Móda - diskuse na odlehčenou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23505
19.7.12 14:11
@Angua píše:
@RyBANA aha, tak to se mi moc nelíbí… To už frčelo před 15 lety, když jsem byla na gymplu a přišlo mi to divné. A hoši si stěžovali, že je to v hodinách rozptyluje :mrgreen:

jé, u nás si zase stěžovali na nás, co jsme ze zásady chodily bez podprsenky :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.7.12 14:11

@janine24 myslíš, že i ty první? Já jsem právě takové pouzdrové měla (ale normální vrch - kulatý výstřih, bez rukávů - klasika) a tlustá jsem si v nich nepřišla. Akorát jsem si je ušila krátké, takže teď už fakt ne :roll: Teď mám vel. 40, ty šaty budou též tak, možná tak 39 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.7.12 14:13

Já právě mám pas, tak jsem ho chtěla ukázat :mrgreen: Takže antické moc ne - i když by mi asi slušely… Měla jsem kdysi půjčené na ples - dlouhé a dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
19.7.12 14:21
@Angua píše:
@janine24 myslíš, že i ty první? Já jsem právě takové pouzdrové měla (ale normální vrch - kulatý výstřih, bez rukávů - klasika) a tlustá jsem si v nich nepřišla. Akorát jsem si je ušila krátké, takže teď už fakt ne :roll: Teď mám vel. 40, ty šaty budou též tak, možná tak 39 :lol:

jde i o materiál, ale mě prostě příjde, že i 38 v pouzdru vypadá prostornějš než třeba ve střihu vypasovaný vršek, dolejšek rozšířený do A

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
19.7.12 14:21
@Angua píše:
Já právě mám pas, tak jsem ho chtěla ukázat :mrgreen: Takže antické moc ne - i když by mi asi slušely… Měla jsem kdysi půjčené na ples - dlouhé a dobré.

já mám taky pas, ale v antice jsem vypadala hubenější i když jsem ho neměla, když byla splývavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
19.7.12 14:30
@janine24 píše:
obávám, že je to out, ale něco takovýho asi určitě najdeš na fleru

Díky :palec:, hned jsem našla co by se mi líbilo třeba toto i když je už docela velká http://www.fler.cz/…lata-2832364 nebo toto, ale moc krátké ramínko http://www.fler.cz/…ezdy-2180757

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.7.12 14:40

@janine24 právě kdysi jsem měla (teda bavlněné) šaty - nahoře přiléhaly, v pase se rozšiřovaly a v tom jsem měla řiť jak kredenc :mrgreen: Jsem se schválně vyfotila :oops: To jsou ty pouzdrové - jako takto ujdou, ale jak se ohnu, tak mám venku celé pozadí :roll: A ty plesové… Není tam celá postava, naživo se mi líbily i na mně, ale zpětně myslím, že mi udělaly větší prsa a pak jsem vypadala tak nějak objemnější celá (a teda jsem měla o 8 kg víc, než mám teď). Tak nevím, asi budu muset prostě udat děti a vyrazit šopovat :mrgreen:

@Jimiša ta oranžová se mi líbí strašně moc. Já mám ráda takový ten hippie styl.

Což mě přivádí k dotazu - zvony ano nebo ne? :mrgreen: Jsme vyštrachala nějaké staré gatě, jedny fakt pěkné, zvony mi sluší (bo mi zakrývají ty lýtka), ale nevím, jestli to není teď nějak moc out nebo trapné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.7.12 14:41

Jé, máme špinavé zrcadlo… Mimo jiné :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
19.7.12 15:13
@Angua píše:
@janine24 právě kdysi jsem měla (teda bavlněné) šaty - nahoře přiléhaly, v pase se rozšiřovaly a v tom jsem měla řiť jak kredenc :mrgreen: Jsem se schválně vyfotila :oops: To jsou ty pouzdrové - jako takto ujdou, ale jak se ohnu, tak mám venku celé pozadí :roll: A ty plesové… Není tam celá postava, naživo se mi líbily i na mně, ale zpětně myslím, že mi udělaly větší prsa a pak jsem vypadala tak nějak objemnější celá (a teda jsem měla o 8 kg víc, než mám teď). Tak nevím, asi budu muset prostě udat děti a vyrazit šopovat :mrgreen:

@Jimiša ta oranžová se mi líbí strašně moc. Já mám ráda takový ten hippie styl.

Což mě přivádí k dotazu - zvony ano nebo ne? :mrgreen: Jsme vyštrachala nějaké staré gatě, jedny fakt pěkné, zvony mi sluší (bo mi zakrývají ty lýtka), ale nevím, jestli to není teď nějak moc out nebo trapné :lol:

Za mě zvony fakt ne.

No a k těm fotkám - ber to jako doporučení, rozhodně nevypadáš jako kredenc. Ale ty šaty modrý, to je právě o tom materiálu. Střih není špatnej, ale ta látka jo. Chce to opravdu splývavý, takhle to křičí, že je to něco mezi. A navíc trochu umělotina, takže tě to spíš ještě zvýraznilo tam, kde nemělo.

Ty druhý šaty jsou fajn, ale chce to víc vypasovat. Pouzdrovky ano, ale musí být skutečně zřetelnej pas a možná bych je udělala o 5 cm delší, takhle je to někde mezi. Ani ne mini, ani ne koktejl dýlka. Zbytečně ti přidali pár kilo navíc.

Fakt neuvažuješ nad vypasovaným vrškem a sukní do A? Podle mě by ti to šlo skvěle. S touhle postavou. A bylo by to lichotící rozhodně víc než málo vypasovaný pouzdrovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
19.7.12 15:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.7.12 15:25

Jj, je fakt, že ty pouzdrové by chtěly ještě víz zabrat v pase, dívala jsem se na to… Šila jsem to sama někdy v 17 nebo kdy :oops: :lol:

Ty první určitě ne, nemůžu mít tehle typ vrchu, nevím proč, vypadám divně. Ty růžové se mi líbí - i když právě si myslím, že v tom budu mít nohy jak selka, tím, že mám divné ty lýtka. Ale někde to zkusím, jestli na takové narazím. No a ty černé jsou boží, i když jsem chtěla krátké, tak tyhle mě nadchly :mrgreen: To zas bude něco, co nikde neseženu, co? :lol: Navíc teda bych musela koupit podprdu bez ramínek, ale to by takový problém nebyl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
19.7.12 15:32

Ty první mají vršek trošku volnější, přiznám se, že já tohle taky nemůžu mít nebo se v tom spíš necítím.

Ty druhý jsou prostě nahoře ideálně vypasovaný, takže stáhnou, co mají a vypadá to super.

Ty třetí jsou loňská kolekce Mango, vypadá to dokonale hlavně díky tomu pásku, takže možná i tohle je varianta, zkusit si nějaký plandavější, nahoře dobře udělaný šaty a pak je takhle posunout tím páskem. Podprsenku vždycky nějak vyřešíš, ty šaty jsou v tomhle prioritní. A pásek by neměl být v barvě šatů a zároveň ani příliš výrazný. Takže kdybys k tomu hodila tmavě zelený nebo blankytně modrý, tak pořád dobrý. Červený nebo fialový by potřeboval hodně pořešit s doplňkama a bílý nebo světloučký bych fakt nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.7.12 15:39

Já jsem tak na tu modrou, zelenou… Svatba bude do oranžova, ale to už by taky asi byl velký kontrast :think:

Mango, to ani nevím, kde tu máme a jestli, zapátrám…

Teď jsem našla tyhle, to se mi líbí - Audrey Hepburn :mrgreen: Jakože možná trochu přezdobené, ale něco takového by se mi líbilo - i v jiné barvě.

http://www.fashionblog.cz/…ads/0419.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
19.7.12 15:43

Týjo, krásný šaty, tak jestli je najdeš, jdu si je taky koupit.

Nemáte tam 5. avenue? To je outlet a mají kde co a většinou různý značky a velikosti 32 až 42 a dá se tam vybrat fakt i něco takovýho mimořádnějšího.

Do oranžový svatby bych šla rozhodně v něčem černým, to si myslím, že nikdy neurazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.7.12 15:48

Nemáme, koumám to a je to jenom v Praze… Ale zní to dobře, určitě tam někdy zajdu, až tam budu. Nebo leda výlet :lol: Mango je v Pardubicích, jedem teď poblíž, ale nevím, jestli drahého překecám k nákupům… To spíš zlomím za pár týdnů mamku do Ostravy a budu to mít aj s hlídačem a poradcem, který u toho nebude protivný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák