Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@RyBANA píše:
@janine24V tom bych se zabila![]()
Jsem degen na podpatky nooo…
ale to je nízká kačenka, to skoro není podpatek, v tom jsem odchodila i námrazu a ještě mě v tom tahalo zvídavý štěně mimo normální cesty ![]()
@RyBANA píše:
Mě se teda ani ty střihy moc nelíbí, i když věřím, že postavě mohou lichotit
me se lbi ty M&S, ty jsou takovy klasicky pěkný.
@RyBANA píše:
Jsem stará a nerozumná stále, díky Bohu chlap podpatky nemusí, jinak by mě jeblo![]()
v tom případě ten tvůj návrh je rozhodně taky super
Můj chlap by byl asi taky radši, kdybych nechodila v podpatkách, ale mě to baví. Tak jsem v tom vyšší než on, ale zase mám nožky jak laňka
![]()
@blorchi píše:
Jj presne takova je ta kapuce, akorat samozrejme jina barva mikiny atd, ale tohle je ono, diky
a viděla jsi to někde live? aktuálně?
@janine24 píše:
ale to je nízká kačenka, to skoro není podpatek, v tom jsem odchodila i námrazu a ještě mě v tom tahalo zvídavý štěně mimo normální cesty
No můj styl chůze v podpatcích právě tu kačenu hodně připomíná ![]()
@RyBANA píše:
No můj styl chůze v podpatcích právě tu kačenu hodně připomíná
to se dá natrénovat, ale nenutím
@janine24 píše:
a viděla jsi to někde live? aktuálně?
Prave jo, nedavno to mel kamos, objednal nekde na youtube a nemohl si vzpomenout kde
Vypadalo to suprove ![]()
@blorchi píše:
Prave jo, nedavno to mel kamos, objednal nekde na youtube a nemohl si vzpomenout kde![]()
Vypadalo to suprove
aha, to by se mi taky líbilo ![]()
@janine24 píše:
da se to natrenovat, to si taky myslim, ale ja nemam tu trpelivost, pac me by to trvalo tak 100 kilometru ![]()
@Melysa píše:
da se to natrenovat, to si taky myslim, ale ja nemam tu trpelivost, pac me by to trvalo tak 100 kilometru
OK ![]()
@janine24 píše:
Můj chlap by byl asi taky radši, kdybych nechodila v podpatkách, ale mě to baví. Tak jsem v tom vyšší než on, ale zase mám nožky jak laňka![]()
Já miluju podpatky, když na tom někdo umí chodit, umí to prodat prostě ![]()
To by mě taky bavilo, och, úplně bych se v tom vyžila, přesně vím, co bych si obula, ale… ![]()
@janine24 píše:
No dá, ale když je někdo poleno… ![]()
@RyBANA píše:
Já miluju podpatky, když na tom někdo umí chodit, umí to prodat prostě
To by mě taky bavilo, och, úplně bych se v tom vyžila, přesně vím, co bych si obula, ale…
@RyBANA píše:
No dá, ale když je někdo poleno…
to chce jen trénink