Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Angua píše:
@RyBANA aha, tak to se mi moc nelíbí… To už frčelo před 15 lety, když jsem byla na gymplu a přišlo mi to divné. A hoši si stěžovali, že je to v hodinách rozptyluje
jé, u nás si zase stěžovali na nás, co jsme ze zásady chodily bez podprsenky
![]()
@janine24 myslíš, že i ty první? Já jsem právě takové pouzdrové měla (ale normální vrch - kulatý výstřih, bez rukávů - klasika) a tlustá jsem si v nich nepřišla. Akorát jsem si je ušila krátké, takže teď už fakt ne
Teď mám vel. 40, ty šaty budou též tak, možná tak 39 ![]()
Já právě mám pas, tak jsem ho chtěla ukázat
Takže antické moc ne - i když by mi asi slušely… Měla jsem kdysi půjčené na ples - dlouhé a dobré.
@Angua píše:
@janine24 myslíš, že i ty první? Já jsem právě takové pouzdrové měla (ale normální vrch - kulatý výstřih, bez rukávů - klasika) a tlustá jsem si v nich nepřišla. Akorát jsem si je ušila krátké, takže teď už fakt neTeď mám vel. 40, ty šaty budou též tak, možná tak 39
jde i o materiál, ale mě prostě příjde, že i 38 v pouzdru vypadá prostornějš než třeba ve střihu vypasovaný vršek, dolejšek rozšířený do A
@Angua píše:
Já právě mám pas, tak jsem ho chtěla ukázatTakže antické moc ne - i když by mi asi slušely… Měla jsem kdysi půjčené na ples - dlouhé a dobré.
já mám taky pas, ale v antice jsem vypadala hubenější i když jsem ho neměla, když byla splývavá
@janine24 píše:
obávám, že je to out, ale něco takovýho asi určitě najdeš na fleru
Díky
, hned jsem našla co by se mi líbilo třeba toto i když je už docela velká http://www.fler.cz/…lata-2832364 nebo toto, ale moc krátké ramínko http://www.fler.cz/…ezdy-2180757
@janine24 právě kdysi jsem měla (teda bavlněné) šaty - nahoře přiléhaly, v pase se rozšiřovaly a v tom jsem měla řiť jak kredenc
Jsem se schválně vyfotila
To jsou ty pouzdrové - jako takto ujdou, ale jak se ohnu, tak mám venku celé pozadí
A ty plesové… Není tam celá postava, naživo se mi líbily i na mně, ale zpětně myslím, že mi udělaly větší prsa a pak jsem vypadala tak nějak objemnější celá (a teda jsem měla o 8 kg víc, než mám teď). Tak nevím, asi budu muset prostě udat děti a vyrazit šopovat ![]()
@Jimiša ta oranžová se mi líbí strašně moc. Já mám ráda takový ten hippie styl.
Což mě přivádí k dotazu - zvony ano nebo ne?
Jsme vyštrachala nějaké staré gatě, jedny fakt pěkné, zvony mi sluší (bo mi zakrývají ty lýtka), ale nevím, jestli to není teď nějak moc out nebo trapné ![]()
@Angua píše:
@janine24 právě kdysi jsem měla (teda bavlněné) šaty - nahoře přiléhaly, v pase se rozšiřovaly a v tom jsem měla řiť jak kredencJsem se schválně vyfotila
To jsou ty pouzdrové - jako takto ujdou, ale jak se ohnu, tak mám venku celé pozadí
A ty plesové… Není tam celá postava, naživo se mi líbily i na mně, ale zpětně myslím, že mi udělaly větší prsa a pak jsem vypadala tak nějak objemnější celá (a teda jsem měla o 8 kg víc, než mám teď). Tak nevím, asi budu muset prostě udat děti a vyrazit šopovat
![]()
@Jimiša ta oranžová se mi líbí strašně moc. Já mám ráda takový ten hippie styl.
Což mě přivádí k dotazu - zvony ano nebo ne?Jsme vyštrachala nějaké staré gatě, jedny fakt pěkné, zvony mi sluší (bo mi zakrývají ty lýtka), ale nevím, jestli to není teď nějak moc out nebo trapné
Za mě zvony fakt ne.
No a k těm fotkám - ber to jako doporučení, rozhodně nevypadáš jako kredenc. Ale ty šaty modrý, to je právě o tom materiálu. Střih není špatnej, ale ta látka jo. Chce to opravdu splývavý, takhle to křičí, že je to něco mezi. A navíc trochu umělotina, takže tě to spíš ještě zvýraznilo tam, kde nemělo.
Ty druhý šaty jsou fajn, ale chce to víc vypasovat. Pouzdrovky ano, ale musí být skutečně zřetelnej pas a možná bych je udělala o 5 cm delší, takhle je to někde mezi. Ani ne mini, ani ne koktejl dýlka. Zbytečně ti přidali pár kilo navíc.
Fakt neuvažuješ nad vypasovaným vrškem a sukní do A? Podle mě by ti to šlo skvěle. S touhle postavou. A bylo by to lichotící rozhodně víc než málo vypasovaný pouzdrovky.
Myslím tím něco jako http://farm9.staticflickr.com/…0e4118_o.jpg nebo http://farm9.staticflickr.com/…e36816_o.jpg a na slavnostní příležitost klidně i http://farm6.staticflickr.com/…798a49_o.jpg
Jj, je fakt, že ty pouzdrové by chtěly ještě víz zabrat v pase, dívala jsem se na to… Šila jsem to sama někdy v 17 nebo kdy
![]()
Ty první určitě ne, nemůžu mít tehle typ vrchu, nevím proč, vypadám divně. Ty růžové se mi líbí - i když právě si myslím, že v tom budu mít nohy jak selka, tím, že mám divné ty lýtka. Ale někde to zkusím, jestli na takové narazím. No a ty černé jsou boží, i když jsem chtěla krátké, tak tyhle mě nadchly
To zas bude něco, co nikde neseženu, co?
Navíc teda bych musela koupit podprdu bez ramínek, ale to by takový problém nebyl…
Ty první mají vršek trošku volnější, přiznám se, že já tohle taky nemůžu mít nebo se v tom spíš necítím.
Ty druhý jsou prostě nahoře ideálně vypasovaný, takže stáhnou, co mají a vypadá to super.
Ty třetí jsou loňská kolekce Mango, vypadá to dokonale hlavně díky tomu pásku, takže možná i tohle je varianta, zkusit si nějaký plandavější, nahoře dobře udělaný šaty a pak je takhle posunout tím páskem. Podprsenku vždycky nějak vyřešíš, ty šaty jsou v tomhle prioritní. A pásek by neměl být v barvě šatů a zároveň ani příliš výrazný. Takže kdybys k tomu hodila tmavě zelený nebo blankytně modrý, tak pořád dobrý. Červený nebo fialový by potřeboval hodně pořešit s doplňkama a bílý nebo světloučký bych fakt nedávala.
Já jsem tak na tu modrou, zelenou… Svatba bude do oranžova, ale to už by taky asi byl velký kontrast ![]()
Mango, to ani nevím, kde tu máme a jestli, zapátrám…
Teď jsem našla tyhle, to se mi líbí - Audrey Hepburn
Jakože možná trochu přezdobené, ale něco takového by se mi líbilo - i v jiné barvě.
Týjo, krásný šaty, tak jestli je najdeš, jdu si je taky koupit.
Nemáte tam 5. avenue? To je outlet a mají kde co a většinou různý značky a velikosti 32 až 42 a dá se tam vybrat fakt i něco takovýho mimořádnějšího.
Do oranžový svatby bych šla rozhodně v něčem černým, to si myslím, že nikdy neurazí.
Nemáme, koumám to a je to jenom v Praze… Ale zní to dobře, určitě tam někdy zajdu, až tam budu. Nebo leda výlet
Mango je v Pardubicích, jedem teď poblíž, ale nevím, jestli drahého překecám k nákupům… To spíš zlomím za pár týdnů mamku do Ostravy a budu to mít aj s hlídačem a poradcem, který u toho nebude protivný ![]()