Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@janine24 v tom bych se asi zabila
A taky to bude určitě úzké…
Já to zas tak moc nenosím, chtěla jsem právě tu klasickou lodičku, že je taková nadčasová. Ale už to zkoumám a bude to zas oříšek. Ty Jana shoes, co dělají širší mají zas černé lodičky jenom G, v H mají takové béžové a s mašličkou - to bych zas neměla už na ples, jak jsem chtěla, do divadla ještě možná… Pak ještě můžu doufat, že něco vymyslí Baťa, tam mi tvrdili, že taky dělají širší. A pak nevím ![]()
@janine24 píše:
Ty konkréní páskovky z fotky? U černých šatů?
Ne ty nee..
Tak nějaký nižší černý by snad u Bati mohli mít. Mě se to právě moc nelíbí, já si radši vezmu vyšší a na chvilku v tom vydržím. Ale na běžný nošení to není. Ty s tou mašličkou mi příjdou takový nic moc, klasicky černý nemají? Nebo Salamander?
Ja projizdim ty slevy na tom asosu, si snad ještě něco objednám
ze jsem tu diskusi zakladala, bych na nejakej asos ani nevzpomela ![]()
@Melysa píše:
Ja projizdim ty slevy na tom asosu, si snad ještě něco objednámze jsem tu diskusi zakladala, bych na nejakej asos ani nevzpomela
No jsou tam fakt pěkný věci ![]()
Klasické černé mají šířku G, ty už jsem měla na noze a nebrat. Já v tom fakt nevydržím, stojím v tom půl minuty, začnou mě brnět prsty na nohách, udělám tři kroky a začne mi v nich rupat takovým způsobem, že zbytek času strávím v předklonu a pajdající
Uvidím, s čím přijde ten Baťa, ještě nemají nic ani na stránkách, prej tak konec července, srpen. Salamander neznám, podívám se…
Já právě nic neznám, pak něco kupuj ![]()
Myslím, že ještě český výrobce je Galex, tam by taky mohli možná něco mít. Myslím, že poslední dva roky hodně zlepšili vzhled.
Já jsem si dneska objednala takové bačkůrky od Roxy a už se na ně těšííím ![]()
Anguo, možná bys mohla zkusit boty ara nebo Gabor, dělají boty šíře H i širší. Ara má v ČR několik prodejen, třeba bys mohla mít nějakou blízko:
http://www.ara-shoes.cz/ara-kolekce/
Doporučuji si prohlédnout jejich katalog a pak to případně obvolat, ať se někam neženeš zbytečně. Jejich lodičky jsou většinou taková nadčasová klasika, takže by Ti pak mohly sloužit několik let.
Kromě toho bys mohla mít úspěch v prodejnách zdravotní obuvi, tam budou navíc značky Rieker, Clarks, Josef Seibel… Bydlím u Prahy, tak Ti bohužel asi nedokážu doporučit nějakou prodejnu v Tvé blízkosti.
Jinak na svatbu není vhodné si brát šaty v bílé nebo jiné velmi světlé barvě, v černé barvě, ani dlouhé (resp. maxi) šaty. Barva by neměla být tak výrazná, aby zastínila nevěstu.
Víš, jaké barvy Ti sluší? Bylo by nejlepší vybírat šaty v nich a pak, pokud chceš dodržet ladění do oranžova, si vyber odstín oranžové, který Ti nejvíce lichotí (možná lososově růžová?), a použij ho na doplňky.
@lyrica píše:
Já jsem si dneska objednala takové bačkůrky od Roxy a už se na ně těšííím
roxy má pěkný věci, škoda, nechápu, proč u nás tak drahy.
@MP_Emi píše:
Anguo, možná bys mohla zkusit boty ara nebo Gabor, dělají boty šíře H i širší. Ara má v ČR několik prodejen, třeba bys mohla mít nějakou blízko:
http://www.ara-shoes.cz/ara-kolekce/
Doporučuji si prohlédnout jejich katalog a pak to případně obvolat, ať se někam neženeš zbytečně. Jejich lodičky jsou většinou taková nadčasová klasika, takže by Ti pak mohly sloužit několik let.
Kromě toho bys mohla mít úspěch v prodejnách zdravotní obuvi, tam budou navíc značky Rieker, Clarks, Josef Seibel… Bydlím u Prahy, tak Ti bohužel asi nedokážu doporučit nějakou prodejnu v Tvé blízkosti.Jinak na svatbu není vhodné si brát šaty v bílé nebo jiné velmi světlé barvě, v černé barvě, ani dlouhé (resp. maxi) šaty. Barva by neměla být tak výrazná, aby zastínila nevěstu.
Víš, jaké barvy Ti sluší? Bylo by nejlepší vybírat šaty v nich a pak, pokud chceš dodržet ladění do oranžova, si vyber odstín oranžové, který Ti nejvíce lichotí (možná lososově růžová?), a použij ho na doplňky.
Dobré rady ![]()
@Melysa Bohužel, ty ceny jsou šílené, ale jejich věci mám opravdu ráda, takže jednou za čas si něco nového pořídím. Za mě je to pořád lepší, jak si koupit 5 neznačkových věcí ![]()