Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím, kdo máte vypínače a zásuvky firmy Schneider nebo Legrand jak jste spokojené a můžete prosím poslat nějaké foto, abych si udělala představu. A kde jste kupovali za dobrou cenu budeme potřebovat do celého domu, takže to bude docela nákladné. ![]()
@Martas1310 my mame legrandy. Foto klidne zaslu. Jsem spokojena. Mam je uz hromadu let. Sehnal je znamej za lepsi cenu, ale i tak jsme za ne dali hromadu penez… ![]()
@pajinkapajinka píše:
@Martas1310 my mame legrandy. Foto klidne zaslu. Jsem spokojena. Mam je uz hromadu let. Sehnal je znamej za lepsi cenu, ale i tak jsme za ne dali hromadu penez…
Jéé, tak to budete hodná chtěla bych kouknout nám právě elektrikář doporučuje ABB, možná, že jsou levnější než Legrand, ale já je viděla ve skutečnosti a mě se moc to ABB nelíbí.
My mame Schneider, jsou super, ze se daji komplet sundat, kdyz clovek treba maluje.
@Cuddy píše:
My mame Schneider, jsou super, ze se daji komplet sundat, kdyz clovek treba maluje.
A víte prosím jaký máte druh koukala jsem, že mají sedna, colour a kde jste je kupovali?
Moje maminka si teď při rekonstrukci dala do celého bytu ABB Levit a jsou moc hezké (foto z rekonstrukce)
@wewe-ricka píše:
Moje maminka si teď při rekonstrukci dala do celého bytu ABB Levit a jsou moc hezké (foto z rekonstrukce)
Přesně tyhle se strašně líbí manželovi a já jsem strašně nerozhodná pořád vybírám a vybírám víte, kde maminka kupovala dostala nějakou slevu, když jich brala více kusů? ![]()
@Martas1310 píše:
Přesně tyhle se strašně líbí manželovi a já jsem strašně nerozhodná pořád vybírám a vybírám víte, kde maminka kupovala dostala nějakou slevu, když jich brala více kusů?
no, můj manžel je z oboru, takže to má od něj
on jí to i doporučil, jako dobrou variantu, tak asi budou i kvalitní…pracuje v K&V elektro, mají pobočky po celé ČR, tak koukněte na jejich eshop…nevím odkud jste
@wewe-ricka píše:
no, můj manžel je z oboru, takže to má od nějon jí to i doporučil, jako dobrou variantu, tak asi budou i kvalitní…pracuje v K&V elektro, mají pobočky po celé ČR, tak koukněte na jejich eshop…nevím odkud jste
Jsem z Vyškova tady asi to elektro nebude a mám kousek do Brna, tak se podívám na jejich stránky. ![]()
@Martas1310 My máme v práci Legrand, jako nic proti funkčnosti, ale mě se teda nelíbí, i když asi záleží na typu. My jsme teď rekonstuovali a vybrali jsme si ABB Swing L https://www.elima.cz/…aga/swing-l/ (ty s bílým středem a béžovým rámečkem). A vypadá to moc hezky, teď už se mi to nechce fotit, ale můžu kdyžtak zítra. Funkčně taky v pořádku, hezky reagují, dají se rychle sundat a namontovat, zrovna dneska jsme to dělali, když jsme tapetovali. Byly celkem levné, ale kupoval nám je švagr elektrikář někde z vlastních zdrojů.
@Martas1310 Jsme z Prahz, takze bohuzel tip na obchod ti nepomuze. Jinak mame colors (ty male barevne ramecky) a quadro.
Rada z praxe: koukla bych, jestli v dané řadě dělají pootočené zásuvky. V kuchyni se dost hodí.
@Ornwen píše:
Rada z praxe: koukla bych, jestli v dané řadě dělají pootočené zásuvky. V kuchyni se dost hodí.
Ano, souhlasí. A nejen v kuchyni. Já nad nimi plesám ve všech místnostech ![]()
@Hoa Mai píše:
@Martas1310 My máme v práci Legrand, jako nic proti funkčnosti, ale mě se teda nelíbí, i když asi záleží na typu. My jsme teď rekonstuovali a vybrali jsme si ABB Swing L https://www.elima.cz/…aga/swing-l/ (ty s bílým středem a béžovým rámečkem). A vypadá to moc hezky, teď už se mi to nechce fotit, ale můžu kdyžtli bak zítra. Funkčně taky v pořádku, hezky reagují, dají se rychle sundat a namontovat, zrovna dneska jsme to dělali, když jsme tapetovali. Byly celkem levné, ale kupoval nám je švagr elektrikář někde z vlastních zdrojů.
Tak jestli by nebyl problém, tak bych poprosila o ty fotečky. děkuji moc
@Martas1310 až teď na fotce koukám, že ty tři jsme měli trochu křivo
, předtím jsem si toho nevšimla. Ta první a třetí fotka je otočená o 90 stupňů, nejde mi to otočit.