Koupí vaši chlapi, co chcete?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14046
18.1.12 23:52

posilam seznam smskou, takze priveze vse a jeste i to, co ja zapomenu do seznamu napsat. ted jsme zacali objednavat tesco dovoz, takze sedime v obyvaku a nakupujeme spolecne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1513
19.1.12 14:16

To já většinou nakupuju sama, manžel nerad. Maximálně, když jde s náma. Sám buď s lístečkem, nebo když je náhodou v obchodě tak volá, jestli něco nechci, ale vždycky to musí být jenom něco malýho, protože on už to nemá kam dát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1513
19.1.12 14:17

A jak vám ten tesco dovoz funguje? co nakupujete všechno i pečivo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
19.1.12 14:21

Ahoj, tak koupí, nakupuje rád a sám a vždycky donese i něco jiného, ale vše co mu napíšu na papírku. Jak jdeme spolu, tak pak já jsem lakomá a už tak nemůže vyhazovat :mrgreen: Takhle mi to donese a já u toho nejsem( nákup navíc)…hlavně mlsy a nějaké bebety do domácnosti, které bych já normálně v obchodě nevzala :lol: Ale jak donese, jasně, že sjem ráda, no zlobit se na něj nemohu, stejně to pak baštím taky a mlsám :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
19.1.12 14:22
jizvíková píše:
posilam seznam smskou, takze priveze vse a jeste i to, co ja zapomenu do seznamu napsat. ted jsme zacali objednavat tesco dovoz, takze sedime v obyvaku a nakupujeme spolecne :)
Ty joo, to je supér nápad a kolik to tak stojí ten dovoz? :palec: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
19.1.12 14:22

by se mi to hodilo, jak budeme tady zasypní sněhem, nemocní a bůh ví jak líní dojít nakoupit :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
19.1.12 15:08

take pisu seznam sms :mrgreen: a kdyz si neni jisty zavola jestli ma vzit to ci ono:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9011
19.1.12 20:44
Jaruše píše:
Koukám,že chlapy nakupují všude výhradně podle lístečků :mrgreen: ,ten můj taky.
Jinak jak tu někdo psal,že jeho mužský obchod prolétl,aby byl co nejdřív venku,tak to znám,akorát,že to tak dělám já ;) .Proletím mezi regály,naházím do koše,co potřebuju a pryč,zato ten můj je vyloženě brzda.Jak říká,tak se kochá,co kdyby náhodou přehlédl něco zajímavýho :roll: .
Proto radši nakupuju sama,jinak je to akce na půl dne.

Ježiš, to dělá moje máma :srdce: , to vždycky rostu, jet s ní na větší nákup, to je o nervy, pak už kvílím a vyhrožuju, že jí tam nechám, protože mě z ní klepne, všechno si prohlíží dvě hodiny. Nejradši má všechny ty regály zvěcma v akci a výprodej a já rostu, nejhorší je s ní nakupovat v Německu, kde pořád chce něco přeložit a spočítat, jak to vychází a na blešácích mě furt volá, že těm němcům vůbec nerozumí :cert: :cert: :cert: mojí maminkul miluju, ale jít s ní nakoupit, tak radši skočim z okna :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
19.1.12 21:21

Tak toto téma mě také zajímá :) . Já ho pošlu do obchodu s lístečkem a koupí jen polovinu věcí a zbytek jsou zase samé dobrůtky. Takže místo 200kč je to třeba 500kč :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
6.4.14 23:49

Koupí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie