Kouření po porodu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Michaelakkk
25.2.12 08:21
verenika píše:
Anonymní píše:
A není to dobrá šance přestat kouřit? Nebudou ti smrdět ruce, nebudeš mít žlutý nehty a zuby, nebudeš smrdět celkově .. Vždyt pro miminko to není nic moc, ten smrad a ty škodliviny. I když nebudeš kouřit přímo u něj, tak sama budeš smrdět. Anonym dávám proto aby se na mě nevrhly všechny zapřísáhlé kuřačky.
to by musela kouřit 40 denně aby měla žlutý nehty :mrgreen: . Smrdět? No to asi trošku jo,ale když si po cigaretě umyješ ruce, vezmeš žvýkačku… 8)

i když si vezmež žvýkačku a umyješ ruce tak to smrdí :D :D FUUUUUJ :d

• Citovat
  • Upravit
20296
25.2.12 08:23

No jo no, někdo smrdí kouřem, někdo potem, někdo pyžmem, někomu to doma smrdí špínou a bordelem, někomu výparama z venku…chudáci miminka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
25.2.12 08:24
Michaelakkk píše:
verenika píše:
Anonymní píše:
A není to dobrá šance přestat kouřit? Nebudou ti smrdět ruce, nebudeš mít žlutý nehty a zuby, nebudeš smrdět celkově .. Vždyt pro miminko to není nic moc, ten smrad a ty škodliviny. I když nebudeš kouřit přímo u něj, tak sama budeš smrdět. Anonym dávám proto aby se na mě nevrhly všechny zapřísáhlé kuřačky.
to by musela kouřit 40 denně aby měla žlutý nehty :mrgreen: . Smrdět? No to asi trošku jo,ale když si po cigaretě umyješ ruce, vezmeš žvýkačku… 8)
i když si vezmež žvýkačku a umyješ ruce tak to smrdí :D :D FUUUUUJ :d

njn, chudák dítě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
25.2.12 08:41

já přestala a doufám že nezačnu ale někdy je chut velká ale držím se, kojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
25.2.12 08:59
Buřtí píše:
Kojící a milující maminka by nikdy nekouřila. Je vidět, jak si nevážíte svých dětí. Nemohou za to, že jste závislé na drogách. Tisíckrát mě to napadlo po porodu, ale vážím si sebe, jako ženy a miluji svoji holčičku Vypovídá to o vašem charatkeru, žádné sebezapření, co asi může vyrůst z vašich dětí. Další, sami sebe si nevážící onuce. Ach jo, jak můžete mít děti. Zapálila bych dvacet cigaret a všechny bych je o to maminku típla, aby si to uvědomila. Ale ani to by zřejmě nepomohlo.

Tak takhle už jsem se dlouho nepobavila :lol: :lol:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
25.2.12 09:09

Kuřák si vždycky bude obhajovat to své,že to neni špatné a je spousta jiných špatných věcí:):) vím o čem mluvím, jelikož jsem sama kouřila 7 let:)

Potom co jsme se začali pokoušet o miminko jsem to taky jen omezila, a když nám to nešlo, tak jsem se zase rozhulila… Ale pak se to povedlo.
Nenávidím pohled na těhotnou ženu s cigaretou v ruce nebo ženskou s kočárkem a cigárem v ruce, to bych jim to urazila, je to šíleně neetický. Když už teda chtěj kouřit at to dělaj tak aby je nikdo neviděl.
Pro mě tohle ale bylo tabu, a tak jsem postupně během dvou měsíců, ani ne, přestala.
Nejdřív jsem stopila utrácení za krabičky, a kouřila jen když byl někdo, kdo měl cigáro po ruce.( jak se krásně začalo šetřit) no a pak mě to přestalo s těma deníma pauzama, kdy jsem třeba nikde nebyla, chutnat, no a nekouřim už vubec:) Jsem v 5měsíci těhu,a po porodu neplánuju kouřit znova, když už jsem to ted zvládla a nechybí mi to:) Přítel přestal semnou a je nám líp:)
A mužu říct, že sem ráda, že mi věci od kouře nesmrděj.

Musim bejt hold silná, a vim že to po porodu s nervama bude těžký, tak se některým holkám ani nedivím, ale je to o vůli:) A pokud někdo začne znova, jeho věc:):)
Já to beru z pohledu na sebe, a já bych se s cigaretou a miminkem styděla procházet venku ve městě:) (neberu to nějak utočně na kuřačky:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
25.2.12 09:10

Jinak po porodu jsem kouřit nezačala (měla jsem jedno cigáro a požitek to teda nebyl :poblion: ) Maminy s kočárem a cígem v ruce se mi teda taky hnusí..ale je to každýho věc, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
25.2.12 09:30
lyrica píše:
Jinak po porodu jsem kouřit nezačala (měla jsem jedno cigáro a požitek to teda nebyl :poblion: ) Maminy s kočárem a cígem v ruce se mi teda taky hnusí..ale je to každýho věc, ne? :nevim:

samozřejmě že je:) když chtěj at kouří:):) Já to ale dělat nebudu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
25.2.12 10:02
Buřtí píše:
Kojící a milující maminka by nikdy nekouřila. Je vidět, jak si nevážíte svých dětí. Nemohou za to, že jste závislé na drogách. Tisíckrát mě to napadlo po porodu, ale vážím si sebe, jako ženy a miluji svoji holčičku Vypovídá to o vašem charatkeru, žádné sebezapření, co asi může vyrůst z vašich dětí. Další, sami sebe si nevážící onuce. Ach jo, jak můžete mít děti. Zapálila bych dvacet cigaret a všechny bych je o to maminku típla, aby si to uvědomila. Ale ani to by zřejmě nepomohlo.

No ty máš dost teda.. :zed: ..hold asi každá mamina není taková paní dokonalá jako ty.. :roll: ..taky jsem si sem tam po kojení zapálila a rozhodně teda nejsem špatná a nemilující matka.. :! :! ..to spíš tvoje dítě bude chudák když má takovou nenávistnou a zapšklou matku.. :cert: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
25.2.12 10:10

Já teda s kočárem sem tam kouřila (když byl syn mimino, teď to dost dobře nejde - není čas :mrgreen: ), ale ne že by šla - vezla kočár a u toho hulila. Normálně jsem ho uspala, sedla si v parku, vzala časák a zapálila si. Nemyslím, že by toto mělo kohokoliv pobuřovat :mrgreen:

Jinak chodící hulící mi vadí i nematky - prostě kdokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
25.2.12 10:10
RyBANA píše:
werryjane: já nevím jestli s Buřtí neumíte číst, ale zatím tu nikdo během kojení snad nekouřil…a i kdyby vám to může být putna. Babička, tatínek a chůva s kočárkem má kouření při „venčení kočárku“ eticky povoleno, matka ne - výborný :mrgreen:A příště to zkus napsat neanonymně 8)

Copak píšu anonymně?? Napsala jsem „nepřihlášená werryjane“, kdybych chtěla anonymně, tak to napíšu anonymně!! Psala jsem ráno z telefonu, kde se mi prostě přihlašovat nechtělo. Kdo kdy řekl, že tatínek to povolené má?? Jakákoliv osoba s kočárkem, ať je to maminka, tatínek, babička, sestra, teta, chůva je dle mého naprosto neohleduplná vůči miminku, bohužel velké procento kuřáků si to vůbec neuvědomuje, že to někoho může obtěžovat a miminko se bohužel ozvat nemůže. Nereaguju na všechny kuřačky, ale na ty, které kouří při kojení, v těhotenství a vždycky si najdou nějakou výmluvu, proč je to v pohodě. Sama jsem kouřila, skončila jsem v moment, kdy jsem zjistila, že jsem těhotná a příliš nechápu, že nastávající a pak i „stávající“ mamince nestojí za to s tímto zlozvykem skončit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
25.2.12 10:21

No ale jak sis mohla všimnout těch co píšeš je tu jaksi málo, spíš je výjimka ta co to tak dělá. Navíc otázka zněla jaksi jinak než na co aktivně opět reagujete 8)

Nevím jak ohrožuji spící mimino, odložené v kočáru otočeném tak, aby se k němu kouř z cigarety kterou hulím na lavičce, k němu nedostal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
25.2.12 10:24

Já to teda myslela tak, když mamina jde s kočárem a kouří, ale jinak mi to je vcelku jedno… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
25.2.12 10:24

Kouřící těhule se mi taky nelíbí, ale co já s tím mám nadělat - pomyslím si svoje a jdu dál 8)

No a kojící nepoznám, zatím jsem neměla tu „čest“ vidět kojící a zároveň kouřící matku :mrgreen: Takže aspoň v tomto mám klid v duši… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
25.2.12 10:25
RyBANA píše:
Kouřící těhule se mi taky nelíbí, ale co já s tím mám nadělat - pomyslím si svoje a jdu dál 8)No a kojící nepoznám, zatím jsem neměla tu „čest“ vidět kojící a zároveň kouřící matku :mrgreen: Takže aspoň v tomto mám klid v duši… :lol:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky