Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, já bych to nekoupila. Bála bych se toho, že je to za chvilku přestane bavit a co pak s věcí za 6 litrů…
@terinka4444 píše:
hele, píšu jen z mé zkušenosti, zbytečně moc pokojů, zbytečně velká cena, domek za polovinu s polovinou pokojů splní naprosto stejnou funkci. Věř mi.
Nedala by jsi mi nejaky tip?
Prave jsem si rikala, ze kdyz tam budou dve aby se tam vlezly obe
@lebi píše:
Ahoj, já bych to nekoupila. Bála bych se toho, že je to za chvilku přestane bavit a co pak s věcí za 6 litrů…
Praaave tohobse bojim, ze je to omrzi.. Ale na druhou stranu si rikam jestli ji to chytne at se pak nevalim do hlavy, ze jsem koupila maly a nemuzou si tam hrat spolu
Já bych koupila nejdřív nějaký menší. Dcera taky dělala panenkam domečky, ale když ho dostala tak si s nim nehrála. Naštěstí jsem kupovala malý, ten a teď neteř. Druhý pokus byl větší, aby se tam vešla barbie, ten jsem jen vyrobila z krabic. Je z něj domeček pro kočku, dceru nezajímá ![]()
@Anonymní píše:
Nedala by jsi mi nejaky tip?Prave jsem si rikala, ze kdyz tam budou dve aby se tam vlezly obe
nevím, já fakt nevím, koukala jsem na internet, je jich tam spousta krásných, ale my máme ten jeden a ten druhá malý a víc nevím. Já ho byla kupovat v Německu, chtěla jsem ho vidět naživo, než jsme vybrala, aby byl bytelný. nevěřila bys, kolik domečků bylo fakt fórových za přemrštěnou cenu. Ale kupovala jsme to je to už 6let, takže v dnešní nabídce se neorientuji.
Ahoj ![]()
u nás letos bude pod stromečkem pro 4-letou dceru také domeček ![]()
Dávám na něj odkaz, tak koukni, příjde mi akorát velikostně - 126 cm, dvě postele, aby tam nebyla jen jedna panenka. A určitě se domečku do budoucna nehodlám zbavovat, schová se - jednou se jistě bude hodit, s drahýma hračkama to tak dělám ![]()
@Helll píše:
My bychom na to taky prispeli.. Az tolik penez jsem nevybrala..
http://domecky-pro-panenky.heureka.cz/…ntry-estate/?…
mno, tak tohle bych nekupovala. Z vlastní zkušenosti vím, že hotové tapety v domečku nám jako malým holkám vadily, nelíbily se nám, pokoje byly moc malý. Kamarádka měla podobný, plastový.
@LUCI píše:
Ahoj
u nás letos bude pod stromečkem pro 4-letou dceru také domeček
Dávám na něj odkaz, tak koukni, příjde mi akorát velikostně - 126 cm, dvě postele, aby tam nebyla jen jedna panenka. A určitě se domečku do budoucna nehodlám zbavovat, schová se - jednou se jistě bude hodit, s drahýma hračkama to tak dělám
Posles prosim ten odkaz? Dekuji
http://www.svet-trampolin.cz/…eam-mansion/
Když jsem ho rozbalovala, tak jsem byla v sedmém nebi… ![]()
Nekoupila bych takovou obrovskou věc… Navíc by mi bylo líto, že budou mít jen jeden dárek. Koupila bych víc užitečnějších věcí.
@AnastazieB píše:
Nekoupila bych takovou obrovskou věc… Navíc by mi bylo líto, že budou mít jen jeden dárek. Koupila bych víc užitečnějších věcí.
Das prosim tip na vic uzitecnejsi veci? Dekuji
@Anonymní píše:
Das prosim tip na vic uzitecnejsi veci? Dekuji
Já bych jim spis koupila spolecenske hry, pro starší kreativní sady. U nás byli hit i DVD s pohádkami. Šperky nebo šminky pro děti…
Já bych taky koupila nějakou levnější verzi a k tomu více menších dárků. Co kuchyňku, tu mají? Nebo mi napadá prodejní stánek s pokladnou s k tomu různé zboží, kreslící tabule,…
Záleží, co je baví… Ale koupila bych domeček menší a ještě jiné dárky. Knížky, stavebnice, panenky, oblečky, nálepky, něco na tvoření, něco naučného…