Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
posilam seznam smskou, takze priveze vse a jeste i to, co ja zapomenu do seznamu napsat. ted jsme zacali objednavat tesco dovoz, takze sedime v obyvaku a nakupujeme spolecne ![]()
To já většinou nakupuju sama, manžel nerad. Maximálně, když jde s náma. Sám buď s lístečkem, nebo když je náhodou v obchodě tak volá, jestli něco nechci, ale vždycky to musí být jenom něco malýho, protože on už to nemá kam dát ![]()
A jak vám ten tesco dovoz funguje? co nakupujete všechno i pečivo?
Ahoj, tak koupí, nakupuje rád a sám a vždycky donese i něco jiného, ale vše co mu napíšu na papírku. Jak jdeme spolu, tak pak já jsem lakomá a už tak nemůže vyhazovat
Takhle mi to donese a já u toho nejsem( nákup navíc)…hlavně mlsy a nějaké bebety do domácnosti, které bych já normálně v obchodě nevzala
Ale jak donese, jasně, že sjem ráda, no zlobit se na něj nemohu, stejně to pak baštím taky a mlsám
![]()
jizvíková píše:Ty joo, to je supér nápad a kolik to tak stojí ten dovoz?
posilam seznam smskou, takze priveze vse a jeste i to, co ja zapomenu do seznamu napsat. ted jsme zacali objednavat tesco dovoz, takze sedime v obyvaku a nakupujeme spolecne
by se mi to hodilo, jak budeme tady zasypní sněhem, nemocní a bůh ví jak líní dojít nakoupit
![]()
take pisu seznam sms
a kdyz si neni jisty zavola jestli ma vzit to ci ono:-)
Jaruše píše:
Koukám,že chlapy nakupují všude výhradně podle lístečků,ten můj taky.
Jinak jak tu někdo psal,že jeho mužský obchod prolétl,aby byl co nejdřív venku,tak to znám,akorát,že to tak dělám já.Proletím mezi regály,naházím do koše,co potřebuju a pryč,zato ten můj je vyloženě brzda.Jak říká,tak se kochá,co kdyby náhodou přehlédl něco zajímavýho
.
Proto radši nakupuju sama,jinak je to akce na půl dne.
Ježiš, to dělá moje máma
, to vždycky rostu, jet s ní na větší nákup, to je o nervy, pak už kvílím a vyhrožuju, že jí tam nechám, protože mě z ní klepne, všechno si prohlíží dvě hodiny. Nejradši má všechny ty regály zvěcma v akci a výprodej a já rostu, nejhorší je s ní nakupovat v Německu, kde pořád chce něco přeložit a spočítat, jak to vychází a na blešácích mě furt volá, že těm němcům vůbec nerozumí
mojí maminkul miluju, ale jít s ní nakoupit, tak radši skočim z okna ![]()
Tak toto téma mě také zajímá
. Já ho pošlu do obchodu s lístečkem a koupí jen polovinu věcí a zbytek jsou zase samé dobrůtky. Takže místo 200kč je to třeba 500kč ![]()