Koupí vaši chlapi, co chcete?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17010
18.1.12 16:50

koupí, pokud je naspáno na lístku, nebo v sms - když jde cestou z práce, taky si raději nakupuju sama, včera třeba nekoupil banány, i když je měl v sms :zed: , ale jinak je zlatej a taky nemůže spoustu věcí v obchodě kolikrát najít …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
18.1.12 16:59

nekoupí!! ale ne proto, že by si to nezapamatoval :zed:
velmi zřídka dělá nákupy sám, nemá absolutně ponětí, kolik co stojí a když výjimečně zajde do obchodů, kam chodím normálně já, tak dojde s půlkou věcí, protože ty ostatní z mého seznamu mu přišly strašně drahý :-)
přitom za jídlo utrácím +- stejně (ví kolik)… navíc pak celý další týden brble, že v lednici není nic „dobrýho“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
18.1.12 17:01

tak na nakup chodi pritel docela rad a i koupi vse co je na listku a kdyz si neni necim jistej, tak mi z obchodu vola .. nemam problem s tim, ze by nekoupil, spis byva problem ze si tam pak klidne prihodi 3× chipsy nebo tak neco -takze kdyz nechci aby tohle udelal musim mu rict at toho vic nenakupuje, ze nejsou penize.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
awantia
18.1.12 17:03

Napisu mu listek ale i tak neco zapomene,ze je mu to pry trapne se furt na nej divat :zed:

• Citovat
  • Upravit
7240
18.1.12 17:04

200 g droždí, tak to je hezké! :mrgreen: :mrgreen:

Můj koupí, co má, splete se jen málokdy. Ale to je tím, že dělá krátký/dlouhý týden, takže když je doma, chodíme nakupovat spolu. Tak má v oku, co kupuju, který druh atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
18.1.12 17:07

Můj manžel musí mít seznam a když ho nemá tak mi telefonuje.Ale musím ho pochválit…naučil se nakupovat i jiný věci než co jsou napsaný na seznamu a kouká i na akce.Někdy mi koupí i čokoládu a víno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
18.1.12 17:11

Tak já musím manžela pochválit. Práci má hned vedle obchodu, kam chodíme nakupovat, takže denní nákupy dělá prakticky vždycky jenom on. Běžné věci jako pečivo a ovoce zvládá bez instrukcí, jen mu během dne píšu sms podle toho, co se chystám vařit a po čem toužím k večeři. On zpravidla večeří to, co my máme k obědu. Když neví, volá, ale nebývá to nijak často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
18.1.12 17:16

Koukám,že chlapy nakupují všude výhradně podle lístečků :mrgreen: ,ten můj taky.
Jinak jak tu někdo psal,že jeho mužský obchod prolétl,aby byl co nejdřív venku,tak to znám,akorát,že to tak dělám já ;) .Proletím mezi regály,naházím do koše,co potřebuju a pryč,zato ten můj je vyloženě brzda.Jak říká,tak se kochá,co kdyby náhodou přehlédl něco zajímavýho :roll: .
Proto radši nakupuju sama,jinak je to akce na půl dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
18.1.12 17:46

chce mit seznam, ktery stejne pak nekam zalozi :roll: a ve finale mi trikrat vola a pta se, jakou zakysanou smetanu jsem mela na mysli…diky Bohu za devitileteho syna, co si listek napise sam a prinese vzdycky, co je potreba :lol: :lol: moje snacha mi jednou bude vdecna :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
18.1.12 17:50
Kallkapa píše:
Koupí + koupí další tunu věcí „navíc“ .

Přidávám se, mám doma to stejné… radši si tudíž chodím nakupovat sama… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
18.1.12 19:42
Jaruše píše:
Koukám,že chlapy nakupují všude výhradně podle lístečků :mrgreen: ,ten můj taky.
Jinak jak tu někdo psal,že jeho mužský obchod prolétl,aby byl co nejdřív venku,tak to znám,akorát,že to tak dělám já ;) .Proletím mezi regály,naházím do koše,co potřebuju a pryč,zato ten můj je vyloženě brzda.Jak říká,tak se kochá,co kdyby náhodou přehlédl něco zajímavýho :roll: .
Proto radši nakupuju sama,jinak je to akce na půl dne.

u nás jeto podobné :-)
nákupy jídla obstarávám co možná nejrychleji, ale když se ke mně výjimečně přidá muž, tak je to na palici… prochází se mezi regály, každou věc bere do ruky, studuje složení, diskutuje, co z toho by šlo uvařit, nahlas přemýšlí, co doma máme, co bychom mohli mít, kouká kolem jak v muzeu… já tři kroky před ním, do pěti minut se naštvu - a on: co prý furt mám, že je pro něj vzácnost se účastnit pravidelných rodinných záležitostí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
18.1.12 23:34

Můj přítel je takový ňůral,že něž by mi nakoupil tak je půl dne v prde.. :pankac:
Tak pro jistotu nakupujeme spolu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
18.1.12 23:38

Tak můj nakoupí podle lístku, ale většinou to co napíšu dvakrát, tak má jednou a věci co napíšu jako jednotné číslo tak ty vezme pro jistotu dvě. Mimo to ještě nakoupí spoustu věcí co jsem nechtěla, ale úplně nejhorší je že když něco z toho co chci není, tak si zvolí nějakou jinou variantu, ale úplně nevhodnou k tomu na co tu věc mám, místo toho aby mi zavolal. :zed: Jo a tento týden mně pobavil, protože jsem chtěla nějaké dobrůtky pro sebe a dceru, když někam jedeme, tak mu píšu kup třeba polomáčené sušenky, horalku, nějakou malou čokoládku a on donesl, velké balení opavia sušenek. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
18.1.12 23:41

Jo a nejvíc mě točí když si nemůžu zajít nakoupit sama, protože asi jako každý jsem zvyklá na určitou značku výrobku a on samozřejmě neví co kupujeme, tak koupí pokaždé nějakou jinou značku. Takže mu někdy jak blbec píšu sýry Smetanito, kaši pro malého nemléčnou Nestlé, chleba kulatý slunečnicový atd. atd. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
18.1.12 23:43

Tak ten můj nakoupí taky podle lístečku, ale asi před týdnem mě málem trefilo- chtěla jsem asi pět věcí, které běžně kupujem, než odcházel, všechny jsem mu je ukázala, aby viděl obaly, prý jojo a šel…
Domů přinesl jen jednu věc správně, jinak mě celý nákup vyšel asi o čtyřicet korun víc, než kdybych si tam došla sama :cert: , zkrátka, co bykoukal na ceny, že? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák