Koupit kočár na netu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4181
13.1.11 12:44

Ale vzdyt to v kamenne prodejne taky jde objednat pres internet … Vy to nejak delate slozitejsi, nez to je :think: -

Jak jsem koupila ja -
Objednavala jsem kocar v Detskem raji. To je velka kamenna prodejna v Praze Vysocanech. Kocary si prohlidnete, vyzkousite, i k autu s Vami pujdou, jestli se vejde apod. Clovek si asi obejde i vic kramu.
A az se rozhodnete, sednete k internetovym strankam www.detskyraj.cz, kde kocarek objednate za internetovou cenu, a v objednavce zaskrtnete osobni vyzvednuti. A az prijde mejl, ze kocar je ready, tak tam pro nej jedete - zkontrolujete si ho a zaplatite kartou nebo hotove u pokladny.
To je snad takhle normalni, ne ? Objednavat na webovych strankach prislusnych kamennych obchodu …

No kdo ma treba rizikac a bydli na vesnici, ma to tezsi, to je mi jasny, ale tak bych vyzvednout poslala manzela, tatinka apod., vzdyt do toho nemusim tahat Ceskou postu ne … :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
13.1.11 18:37

No já si nakonec vybrala kvalitní značku ( si myslím tedy, že je kvalitní :nevim: :mrgreen: ) Peg Perego a objednala jsem to kdesi u Ondálka. Jako risk to byl, ale byla jsem rozhodnutá mu v nejhorším dojet rozbít ústa, ale nebylo třeba, golfky jsou furt jak nové :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák