Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, prosím o inspiraci, jak máte v koupelně u vany a ve sprchovém koutě řešený odkládací prostor na kosmetiku, šampony adt. Varianta jsou niky, ale mě se niky moc nelíbí, takže bych raději nějaké jiné řešení. Podělíte se prosím o Vaše koupelny, jak to máte vy a dáte nějakou inspiraci. ![]()
Novaservis - drátěný program - mají spoustu různých poliček, výhoda je, že se tam nedrží voda a čištění je jednoduché stačí prostříkat octem a mikrovláknovou utěrkou utřít a je to.
My máme teda niku, ale to je jen na sprcháče a šampony. Spoustu další kosmetiky mám v šuplíku pod umyvadlem, je fajn, že bordel není vidět.
@Martas1310 Ty 2 šampony a sprcháč mám na rantlu vany, zbytek je uklizený v šuplíku, ať tam není bordel.
@Heivka píše:
Novaservis - drátěný program - mají spoustu různých poliček, výhoda je, že se tam nedrží voda a čištění je jednoduché stačí prostříkat octem a mikrovláknovou utěrkou utřít a je to.
díky moc kouknu na ten drátěný program. ![]()
@Saatine píše:
Mám nad vanou nalepenou skleněnou poličku(mám zakázán vrtat do kachliček)
A pak něco jako niku, schodek na předělu dvou barev kachlí. Na tom mám ale jen položenou dekorativní svíčku.
A nebyla by prosím fotečka pro představu. ![]()
Na rantlu vany máme šampon a sprcháč. A pak v košíku na přísavce košík s kostkou mýdla a žiletky. Zbytek schovaný v šuplíku
@Saatine píše:
Ještě teda na okraji vany je kamenná mýdlenka s tuhým mýdlem. V případě dětí oddělám pak žiletku a hodím tam nějaké šetrné mýdlo, nejsem tvor co má tunu věcí
Tunu věcí mám ve skříňkách v košíčkách, hlavně věci do zásoby.
A do sprchového koutu si beru ze skříňky za zrcadlem šampon co je zrovna vhodný, popřípadě věci na oholení a zase si to pak do skříňky uklidím. Chci tam také dát skleněnou poličku, protože je dost velký, jen jsem líná
Super, děkuji moc vypadá to dobře, jo já někde taky viděla skleněné poličky i ve sprcháči, ale zase mám strach, kdo to bude čistit
že to bude pocákaný to sklo, abych pak nebyla doma za otroka. ![]()
Používané věci máme na okraji vany a na ty méně používané ale potřebné máme nerez poličky Grundtal z Ikey. Při příchodu do koupelny je to schované za sprch. závěsem, takže to neruší.