Koupit dovolenou přímo na letišti?

10
10.5.18 16:59

Koupit dovolenou přímo na letišti?

Dobrý den
máte prosím někdo zkušenosti s nákupem dovolené na poslední chvilku přímo na letišti? jsem svobodná a plánuju na dovolenou sama…letiště mám za rohem a slyšela jsem že se dá sehnat občas zájezd za krásnou cenu :) mockrát děkuju za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12330
10.5.18 17:06

Vzhledem k tomu, že jsou na letišti asi 2 cestovní kanceláře, tak šance je docela nízká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
10.5.18 17:09

No ono nez dovolenou se vsim vsudy lide kupuji letenky na posledni chvilku.. kdy jsou v letadle napriklad posledni 2 volna mista a leti to zachvilku :-) to pak muzes chytit letenku za hubicku, ale celkove dovolenych nebude asi moc… jak uz se pise nademnou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.5.18 18:05

Spíš než na letišti bych seděla na netu a hledala čekala, až přijde nějaký super last. Já třeba takhle letěla do první země, která na mě vyjela :oops: :mrgreen: A bylo to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5645
10.5.18 18:12

Dřív, když byly na letišti ve velkém pobočky cestovek, tak se to dalo. Teď už dovolenou se vším všudy ne, občas nějaká letenka, ale už to taky není ono. Jak je napsáno výše - cihat na netu, občas se dá najít super cesta s odletem třeba za 3 hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
10.5.18 18:24

@Bajunka99 jen letenky. Znám lidi, co prostě jeli na letiště a zkoušeli štěstí. Občas sehnali letenku za hubičku, ale někdy také jezdili na letiště s kufrem 3 dny v kuse. zkus web zaletsi.cz, tam se objevují celé zájezdy za opravdu dobré ceny

• Citovat
  • Upravit
5487
10.5.18 19:03

Já to viděla na letišti v Německu, tam toho mají opravdu hodně. A spíš to hodně roste. Takže asi lidé toto využívají. My máme 2 malé děti, tak se bojím. Ale letět bez dětí, to může být super kauf :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí