Móda - diskuse na odlehčenou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
19.7.12 17:01

@janine24 v tom bych se asi zabila 8o A taky to bude určitě úzké…

Já to zas tak moc nenosím, chtěla jsem právě tu klasickou lodičku, že je taková nadčasová. Ale už to zkoumám a bude to zas oříšek. Ty Jana shoes, co dělají širší mají zas černé lodičky jenom G, v H mají takové béžové a s mašličkou - to bych zas neměla už na ples, jak jsem chtěla, do divadla ještě možná… Pak ještě můžu doufat, že něco vymyslí Baťa, tam mi tvrdili, že taky dělají širší. A pak nevím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
19.7.12 17:03
@janine24 píše:
Ty konkréní páskovky z fotky? U černých šatů?

Ne ty nee..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
19.7.12 17:04

Tak nějaký nižší černý by snad u Bati mohli mít. Mě se to právě moc nelíbí, já si radši vezmu vyšší a na chvilku v tom vydržím. Ale na běžný nošení to není. Ty s tou mašličkou mi příjdou takový nic moc, klasicky černý nemají? Nebo Salamander?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
19.7.12 17:05

Ja projizdim ty slevy na tom asosu, si snad ještě něco objednám :lol: ze jsem tu diskusi zakladala, bych na nejakej asos ani nevzpomela 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
19.7.12 17:13
@Melysa píše:
Ne ty nee..

taky myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
19.7.12 17:13
@Melysa píše:
Ja projizdim ty slevy na tom asosu, si snad ještě něco objednám :lol: ze jsem tu diskusi zakladala, bych na nejakej asos ani nevzpomela 8)

No jsou tam fakt pěkný věci :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
19.7.12 17:14

A ty slevy. a postovny zadara, uaaaaaaaa :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.7.12 17:24

Klasické černé mají šířku G, ty už jsem měla na noze a nebrat. Já v tom fakt nevydržím, stojím v tom půl minuty, začnou mě brnět prsty na nohách, udělám tři kroky a začne mi v nich rupat takovým způsobem, že zbytek času strávím v předklonu a pajdající :roll: Uvidím, s čím přijde ten Baťa, ještě nemají nic ani na stránkách, prej tak konec července, srpen. Salamander neznám, podívám se…

Já právě nic neznám, pak něco kupuj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
19.7.12 17:29

Myslím, že ještě český výrobce je Galex, tam by taky mohli možná něco mít. Myslím, že poslední dva roky hodně zlepšili vzhled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.7.12 18:03

Dík za tip, cosi tam mají, ještě jak široké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
19.7.12 19:02

Já jsem si dneska objednala takové bačkůrky od Roxy a už se na ně těšííím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
19.7.12 19:57

Anguo, možná bys mohla zkusit boty ara nebo Gabor, dělají boty šíře H i širší. Ara má v ČR několik prodejen, třeba bys mohla mít nějakou blízko:
http://www.ara-shoes.cz/ara-kolekce/
Doporučuji si prohlédnout jejich katalog a pak to případně obvolat, ať se někam neženeš zbytečně. Jejich lodičky jsou většinou taková nadčasová klasika, takže by Ti pak mohly sloužit několik let.
Kromě toho bys mohla mít úspěch v prodejnách zdravotní obuvi, tam budou navíc značky Rieker, Clarks, Josef Seibel… Bydlím u Prahy, tak Ti bohužel asi nedokážu doporučit nějakou prodejnu v Tvé blízkosti.

Jinak na svatbu není vhodné si brát šaty v bílé nebo jiné velmi světlé barvě, v černé barvě, ani dlouhé (resp. maxi) šaty. Barva by neměla být tak výrazná, aby zastínila nevěstu.

Víš, jaké barvy Ti sluší? Bylo by nejlepší vybírat šaty v nich a pak, pokud chceš dodržet ladění do oranžova, si vyber odstín oranžové, který Ti nejvíce lichotí (možná lososově růžová?), a použij ho na doplňky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
19.7.12 20:18
@lyrica píše:
Já jsem si dneska objednala takové bačkůrky od Roxy a už se na ně těšííím :pankac:

roxy má pěkný věci, škoda, nechápu, proč u nás tak drahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
19.7.12 20:18
@MP_Emi píše:
Anguo, možná bys mohla zkusit boty ara nebo Gabor, dělají boty šíře H i širší. Ara má v ČR několik prodejen, třeba bys mohla mít nějakou blízko:
http://www.ara-shoes.cz/ara-kolekce/
Doporučuji si prohlédnout jejich katalog a pak to případně obvolat, ať se někam neženeš zbytečně. Jejich lodičky jsou většinou taková nadčasová klasika, takže by Ti pak mohly sloužit několik let.
Kromě toho bys mohla mít úspěch v prodejnách zdravotní obuvi, tam budou navíc značky Rieker, Clarks, Josef Seibel… Bydlím u Prahy, tak Ti bohužel asi nedokážu doporučit nějakou prodejnu v Tvé blízkosti.

Jinak na svatbu není vhodné si brát šaty v bílé nebo jiné velmi světlé barvě, v černé barvě, ani dlouhé (resp. maxi) šaty. Barva by neměla být tak výrazná, aby zastínila nevěstu.

Víš, jaké barvy Ti sluší? Bylo by nejlepší vybírat šaty v nich a pak, pokud chceš dodržet ladění do oranžova, si vyber odstín oranžové, který Ti nejvíce lichotí (možná lososově růžová?), a použij ho na doplňky.

Dobré rady :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
19.7.12 20:22

@Melysa Bohužel, ty ceny jsou šílené, ale jejich věci mám opravdu ráda, takže jednou za čas si něco nového pořídím. Za mě je to pořád lepší, jak si koupit 5 neznačkových věcí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák