Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
http://www.nextdirect.com/…n-girls/21/5
http://www.nextdirect.com/…r-girls/25/1
a julince dnes prislo toto ![]()
@Angua píše:
A království hadrů je u mě St. Oliver, či jak se to píše, minimálně ten zlínský. To nemůžou myslet ani vážně - tílko stojí osm stovek a je to takový hadr, že je přes to vidět
Mno, tak v Oliveru jsem si kdysi, já neznalá poměrů, koupila džíny za 1500,–. Za týden přišla kamarádka se stejnýma a prý, že je má od Vietnamců za 450,–
. To jsem tenkrát myslela, že je tam půjdu pozabíjet, parchanty zlodějský podvodnický ![]()
@Angua píše:@KPKristy jako až tak? To je teda hnus…
No, na poblití!
Byly sice hezké, i mi dost vydržely, ale ten princip a ta drzost, to je do nebe volající už!
My jsme tu měli taky takový „butik“. Vlastně ještě furt funguje (se divím), jenom se už neprezentuje jako Kenvelo
Nejdřív tam měli normálně asi fejky nebo nevím, nikdy jsem to nekoumala podrobně a je to už dýl, pak teda stáhli název Kenvelo - resp. přidali i jiné značky a začaly se tam objevoval stejné kusy jako u Vietnamců se 100% přirážkou
Ale fakt jsme ze začátku mysleli, že nám tu otevřeli Kenvelo ![]()
No, mamka mi jednou koupila pěkný šátek v butiku, stál kolem 700,– (to já bych si sama nekoupila) a já ho po čase viděla u ťonků
. Mamce to bylo pak líto, ale já ho nosím ráda, je moc hezkej.
Jen opravdu nechápu, jak je tohle možný…
Já teda k Vietnamcům nechodím a přiznám se, že už z principu bych si tam nic nekoupila ![]()
@Melysa píše:
http://www.nextdirect.com/…n-girls/21/5
http://www.nextdirect.com/…r-girls/25/1
a julince dnes prislo toto
Hlavně ten 2. kousek je super ![]()
@Angua píše:
My jsme tu měli taky takový „butik“. Vlastně ještě furt funguje (se divím), jenom se už neprezentuje jako KenveloNejdřív tam měli normálně asi fejky nebo nevím, nikdy jsem to nekoumala podrobně a je to už dýl, pak teda stáhli název Kenvelo - resp. přidali i jiné značky a začaly se tam objevoval stejné kusy jako u Vietnamců se 100% přirážkou
Ale fakt jsme ze začátku mysleli, že nám tu otevřeli Kenvelo
jako shop s fejkama? ![]()
@janine24 píše:
Já teda k Vietnamcům nechodím a přiznám se, že už z principu bych si tam nic nekoupila
Já tam náhodou nakoupila ultrapohodlné bavlněné kalhotky, které mi jediné vyhovovaly v těhotenství. Kus za 35,–. Víc bych za bombarďáky nedala…
@KPKristy píše:
Já tam náhodou nakoupila ultrapohodlné bavlněné kalhotky, které mi jediné vyhovovaly v těhotenství. Kus za 35,–. Víc bych za bombarďáky nedala…
respekt, ale já tam fakt nakupovat nepůjdu ![]()
@janine24 no jsem si skoro jistá, že ty věci na sobě měly napsané Kenvelo. Některé. Teď nevím, nechodím ta z principu, třeba se polepšili ![]()
Já teda u Vietnamců občas nakupuju, hlavně věci na doma nebo takové, u kterých nepotřebuju, aby dlouho vydržely. Nebo když něco potřebuju a na lepší není ![]()
@Angua píše:
@janine24 no jsem si skoro jistá, že ty věci na sobě měly napsané Kenvelo. Některé. Teď nevím, nechodím ta z principu, třeba se polepšiliJá teda u Vietnamců občas nakupuju, hlavně věci na doma nebo takové, u kterých nepotřebuju, aby dlouho vydržely. Nebo když něco potřebuju a na lepší není
no fejky na sobě někdy nápisy mají, ale o to hůř
já právě chodila kolem Vietnamců jen na vejšce a to, co tam měli bylo takový, že to fakt nekupuju
když chci něco na doma nebo za levno, jdu do Time out nebo HM nebo tak něco, ale k nim fakt ne ![]()
HM mi moc za levno teda nepřijde… Já jsem teď kouupila nějaké tepláky ale kvalitní jsou 139,–/ks, pyžamo za 115,– - to v HM za ty prachy neseženu
z CA mám pyžamo za pětikilo - je fakt, že nejspíš vydrží dýl, než to za stovku, ale zas můžu mít 4 další a nové a jiné
Jako chce to vybírat, ale vybrat se dá. U nás mají v jednom obchodě boží kalhoty, takové béžové nebo jestli je to ta velbloudí nebo co - ale fakt moc pěkné. Jenže už jenom malé
Teda asi, třeba bych je už oblekla ![]()
No fejk bez nápisu já nepoznám
Já neznám pořádně ani značky, natož jejich výrobky - buď se mi to líbí, nebo ne a je mi celkem jedno, kdo to vyrobil. Takže já jsem pro výrobce fejků vděčná oběť - ani nepoznám, že nějaký mám ![]()