Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky,
jedná se mi o to že za 14 dní jedeme s manželem na dovču a chtěla bych si koupit nějakou sexy noční košilku, ale koukala jsem na netu a je to moc drahé, cena tak do 500,–. nemáte některá ověřené stránky kde nakupujete? moc děkuji za odkazy.
No nejlevnější je jít do nějakýho „hezčího“ vietnamskýho obchodu, tam mají saténových košilek velkej výběr a pěkný, tak kolem 250Kč…a nebo ještě tesco- F and F, nebo CA… ![]()
@Diggy A musí to být e-shop? Teď je moře slev v obchodech, zrovna ve středu jsem byla po nákupech a dělala si radost třemi tílky, kdy jsem za jeden kus platila 99,– Kč (původní cena za ks 299,– Kč) a plavky za 199,– Kč (původní cena 600,– Kč), nakukovala jsem i na košilky a taky bych si vybrala. Za 500,– Kč by jsi koupila luxusní košilku a věděla by jsi co kupuješ ![]()
http://www.beate-uhse.cz/…-c10740.html?…
Tady nakupuju já… spokojenost… ![]()
No e-schop to zrovna být nemusí, ale jsem dosti stydlivá tak nevím jak byc se trvářila v obchodě kdybych si měla tohle koupit. u větnamců jsem byla ale bohužel tam nic neměli.
@Diggy Stydět se nemusíš, bereš košilku a jdeš zkoušet. Mě si třeba vůbec nikdo nevšímal, pokud tam tedy není obsluha. Jednu úplně parádní za tuším 199,– Kč (ve slevě, plná cena 599,– Kč) jsem si pořídila v New Yorker. A spodní prádlo s obsluhou, taky nevidím problém, osobně jsem na nějakou prodavačku, před kterou bych se musela stydět nenarazila.
Příspěvek upraven 20.07.12 v 12:17
@Diggy píše:
No e-schop to zrovna být nemusí, ale jsem dosti stydlivá tak nevím jak byc se trvářila v obchodě kdybych si měla tohle koupit. u větnamců jsem byla ale bohužel tam nic neměli.
Nevzdávej to - zkus jiné vietnamce. Je jich tady jako mraků… určitě někde budou mít něco kloudného. Osobně u nich taky ledacos nakupuju a jezdím po okolí do třech jejich krámků. Když to nemají tady - budou to mít támhle.
![]()
@Diggy V H&M jsem také viděl krásné. Vietnamce bych si v období slev nechala jako nouzovku, teď se vážně dají sehnat cenové poklady ![]()
@Diggy Ale to si stejne musis zkusit nejdriv… Kdyz ti to nebude sedet, tak co? Jako spodni pradlo kupovat na pazblink na netu, to nejde
a jestli na to mas necele dva tydny, tak uz bych zacla bud koukat, nebo teda objednavat, abys stihla popripade vratit a dostat dalsi zasilku…akorat se ti to asi na postovnem prodrazi ![]()
@Cmochy píše:
http://www.beate-uhse.cz/…-c10740.html?…Tady nakupuju já… spokojenost…
Tenhle e-shop jsem jednu dobu vyuzivala dost casto
, ale vzdycky jsem na to docela dlouho cekala, tak nevim, jestli maji jet za 14 dni
Jinak tedka jsou fakt velky slevy - taky doporucuju New Yorker ![]()
@Troj Souhlas, taky bych raději chtěla vyzkoušet. Co dala odkaz @Cmochy tak se mi tam hodně líbí variabilní podprsenka, ale pošta už je tak drahá, že v případě výměny by mě to mrzelo.
@Diggy A to zkoušení bych si vysloveně užívala, je zajímavé zkoušet a nakupovat co nekupuješ běžně ![]()
Ahojky, já si nedávno na svatební noc koupila pěkný a levný komplet v Newyorkerkeru. Vyšel mě asi na 4 stovky- delší košilka s push-up podprsenkou a k ní kalhotky, světlounce žlutá v kombinaci s bílou, moc hezky vypadá na opáleném těle. Tak zkus třeba tam ![]()
Holky já chci taky nejakou peknou sexy košilku:) jsem v 9 mesíci, 73kg a kozy nalitý k prasknutí:) a prosím rady typu žena je nejkrásnější nahá a popřípadě zhasni provozujeme každy večer:) ![]()
Tak už jsem zpět, byla jsem v newyorkeru a tam nebo nic jen podprsenky a ty mi nesedí, mám problém sehnat něco, ale nakonec jsem byla v okay a tam jsem koupila, tak snad se bude manželovi líbit. renča