Zásuvky, vypínače Schneider nebo Legrand

29
18.6.17 19:55

Zásuvky, vypínače Schneider nebo Legrand

Prosím, kdo máte vypínače a zásuvky firmy Schneider nebo Legrand jak jste spokojené a můžete prosím poslat nějaké foto, abych si udělala představu. A kde jste kupovali za dobrou cenu budeme potřebovat do celého domu, takže to bude docela nákladné. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18.6.17 20:00

@Martas1310 my mame legrandy. Foto klidne zaslu. Jsem spokojena. Mam je uz hromadu let. Sehnal je znamej za lepsi cenu, ale i tak jsme za ne dali hromadu penez… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
18.6.17 20:03
@pajinkapajinka píše:
@Martas1310 my mame legrandy. Foto klidne zaslu. Jsem spokojena. Mam je uz hromadu let. Sehnal je znamej za lepsi cenu, ale i tak jsme za ne dali hromadu penez… :D

Jéé, tak to budete hodná chtěla bych kouknout nám právě elektrikář doporučuje ABB, možná, že jsou levnější než Legrand, ale já je viděla ve skutečnosti a mě se moc to ABB nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30988
18.6.17 20:16

My mame Schneider, jsou super, ze se daji komplet sundat, kdyz clovek treba maluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
18.6.17 20:30
@Cuddy píše:
My mame Schneider, jsou super, ze se daji komplet sundat, kdyz clovek treba maluje.

A víte prosím jaký máte druh koukala jsem, že mají sedna, colour a kde jste je kupovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
18.6.17 20:36

Moje maminka si teď při rekonstrukci dala do celého bytu ABB Levit a jsou moc hezké (foto z rekonstrukce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
18.6.17 20:44
@wewe-ricka píše:
Moje maminka si teď při rekonstrukci dala do celého bytu ABB Levit a jsou moc hezké (foto z rekonstrukce)

Přesně tyhle se strašně líbí manželovi a já jsem strašně nerozhodná pořád vybírám a vybírám víte, kde maminka kupovala dostala nějakou slevu, když jich brala více kusů? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
18.6.17 20:48
@Martas1310 píše:
Přesně tyhle se strašně líbí manželovi a já jsem strašně nerozhodná pořád vybírám a vybírám víte, kde maminka kupovala dostala nějakou slevu, když jich brala více kusů? :)

no, můj manžel je z oboru, takže to má od něj :) on jí to i doporučil, jako dobrou variantu, tak asi budou i kvalitní…pracuje v K&V elektro, mají pobočky po celé ČR, tak koukněte na jejich eshop…nevím odkud jste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
18.6.17 20:58
@wewe-ricka píše:
no, můj manžel je z oboru, takže to má od něj :) on jí to i doporučil, jako dobrou variantu, tak asi budou i kvalitní…pracuje v K&V elektro, mají pobočky po celé ČR, tak koukněte na jejich eshop…nevím odkud jste

Jsem z Vyškova tady asi to elektro nebude a mám kousek do Brna, tak se podívám na jejich stránky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
18.6.17 22:49

@Martas1310 My máme v práci Legrand, jako nic proti funkčnosti, ale mě se teda nelíbí, i když asi záleží na typu. My jsme teď rekonstuovali a vybrali jsme si ABB Swing L https://www.elima.cz/…aga/swing-l/ (ty s bílým středem a béžovým rámečkem). A vypadá to moc hezky, teď už se mi to nechce fotit, ale můžu kdyžtak zítra. Funkčně taky v pořádku, hezky reagují, dají se rychle sundat a namontovat, zrovna dneska jsme to dělali, když jsme tapetovali. Byly celkem levné, ale kupoval nám je švagr elektrikář někde z vlastních zdrojů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30988
19.6.17 06:16

@Martas1310 Jsme z Prahz, takze bohuzel tip na obchod ti nepomuze. Jinak mame colors (ty male barevne ramecky) a quadro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
19.6.17 13:02

Rada z praxe: koukla bych, jestli v dané řadě dělají pootočené zásuvky. V kuchyni se dost hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
19.6.17 15:27
@Ornwen píše:
Rada z praxe: koukla bych, jestli v dané řadě dělají pootočené zásuvky. V kuchyni se dost hodí.

Ano, souhlasí. A nejen v kuchyni. Já nad nimi plesám ve všech místnostech :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
19.6.17 17:48
@Hoa Mai píše:
@Martas1310 My máme v práci Legrand, jako nic proti funkčnosti, ale mě se teda nelíbí, i když asi záleží na typu. My jsme teď rekonstuovali a vybrali jsme si ABB Swing L https://www.elima.cz/…aga/swing-l/ (ty s bílým středem a béžovým rámečkem). A vypadá to moc hezky, teď už se mi to nechce fotit, ale můžu kdyžtli bak zítra. Funkčně taky v pořádku, hezky reagují, dají se rychle sundat a namontovat, zrovna dneska jsme to dělali, když jsme tapetovali. Byly celkem levné, ale kupoval nám je švagr elektrikář někde z vlastních zdrojů.

Tak jestli by nebyl problém, tak bych poprosila o ty fotečky. děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
19.6.17 18:28

@Martas1310 až teď na fotce koukám, že ty tři jsme měli trochu křivo :-D, předtím jsem si toho nevšimla. Ta první a třetí fotka je otočená o 90 stupňů, nejde mi to otočit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí