Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
taky mu to běžně sepisuji pokud je to víc položek a u každé položky mu vysvětluji co tím myslím, např.tvaroh-jaký druh, droždí čerstvé nebo sušené, ......eventuelně mu to ukazuji v letáku aby věděl jak to vypadá
tak mu pritel v zivote nebyl sam nakoupit, ted mam mesic nohu v sadre, takze to musi zvladat sam… kdyz e v kramu tak mi tak petkart zavola co kde ma hledat ![]()
Hmm,tak můj chlap taky koupí co chci a když třeba neví co přesně myslím,tak z obchoďáku telefonuje(jak před včerejškem podle tel.instrukce kupoval vložky
) ale teda taky přinese i spoustu jiných věcí (co doma jsou jen on to neví,nebo nejsou potřeba) ![]()
A nebo jede kolem obchodu a zavolá mi,jestli nepotřebuju něco koupit.Řeknu že ne a stejně mu to nedá a něco koupí ![]()
U nas nakupuje a vari jedine manzel, takze to ma osefovany. ![]()
ahoj holky,
tak muj prtel v zivote nebyl sam nakupovat potraviny. Ted mam mesic zlomenou nohu, takze nakupy musi obstarat sam a je to zlo
petkrat mi vola z obchodu kde ma co najit a domu pride protivnej ![]()
Tak já když je doma a jede na nákup, tak ho honím ať si to napíše, sdělí mi,že není malej a bude si to pamatovat, tak si opakuje položky pořád dokola, než se obleče, tak toho polovinu neví ![]()
Jede třeba do dvou třech obchodů, protože všude kupujem něco a třikrát mě prozvání, mám totiž veškeré volání zadarmo, takže pak chodí s telefonem po krámu a já upřesňuju co chci. Když si mobil neveme a nechá ho doma, tak přiveze tak plovinu věcí a většinou mu chybí ty stěžejní, kvůli kterým tam jel.
![]()
goldenka píše:Každýmu chlapovi to musíš stručně napsat.Ten můj je chytrej chlap , ale co mu nenapíšu na lístek nepřiveze.
poprosila jsem manžela aby koupil banány a jablka aby jsem měla malýmu co na svačinky, dál mě koupit knedlík zítra na oběd
dopoledne mě volá že má nakoupeno, říkám si-fajn, droždí náhodou nemáš?došel chleba tak by jsem ho upekla. prý ne, tak že nevadí, zajdu si k nám tady do krámku
takže jsem si koupila kostku droždí ne chleba, odpoledne přijede chlap z práce-dotáhnul ten knedlík, mrak rohlíků, a to hlavní 200g droždíprý na ten chleba
nevěděl kolik je ho potřeba a někde prodávali ještě droždí, který uříznou kolik zákazník chce, tak ho vzal tolik
no a ovoce? nemá ani ň-takže malej je zítra bez svačinky, u nás totiž ovoce neprodávají
ten muj nesmi do lidlu, protoze tam smejdi po tech kosech s kramama a vzdycky neco priveze ![]()
Koupi presne to co mu reknu, nebo spise napisu do emailu nebo sms.
goldenka píše:
nákupy by jsem si dělala radši sama, ale desét kilometrů pěšky do obchodu nepůjdu a u nás koupím jen něco malinko, myslela jsem si, že si ty dvě položky zapamatuje
každopádně jsem se mu pomstila, k obědu měl nachystaný řízek z krkovičky, ale ten jsem nechala v lednici a udělala mu drožďovou pomazánkunemá to rád, já vím jsem svině
![]()
Goldenko, nejsi svině. Já taky vždy byla trpělivá a teď už to řeším taky takhle. Pro pobavení: chtěla jsem nádobku s pumpičku na tekuté mýdlo pro prcka, abych mu tam nalila šmírové mýdlo. Origo je ve skle, tak proto. Při pohledu na pokladní lístek mě málem šlehlo, prázdný obal s pumpičkou stál 99 Kč. To kdyby koupil obyčejné tekuté mýdlo, tak mám mýdlo i obal s pumpičkou a za 30 Kč. Holt by ještě musel použít hlavu.
Příspěvek upraven 14.05.15 v 15:12
To co je na seznamu tak koupí, ale musí to tam být přesně - nemůžu napsat mandarinky, musí tam být 3 mandarinky, 3 banány atd. Jinak donese vždy kilo nebo dvě a co pak to nezvládáme jíst.
A teda droždí na váhu jsem už dlouho neslyšela že někdo takto kupoval. Můžeš udělat pomazánku, nebo drožďové noky do polívky.
Koupí, když jde jinam než za barák tak napíšu lístek. Jinak máme krám od baráku 2 minut tak to snad ani nedokáže zapomenou…Ale chodí nakupovat málokdy, jen když jsem celý den v práci
Pokud to napíšu manželovi na lístek, tak obvykle přiveze vše, co se mu podaří najít. Spoustu věcí prostě nemají - rozumějte - nenašel je v regálech
Ale zásadně si mnou napsané lístky přepisuje na svůj pidilísteček, protože „s takovou plachtou chodit po krámu nebude“. Tou plachtou myslí třeba 1/8 z A5. Ale často donese i něco, co na lístku není - většinou něco nezdravého, co on rád, nebo něco prapodivného…
Co se nám narodil malý, tak nakupuje hlavně on a řekla bych, že ho to začalo bavit. Když jsme dřív chodili spolu, to tím obchodem prosvištěl, div neporazil regály, ale teď, soudě podle toho, co přiveze domů, mezi těmi regály chodí hodně pomalu a všechno okukuje ![]()