Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojte holky, snažím se už dvě hodiny najít na netu něco, do čeho bych oblékla malého.. Chceme jít na dětský karneval, máme jich v plánu asi dva až tři, takže jsem si říkala, že mu něco koupim.
V obchodě jsou jenom masky, pro velké děti, což by mi na pusu nedal.. Jsou mu dva roky a potřebovala bych nějaké kostýmky například berušky, žabky apod.
Prosím poraďte.. Maminky, které jsou šikovné, tak si užijí, já jsem na to antitalent..
já jsem včera prohlížela mimibazar a kostýmů je tam spousta, nové i použité, moc pěkné, zkus pohledat dle velikosti. ![]()
http://www.blaznidohracek.cz/…atskup36.php?…
Můžeš objednat na těchto stránkách, nebo jestli jezdíte do Zlína tak koupit přímo v obchodě. Mají velký výběr.
Jinak co takhle oblíknout do něčeho hnědého, zeleného atd. a hlavu zvířátka namalovat nezávadnými barvami přímo na obličej.
Já právě nevím co a jak, nikdy jsem takto nebyla, tak ani nevím co děti mají…
Určitě nic ne na pusu, to by nechtěl, spíš něco na hlavu, malovat na pusu mě nenapadlo a čím?? Právě, že já takto nemám nic to bych musela stejně kupovat nějaké třea zelené a tak..
Pujčovnu na okolí neznám jsem z menšího města
nemáš to tak daleko do Brna či Olomouce.. vyjde tě to pořád levněji než kupovat…
mofiz píše:
nemáš to tak daleko do Brna či Olomouce.. vyjde tě to pořád levněji než kupovat…
mofiz no ten Olomouc uz by sel.Ale i tak kdyz se kuknes tak se kostymy daji koupit za 300kc.pujcovne si pricti pujcovne+co da zakladatelka za cestu pro vypujceni a zpet a psala ze pujdou aspon 3×.
tak já na netu najdu třeba za 250 kč a tak, ale všechno máte pro děti od 3,4 let…
Máme v rodině malé děti, tak by se to určitě pak podědilo..
Spíš jsem si říkala, jestli neznáte stránku s tak malými kostými. Jednou jsem našla, ale už nemůžu najít, kde se dalo kolem 200 koupit i pro malé
kvaček píše:
tak já na netu najdu třeba za 250 kč a tak, ale všechno máte pro děti od 3,4 let…
Máme v rodině malé děti, tak by se to určitě pak podědilo..
Spíš jsem si říkala, jestli neznáte stránku s tak malými kostými. Jednou jsem našla, ale už nemůžu najít, kde se dalo kolem 200 koupit i pro malé
něco je i na aukru třeba
http://deti.aukro.cz/…edvidek.html
ale zas nevím jestli tam máte účet ty nebo manžel ![]()
určo se tam dají najít i jiné,nebo na mmb