Sexy noční košilka

1894
20.7.12 11:45

sexy noční košilka

Ahoj holky,
jedná se mi o to že za 14 dní jedeme s manželem na dovču a chtěla bych si koupit nějakou sexy noční košilku, ale koukala jsem na netu a je to moc drahé, cena tak do 500,–. nemáte některá ověřené stránky kde nakupujete? moc děkuji za odkazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
20.7.12 11:59

No nejlevnější je jít do nějakýho „hezčího“ vietnamskýho obchodu, tam mají saténových košilek velkej výběr a pěkný, tak kolem 250Kč…a nebo ještě tesco- F and F, nebo CA… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10972
20.7.12 12:00

@Diggy A musí to být e-shop? Teď je moře slev v obchodech, zrovna ve středu jsem byla po nákupech a dělala si radost třemi tílky, kdy jsem za jeden kus platila 99,– Kč (původní cena za ks 299,– Kč) a plavky za 199,– Kč (původní cena 600,– Kč), nakukovala jsem i na košilky a taky bych si vybrala. Za 500,– Kč by jsi koupila luxusní košilku a věděla by jsi co kupuješ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
20.7.12 12:04

http://www.beate-uhse.cz/…-c10740.html?…

Tady nakupuju já… spokojenost… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
20.7.12 12:08

No e-schop to zrovna být nemusí, ale jsem dosti stydlivá tak nevím jak byc se trvářila v obchodě kdybych si měla tohle koupit. u větnamců jsem byla ale bohužel tam nic neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10972
20.7.12 12:15

@Diggy Stydět se nemusíš, bereš košilku a jdeš zkoušet. Mě si třeba vůbec nikdo nevšímal, pokud tam tedy není obsluha. Jednu úplně parádní za tuším 199,– Kč (ve slevě, plná cena 599,– Kč) jsem si pořídila v New Yorker. A spodní prádlo s obsluhou, taky nevidím problém, osobně jsem na nějakou prodavačku, před kterou bych se musela stydět nenarazila.

Příspěvek upraven 20.07.12 v 12:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
20.7.12 12:15
@Diggy píše:
No e-schop to zrovna být nemusí, ale jsem dosti stydlivá tak nevím jak byc se trvářila v obchodě kdybych si měla tohle koupit. u větnamců jsem byla ale bohužel tam nic neměli.

Nevzdávej to - zkus jiné vietnamce. Je jich tady jako mraků… určitě někde budou mít něco kloudného. Osobně u nich taky ledacos nakupuju a jezdím po okolí do třech jejich krámků. Když to nemají tady - budou to mít támhle. :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10972
20.7.12 12:19

@Diggy V H&M jsem také viděl krásné. Vietnamce bych si v období slev nechala jako nouzovku, teď se vážně dají sehnat cenové poklady :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
20.7.12 12:22

@Diggy Ale to si stejne musis zkusit nejdriv… Kdyz ti to nebude sedet, tak co? Jako spodni pradlo kupovat na pazblink na netu, to nejde :( a jestli na to mas necele dva tydny, tak uz bych zacla bud koukat, nebo teda objednavat, abys stihla popripade vratit a dostat dalsi zasilku…akorat se ti to asi na postovnem prodrazi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
20.7.12 12:23

Tak díky za rady, asi si zajedu na nákup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
20.7.12 12:25
@Cmochy píše:
http://www.beate-uhse.cz/…-c10740.html?…Tady nakupuju já… spokojenost… :pankac:

Tenhle e-shop jsem jednu dobu vyuzivala dost casto :mrgreen:, ale vzdycky jsem na to docela dlouho cekala, tak nevim, jestli maji jet za 14 dni :think: Jinak tedka jsou fakt velky slevy - taky doporucuju New Yorker :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10972
20.7.12 12:26

@Troj Souhlas, taky bych raději chtěla vyzkoušet. Co dala odkaz @Cmochy tak se mi tam hodně líbí variabilní podprsenka, ale pošta už je tak drahá, že v případě výměny by mě to mrzelo.

@Diggy A to zkoušení bych si vysloveně užívala, je zajímavé zkoušet a nakupovat co nekupuješ běžně :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
20.7.12 12:45

Ahojky, já si nedávno na svatební noc koupila pěkný a levný komplet v Newyorkerkeru. Vyšel mě asi na 4 stovky- delší košilka s push-up podprsenkou a k ní kalhotky, světlounce žlutá v kombinaci s bílou, moc hezky vypadá na opáleném těle. Tak zkus třeba tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
20.7.12 13:03

Holky já chci taky nejakou peknou sexy košilku:) jsem v 9 mesíci, 73kg a kozy nalitý k prasknutí:) a prosím rady typu žena je nejkrásnější nahá a popřípadě zhasni provozujeme každy večer:) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
20.7.12 13:22

Tak už jsem zpět, byla jsem v newyorkeru a tam nebo nic jen podprsenky a ty mi nesedí, mám problém sehnat něco, ale nakonec jsem byla v okay a tam jsem koupila, tak snad se bude manželovi líbit. renča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák