Móda - diskuse na odlehčenou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
532
20.7.12 23:09

@janine24 no tak mozna kecam, ja myslela, ze je jen v UK :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
20.7.12 23:10

No právě, že HM, CA není bůhvíjaká kvalita - takže jestli mám dát za nekvalitní triko 100,– u Vietnamců nebo 300,– tam, tak mám jasno :lol:

A co když cena odpovídá „vietnamské kabelce“ (např.), jen design je obšlehlý? Já to fakt nepoznám, začínám se bát si někde koupit kabelku :lol: Třeba o tom, že existuje nějaký LV vím asi tak 4 roky :oops: :lol:

@RyBANA tak to budu muset taky někde vyzkoušet :lol: Já si jen pamatuju, že jsem elasťáky nosila dřív na doma (jako hodně dřív) a že ven bych tak teda nešla… Ale třeba to budu vidět už jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
20.7.12 23:10
@Melysa píše:
@janine24 no tak mozna kecam, ja myslela, ze je jen v UK :roll:

nee, napsala jsem to blbě, já to myslela, že znám jen jiný německý nebo americký outlety :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
20.7.12 23:11

Holky, ja si chci koupit mikinu, takovou tu s velkym limcem, arafat nebo jak se to jmenuje, prave si nemuzu vzpomenout na nazev :zed: Nevite, kd ebych ji sehnala? nekde na netu, za rozumnou cenu?

• Citovat
  • Upravit
532
20.7.12 23:13

@blorchi to nevim co myslis, jako mikinu pres hlavu nebbo na zip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
20.7.12 23:14

Tak ja zrovna na klasik leginy z HM nedam dopustit. a mam i par trik, co jsem sice mela strach, ze se vytahnou, ale drzi a slouzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
20.7.12 23:15
@Melysa píše:
@blorchi to nevim co myslis, jako mikinu pres hlavu nebbo na zip?

nene na zip ne, jen prez hlavu, ma vlastne takovej vysokej limec, kterej s ishrnes jak chces, jezis ja to neumim normalne popsat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
23505
20.7.12 23:15
@Angua píše:
No právě, že HM, CA není bůhvíjaká kvalita - takže jestli mám dát za nekvalitní triko 100,– u Vietnamců nebo 300,– tam, tak mám jasno :lol:

A co když cena odpovídá „vietnamské kabelce“ (např.), jen design je obšlehlý? Já to fakt nepoznám, začínám se bát si někde koupit kabelku :lol: Třeba o tom, že existuje nějaký LV vím asi tak 4 roky :oops: :lol:

@RyBANA tak to budu muset taky někde vyzkoušet :lol: Já si jen pamatuju, že jsem elasťáky nosila dřív na doma (jako hodně dřív) a že ven bych tak teda nešla… Ale třeba to budu vidět už jinak.

no já si právě koupím venku triko klidně za víc, ale vím, že to vydrží a nezničí se materiál…

cena vietnamský kabelky? - za mě podezřelý, radši mám 1 pořádnou než 2 nebo 3 pochybný, chci jí nechávat na zemi, musí se mnou zvládat náročnej provoz, vydržet, střih a ušití musí vyhovovat a celkově to musí být kvalita :palec:

a obšlehlý design nebo značka, to prostě neberu, buď budu mít originál nebo klidně vlastní tvorbu zajímavýho autora, ale nápodobu neee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
20.7.12 23:16
@blorchi píše:
Holky, ja si chci koupit mikinu, takovou tu s velkym limcem, arafat nebo jak se to jmenuje, prave si nemuzu vzpomenout na nazev :zed: Nevite, kd ebych ji sehnala? nekde na netu, za rozumnou cenu?

tak do toho bych taky šla :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
20.7.12 23:18

HM je moje srdcovka, ale vždy čekám na slevy. Lindex se mi líbí na děti designem, ale je předraženej jako prase. Orsey z principu nemusím, vlastně ani nevím proč. New Yorker mi přijde pro puberťáky jako stvořenej, ale i já si tam sem tam vyberu :mrgreen: Viz má poslední koupě (bacha tričko velikost XS 8o 8o :lol: a opravdu mi je akorát)

Kdybych měla prachy na rozdávání, tak u nás nakupuji stejně. Možná i tím víc bych kupovala to levnější a byla za držgrešli. Ale i co koukám tak se mi ty věci nelíbí. Ano líbí se mi klasika od krokodýla - tričko s límečkem, od Chanelu černé koktejlky (ale sukně a šaty nenosím :oops: :roll: ), od Burberry sáčko s kostkou ale obejdu se bez toho :mrgreen:

Moje za poslední dobu nejdražší obuv je toto a to jen díky tomu, že moje nejúžasnější kamarádka navhrla, že půlku dám já a půlka za ně bude můj dar od ní, k narozeninám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
20.7.12 23:18
@janine24 píše:
tak do toho bych taky šla :potlesk:

ironie? ci fakt ji chces? :lol: :think:

• Citovat
  • Upravit
20296
20.7.12 23:20
@janine24 píše:
@RyBANA já tam fakt neumím nakupovat a navíc vím, že i Vietnamka z večerky kousíček od nás řekne, že by si to tam nekoupila, že to leželo měsíce bůhvíkde a je to napuštěno bůhví jakou chemikálií. Já jsem na tohle cíťa a nerozjedu si ekzém kvůli tričku za 30, co za 3 praní vyhodím.

Je fakt, že je to už doba, co jsem tam naposledy něco kupovala. Ale kupovala. A jsem atopik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
20.7.12 23:23
@janine24 píše:
A kde jsi kupovala ty legíny a mrkve?V zimě bych to zkombinovala s kotníkovýma botama, klidně podpatek aspoň menší a bude to super :palec:

Leginy na bazarech, u nás je to marný a mrkve v Zaře loni a letos za krásných 350 v Teily Weil a za 250 v tescu v FF 8)

Podpatek já neee, ale přemýšlela jsem o něčem takovým (páč jsem to viděla na chlapech) jestli by to šlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
20.7.12 23:25

Angua, lodičky jsou krásné a cena super, to se Ti moc povedlo.

Přemýšlela jsem o těch šatech, to jejich využití na svatbu i do divadla to trochu komplikuje. Na svatbu jsou ideální šaty v nějakých romantičtějších barvách, do divadla se hodí spíš ty tmavé. Napadlo mne, že hezká by mohla být vínová. Podle fotek by Ti mohla moc slušet, a přitom na svatbě by nebyla moc tmavá a v divadle moc světlá. Dál by mohla být dobré řešení nějaká tmavší modrá nebo petrolejová. Tyrkysová by byla super, ale nevím, jestli v ní půjde koupit něco jiného než typicky letní šaty. U zelené záleží na odstínu. A hnědá by podle mne musela být buď světlá (taková režná nebo jako nebělený len nebo sluší Ti velbloudí?) nebo tmavá jako hořká čokoláda. Světle hnědá (jako mléčná čokoláda) by asi způsobila, že bys vypadala unaveně. Do divadla by se tmavě hnědá dala rozjasnit vínovými doplňky (brož, šátek, pléd, korále…), pak by to nebylo s černými botami moc smutné. Pochopitelně když vycházím jen z fotek, mohu se v barvách mýlit.

Co se střihu týče, máš krásnou postavu a bude Ti slušet skoro vše (a pokud ne, tak je to určitě chyba šatů). Hodily by se mi k Tobě spíš jednoduché a elegantní linie, něco jako jsou následující šaty:
http://www.marksandspencer.com/…p/B007KVT134?…
Tyhle jsou tmavě modré, takže už by to možná s těmi oranžovými doplňky mohlo být dobré i na svatbu. A do divadla by byly skvělé. Navíc si myslím, že tmavě modrá by Ti slušela mnohem víc než černá. Jen nevím, jestli je MS prodává i v ČR, a jsou drahé. Kdybys viděla někde podobné v ne tak tmavé barvě, mohlo by to podle mne být dobré řešení Tvého problému.

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Tyhle se hodí víc na tu svatbu, do divadla by se musely kombinovat s tmavými barvami. Světle modrá barva by Ti mohla taky hodně slušet, jen ten materiál se asi bude mačkat a pak to bude vypadat o hodně hůř. Takže zase kdybys někde viděla něco podobného v dobré barvě…

Tyhle v petrolejové by s vhodnými doplňky taky mohly vypadat skvěle. A šlo by v nich i kojit.

Tyhle už nemají tak jednoduché linie, ale zase by mohly být dobré na kojení. Jsou od F&F, který těch hezkých šatů za docela dobrou cenu dělá hodně. Doporučuji zkusit se podívat v nějakém velkém hypermarketu Tesco, co tam mají.

Pardon, nějak jsem se rozepsala.
Dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
20.7.12 23:25

@Angua hele i 41 jdou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek