Koupit kočár na netu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21
12.1.11 19:06

Koupit kočár na netu?

Ahojky holky , chci se zeptat , zda preferujete koupit kočárek na netu nabo v kamenné prodejně? Jaký je váš názor? Moc děkuju za každej tip a radu, čekám první mimčo a tak nevím a bádám…a přemýšlím. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
12.1.11 19:09

Vyzkoušet v kamenné prodejně a pak si ho nechat poslat z netu (samosebou z nějakého seriózního eshopu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
12.1.11 19:09

My kupovali přes net,byl o dost levnější.Nebo to zkus přes net a aby se dal vyzvednout u vás v nějakém větším městě.I tak to vyjde levněji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
12.1.11 19:10
verenika píše:
My kupovali přes net,byl o dost levnější.Nebo to zkus přes net a aby se dal vyzvednout u vás v nějakém větším městě.I tak to vyjde levněji :wink:

Ahoj, taky jsem to tak řešila :palec: objednala na netu a osobně vyzvedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
12.1.11 19:13

Děkuju , no právě ,že ty ceny jsou na netu lepší , někde i 2.000,což je dost,ale zase se obávám případných reklamací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
12.1.11 19:17

Jak rikaji holky, prece objednavat se da s osobnim vyzvednutim … to snad delaji vsechny seriozni kramy. Ja si objednala 3kombinaci v Detskem raji, zaskrtla osobni vyzvednuti, a bylo to. Cena internetova, ale pro kocarek jsme si jeli sami (a platba tudiz pri vyzvednuti na krame).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
12.1.11 19:17

Ahoj. Já kupovala přes net (vloni, na druhou dceru) a dokonce jsem ho neměla ani prohlédnutý naživo, páč tady ho nikde neměli a já trpěla nevolnostmi prakticky až do porodu, takže představa, že pojedu hodinu někam podívat se na kočárek, pro mě byla nemyslitelná. Věřila jsem holkám tady na emimi a jsem spokojená. Kočárek jsem viděla jen u kolemjdoucích maminek a to praktické se stejně jen při prohlídce moc nepozná. Ale nějaký neznámý kočárek a neznámý eshop bych asi neriskovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
12.1.11 19:24

Moc děkuju! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
12.1.11 19:31

No, pres net je to levnejsi, ale musis si napred najit na justice.cz jestli ta firma vubec existuje a jak dlouho, ujistis se, ze to neni podvod a je to… Jinak samozrejme jestli chces novy tak jen pres eshop, pokud ti nevadi i ojety, tak mrkni na bazarky a inzerce, tak koupis kocarek i v zaruce, skoro novy, treba tri mesice pouzivany uz za polovicni cenu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
12.1.11 19:34

Ja bych kocarek koupila jen tam, kde mi pri reklamaci pujci nahradni. Protoze cekat 30 dní na vyrizeni reklamace bez kocarku.. brr brr ;) Takze jestli tohle dela nejaky eshop, klidne tam ;)

• Citovat
  • Upravit
1249
12.1.11 19:38

hezký večer…chci se zeptat,když si zaškrtnu osobní vyzvednutí,dodají zboží do nejbližší prodejny,nebo si ho musím vyzvednout,kde dodavatel určí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
12.1.11 19:48
Anielkha píše:
Ja bych kocarek koupila jen tam, kde mi pri reklamaci pujci nahradni. Protoze cekat 30 dní na vyrizeni reklamace bez kocarku.. brr brr ;) Takze jestli tohle dela nejaky eshop, klidne tam ;)

Tak přesně tohle jsem chtěla napsat :lol: . Kočárek jsem z tohoto důvodu kupovala v kamenné prodejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
12.1.11 19:49
terdule píše:
hezký večer…chci se zeptat,když si zaškrtnu osobní vyzvednutí,dodají zboží do nejbližší prodejny,nebo si ho musím vyzvednout,kde dodavatel určí?

Rekla bych, ze ty si vyberes prodejnu, kde si ho vyzvednes… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
12.1.11 19:53
terdule píše:
hezký večer…chci se zeptat,když si zaškrtnu osobní vyzvednutí,dodají zboží do nejbližší prodejny,nebo si ho musím vyzvednout,kde dodavatel určí?

Měla by být volba vyzvednout si ho na prodejně kde si určíš ty.Tedy pokud mají víc prodejen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
derunka
13.1.11 12:13

Já čekám také první miminko a na netu se jen inspiruju. Přece jen jsem zjistila, že pokud má některý obchod i e-shop tak na něm nevystavuje všechno. A také nějak po zkušenostech nevěřím české poště. Vím jak se zachází na přepravě s věcma. Kočár si radši koupím v kamenném obchodě. Chci si ho vykoušet a v pořádku dopravit domů.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák