Rychlý teploměr k měření tělesné teploty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3491
20.7.12 10:58

rychlý teploměr k měření tělesné teploty

Ahoj,
potřebovala bych poradit s teploměrem. Mám 2 měsíčního chlapečka a chci koupit teploměr k měření tělesné teploty, aby byl schopný i pod pažičkou měřit rychle (měli takové v porodnici). Objednala jsem tento http://interlink.tsbohemia.cz/…d135380.html v domění, že jak píší, bude měřit rychle. Až z návodu jsem se dočetla, že do 10 sec. měří jen v konečníku. V podpaží jsem zkoušela na sobě a snad 10 minut :roll:
Nemáte někdo zkušenosti, jaký teploměr, který rychle změří? Případně jaké máte zkušenosti s teploměrem v dudlíku? Už jsem nějaké diskuze pročítala a dudlík prý nic moc :nevim:
Děkuju za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3491
20.7.12 11:02

Případně, nemáte někdo zkušenosti s tímto http://interlink.tsbohemia.cz/…d135389.html ? Nevím, jaký je v nich rozdíl :nevim:
 Díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
20.7.12 11:05
@Salvaje píše:
Případně, nemáte někdo zkušenosti s tímto http://interlink.tsbohemia.cz/…d135389.html ? Nevím, jaký je v nich rozdíl :nevim:
Díky…

mám tenhle ale v růžové barvě ;-) měří super - v zadečku to není ani 10s, ale podpaždí je pomalý vždy. Já si pro tyhle nouzovky, když maj holky horečky a potřebuju je hlídat i v noci, pořídila čelní teploměr z Lidlu - holky tady měly dobrý reference, tak jsem zkusila a jsem moc spokojená. Docela často ho v akcích opakují a stál mě 399kč :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43027
20.7.12 11:11

Co bezdotykáč? mám thermofocus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
20.7.12 11:12
@Carrinka píše:
mám tenhle ale v růžové barvě ;-) měří super - v zadečku to není ani 10s, ale podpaždí je pomalý vždy. Já si pro tyhle nouzovky, když maj holky horečky a potřebuju je hlídat i v noci, pořídila čelní teploměr z Lidlu - holky tady měly dobrý reference, tak jsem zkusila a jsem moc spokojená. Docela často ho v akcích opakují a stál mě 399kč :pankac:

Moc díky za radu. Tak asi budu shánět ten čelní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
20.7.12 11:18
@Carrinka píše:
mám tenhle ale v růžové barvě ;-) měří super - v zadečku to není ani 10s, ale podpaždí je pomalý vždy. Já si pro tyhle nouzovky, když maj holky horečky a potřebuju je hlídat i v noci, pořídila čelní teploměr z Lidlu - holky tady měly dobrý reference, tak jsem zkusila a jsem moc spokojená. Docela často ho v akcích opakují a stál mě 399kč :pankac:

my máme obyč. digitál do prdelky, měří normálně, ale 10s to asi nebude :think:, jinak taky jsem koupila ten z Lídlu, nestál náhodou 299? :think: a je super, měří vcelku spolehlivě, když se člověk naučí jak s tím zacházet a kde přesně měřit, když můžu ověřuju si to digitálem v prdelce a zatím byl rozdíl max 0,2stC, takže ten můžu vřele doporučit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.12 11:19

A nechceš si koupit takový ten teploměr, který měří když ho dáš na délku dva centimetry od kůže? Ten je nejlepší a dítě se může kroutit jak chce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
20.7.12 11:24
@veveruskaa píše:
my máme obyč. digitál do prdelky, měří normálně, ale 10s to asi nebude :think:, jinak taky jsem koupila ten z Lídlu, nestál náhodou 299? :think: a je super, měří vcelku spolehlivě, když se člověk naučí jak s tím zacházet a kde přesně měřit, když můžu ověřuju si to digitálem v prdelce a zatím byl rozdíl max 0,2stC, takže ten můžu vřele doporučit :pankac:

ahoj, neporadíš mi jaký máš fígl na ten teploměr z Lidlu? já jsem z něho nešťastná, měří mi plus minus několik stupňů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
20.7.12 11:24
@PetraPařízková píše:
A nechceš si koupit takový ten teploměr, který měří když ho dáš na délku dva centimetry od kůže? Ten je nejlepší a dítě se může kroutit jak chce ;)

Koukala jsem, a stojí asi 1800 Kč… To je zas trošku moc :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
20.7.12 11:32
@pavlisk píše:
ahoj, neporadíš mi jaký máš fígl na ten teploměr z Lidlu? já jsem z něho nešťastná, měří mi plus minus několik stupňů :nevim:

No musí to být okolo 1cm od kůže (když dáš blíž, změří víc, když dál, tak míň) nejlíp na spánku (u nás na levém, ale kontroluju na obou), jo a když se probudí, tak na té straně, co na ní neležela (ta je teplejší)… a je to tak 2-3cm od vnějšího očního koutku, na spánku, směrem šikmo nahoru…
ale když šmidlí hlavou a vzteká se, tak to nejde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
20.7.12 11:33

Já jsem na aukru vydražila vzácnost - rtuťovou rychloběžku. Já těm digi věcem moc nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
20.7.12 11:41

Taky mame Thermofocus a chvalim kudy chodim, myslim, ze je to jedna z nejlepsich investic, co jsem s vecma na prcka udelala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
20.7.12 11:43

Tak koukám na net na ty ušní / čelní, tak asi vybereme nějaký takový… Dík moc za rady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43027
20.7.12 11:45

Ja bezdotykac koupila pote, co jsem jednjou v noci budila dite kvuli mereni teploty v zadku - nemelo, ale nasledne 2 hod brecelo. Tak jsem si rekla, ze jiz nikdy. bezdotykac funguje, jsem spokojena, deti mereni miluji, muzu si merit treba 30× denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
20.7.12 11:59

My máme tento www.zbozi.cz/…mometer-301/ a naprosto jsme s ním spokojeni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák