Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
potřebovala bych poradit s teploměrem. Mám 2 měsíčního chlapečka a chci koupit teploměr k měření tělesné teploty, aby byl schopný i pod pažičkou měřit rychle (měli takové v porodnici). Objednala jsem tento http://interlink.tsbohemia.cz/…d135380.html v domění, že jak píší, bude měřit rychle. Až z návodu jsem se dočetla, že do 10 sec. měří jen v konečníku. V podpaží jsem zkoušela na sobě a snad 10 minut ![]()
Nemáte někdo zkušenosti, jaký teploměr, který rychle změří? Případně jaké máte zkušenosti s teploměrem v dudlíku? Už jsem nějaké diskuze pročítala a dudlík prý nic moc ![]()
Děkuju za rady ![]()
Případně, nemáte někdo zkušenosti s tímto http://interlink.tsbohemia.cz/…d135389.html ? Nevím, jaký je v nich rozdíl ![]()
Díky…
@Salvaje píše:
Případně, nemáte někdo zkušenosti s tímto http://interlink.tsbohemia.cz/…d135389.html ? Nevím, jaký je v nich rozdíl
Díky…
mám tenhle ale v růžové barvě
měří super - v zadečku to není ani 10s, ale podpaždí je pomalý vždy. Já si pro tyhle nouzovky, když maj holky horečky a potřebuju je hlídat i v noci, pořídila čelní teploměr z Lidlu - holky tady měly dobrý reference, tak jsem zkusila a jsem moc spokojená. Docela často ho v akcích opakují a stál mě 399kč ![]()
@Carrinka píše:
mám tenhle ale v růžové barvěměří super - v zadečku to není ani 10s, ale podpaždí je pomalý vždy. Já si pro tyhle nouzovky, když maj holky horečky a potřebuju je hlídat i v noci, pořídila čelní teploměr z Lidlu - holky tady měly dobrý reference, tak jsem zkusila a jsem moc spokojená. Docela často ho v akcích opakují a stál mě 399kč
Moc díky za radu. Tak asi budu shánět ten čelní ![]()
@Carrinka píše:
mám tenhle ale v růžové barvěměří super - v zadečku to není ani 10s, ale podpaždí je pomalý vždy. Já si pro tyhle nouzovky, když maj holky horečky a potřebuju je hlídat i v noci, pořídila čelní teploměr z Lidlu - holky tady měly dobrý reference, tak jsem zkusila a jsem moc spokojená. Docela často ho v akcích opakují a stál mě 399kč
my máme obyč. digitál do prdelky, měří normálně, ale 10s to asi nebude
, jinak taky jsem koupila ten z Lídlu, nestál náhodou 299?
a je super, měří vcelku spolehlivě, když se člověk naučí jak s tím zacházet a kde přesně měřit, když můžu ověřuju si to digitálem v prdelce a zatím byl rozdíl max 0,2stC, takže ten můžu vřele doporučit ![]()
A nechceš si koupit takový ten teploměr, který měří když ho dáš na délku dva centimetry od kůže? Ten je nejlepší a dítě se může kroutit jak chce ![]()
@veveruskaa píše:
my máme obyč. digitál do prdelky, měří normálně, ale 10s to asi nebude, jinak taky jsem koupila ten z Lídlu, nestál náhodou 299?
a je super, měří vcelku spolehlivě, když se člověk naučí jak s tím zacházet a kde přesně měřit, když můžu ověřuju si to digitálem v prdelce a zatím byl rozdíl max 0,2stC, takže ten můžu vřele doporučit
ahoj, neporadíš mi jaký máš fígl na ten teploměr z Lidlu? já jsem z něho nešťastná, měří mi plus minus několik stupňů ![]()
@PetraPařízková píše:
A nechceš si koupit takový ten teploměr, který měří když ho dáš na délku dva centimetry od kůže? Ten je nejlepší a dítě se může kroutit jak chce
Koukala jsem, a stojí asi 1800 Kč… To je zas trošku moc
![]()
@pavlisk píše:
ahoj, neporadíš mi jaký máš fígl na ten teploměr z Lidlu? já jsem z něho nešťastná, měří mi plus minus několik stupňů
No musí to být okolo 1cm od kůže (když dáš blíž, změří víc, když dál, tak míň) nejlíp na spánku (u nás na levém, ale kontroluju na obou), jo a když se probudí, tak na té straně, co na ní neležela (ta je teplejší)… a je to tak 2-3cm od vnějšího očního koutku, na spánku, směrem šikmo nahoru…
ale když šmidlí hlavou a vzteká se, tak to nejde ![]()
Já jsem na aukru vydražila vzácnost - rtuťovou rychloběžku. Já těm digi věcem moc nevěřím.
Taky mame Thermofocus a chvalim kudy chodim, myslim, ze je to jedna z nejlepsich investic, co jsem s vecma na prcka udelala ![]()
Tak koukám na net na ty ušní / čelní, tak asi vybereme nějaký takový… Dík moc za rady ![]()
Ja bezdotykac koupila pote, co jsem jednjou v noci budila dite kvuli mereni teploty v zadku - nemelo, ale nasledne 2 hod brecelo. Tak jsem si rekla, ze jiz nikdy. bezdotykac funguje, jsem spokojena, deti mereni miluji, muzu si merit treba 30× denne.
My máme tento www.zbozi.cz/…mometer-301/ a naprosto jsme s ním spokojeni ![]()