Koupelna - odkládací prostor místo niky

29
22.6.17 16:53

Koupelna - odkládací prostor místo niky

Holky, prosím o inspiraci, jak máte v koupelně u vany a ve sprchovém koutě řešený odkládací prostor na kosmetiku, šampony adt. Varianta jsou niky, ale mě se niky moc nelíbí, takže bych raději nějaké jiné řešení. Podělíte se prosím o Vaše koupelny, jak to máte vy a dáte nějakou inspiraci. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6650
22.6.17 16:59

Novaservis - drátěný program - mají spoustu různých poliček, výhoda je, že se tam nedrží voda a čištění je jednoduché stačí prostříkat octem a mikrovláknovou utěrkou utřít a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
22.6.17 17:05

My máme teda niku, ale to je jen na sprcháče a šampony. Spoustu další kosmetiky mám v šuplíku pod umyvadlem, je fajn, že bordel není vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101869
22.6.17 17:11

@Martas1310 Ty 2 šampony a sprcháč mám na rantlu vany, zbytek je uklizený v šuplíku, ať tam není bordel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
22.6.17 17:13
@Heivka píše:
Novaservis - drátěný program - mají spoustu různých poliček, výhoda je, že se tam nedrží voda a čištění je jednoduché stačí prostříkat octem a mikrovláknovou utěrkou utřít a je to.

díky moc kouknu na ten drátěný program. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
22.6.17 17:15
@Saatine píše:
Mám nad vanou nalepenou skleněnou poličku :) (mám zakázán vrtat do kachliček)
A pak něco jako niku, schodek na předělu dvou barev kachlí. Na tom mám ale jen položenou dekorativní svíčku.

A nebyla by prosím fotečka pro představu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
22.6.17 17:16

Na rantlu vany máme šampon a sprcháč. A pak v košíku na přísavce košík s kostkou mýdla a žiletky. Zbytek schovaný v šuplíku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
22.6.17 17:30
@Saatine píše:
Ještě teda na okraji vany je kamenná mýdlenka s tuhým mýdlem. V případě dětí oddělám pak žiletku a hodím tam nějaké šetrné mýdlo, nejsem tvor co má tunu věcí :)
Tunu věcí mám ve skříňkách v košíčkách, hlavně věci do zásoby.
A do sprchového koutu si beru ze skříňky za zrcadlem šampon co je zrovna vhodný, popřípadě věci na oholení a zase si to pak do skříňky uklidím. Chci tam také dát skleněnou poličku, protože je dost velký, jen jsem líná :D

Super, děkuji moc vypadá to dobře, jo já někde taky viděla skleněné poličky i ve sprcháči, ale zase mám strach, kdo to bude čistit :lol: že to bude pocákaný to sklo, abych pak nebyla doma za otroka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13774
22.6.17 22:33

Používané věci máme na okraji vany a na ty méně používané ale potřebné máme nerez poličky Grundtal z Ikey. Při příchodu do koupelny je to schované za sprch. závěsem, takže to neruší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí