Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
zajímá jí anketka? Tak to je jako bych napsala, že by mě zajímalo, kdo kolik sní za den rohlíků?Vím, že sis to napsala sama:-)Já osobně nesním ani jeden
Anonymní píše:Anonymní píše:A kolik je synovi? Dáváš mu nějakou prevenci?
Ahoj holky, chtěla bych se zaptat těch, které kouřili, jak byly jejich děti nemocné? Je to opravdu zajímavá myšlenkaTeď jen čistě vědecky bez jakéhokoli předsudku: v dnešní době zaneřáděné lecjakou splodinou v ovzduší děti i dospělí často trpí na astma a jiné alergie. čitě teoreticky- pokud je tomu dítě vystaveno již v děloze, mohlo by se připravovat na znečištěné ovzduší už v prenatálním věku…
Můj syn jetšě nemocný nebyl, jen jednou měl rýmu. Za to děti švagrové i mé sestry jsou věčně nemocné a na antibiotikách. Vím, že to s tím asi nesouvisí, ael taková malá anketka by mě určitě zajímala
Ne, nikdy to nebylo potřeba, žádné vitamíny nebo tak. Ale já jsem kouřila (asi jednu za tři dny), protože jsem do konce prvního trimestru měla jedinou chuť- na cigaretu- s 12tt zmizela i tahle chuť, takže jsem pak už nekouřila. Měla jsem strach o mimi a výčitky svědomí… Znovu jsem začala kouřit, až když jsem přestala kojit a to se malý odstavil sám ![]()
Nelluška píše:
zajímá jí anketka? Tak to je jako bych napsala, že by mě zajímalo, kdo kolik sní za den rohlíků?Vím, že sis to napsala sama:-)Já osobně nesním ani jeden
Tak proč by se nemohla na nic zeptat? U hodně diskuzí se nakonec téma otočí a tohle téma je už jen o hádkách. Navíc je to docela zajímavá otázka.
Anonymní píše:Anonymní píše:Ne, nikdy to nebylo potřeba, žádné vitamíny nebo tak. Ale já jsem kouřila (asi jednu za tři dny), protože jsem do konce prvního trimestru měla jedinou chuť- na cigaretu- s 12tt zmizela i tahle chuť, takže jsem pak už nekouřila. Měla jsem strach o mimi a výčitky svědomí… Znovu jsem začala kouřit, až když jsem přestala kojit a to se malý odstavil sámAnonymní píše:A kolik je synovi? Dáváš mu nějakou prevenci?
Ahoj holky, chtěla bych se zaptat těch, které kouřili, jak byly jejich děti nemocné? Je to opravdu zajímavá myšlenkaTeď jen čistě vědecky bez jakéhokoli předsudku: v dnešní době zaneřáděné lecjakou splodinou v ovzduší děti i dospělí často trpí na astma a jiné alergie. čitě teoreticky- pokud je tomu dítě vystaveno již v děloze, mohlo by se připravovat na znečištěné ovzduší už v prenatálním věku…
Můj syn jetšě nemocný nebyl, jen jednou měl rýmu. Za to děti švagrové i mé sestry jsou věčně nemocné a na antibiotikách. Vím, že to s tím asi nesouvisí, ael taková malá anketka by mě určitě zajímala
A kolik je teď synovi? Jen abych ho mohla přirovnat k dceři.
tady si to píše jeden a ten samej:-) to je sranda, jak to může někoho bavit?proč jinak anonym:-):-)
Nelluška píše:Nelluško, ty ses asi dneska špatně vyspala. Proč jsi tak strašně nepříjemná? Pokud nechceš reagovat na diskuzi, tak nereaguj
Teda děvčata já nestačím zírat, takový slepičinec
kvo kvo já mám pravdu, kvo kvo ne já. bum bum
![]()
Anonymní píše:Anonymní píše:A kolik je teď synovi? Jen abych ho mohla přirovnat k dceři.Anonymní píše:Ne, nikdy to nebylo potřeba, žádné vitamíny nebo tak. Ale já jsem kouřila (asi jednu za tři dny), protože jsem do konce prvního trimestru měla jedinou chuť- na cigaretu- s 12tt zmizela i tahle chuť, takže jsem pak už nekouřila. Měla jsem strach o mimi a výčitky svědomí… Znovu jsem začala kouřit, až když jsem přestala kojit a to se malý odstavil sámAnonymní píše:A kolik je synovi? Dáváš mu nějakou prevenci?
2,5 roku
HOlky ale já přece proti kouření nic nemám, každý je svýho štěstí strůjce, já jsem proti kouření v těhotenství. Ten malej človíček přece za vaši závislost a to, že nemáte vůli přestat ani kvůli němu nemůže. Nedělám ze sebe anonyma, stojím si za svými názory a dobře, končím. Stejně si to ospravedlíte. Ale třeba jednou budete litovat.
Nelluška píše:
Já přestala před sedmi lety.
Tak v tom případě- Co tady děláš? Tahle diskuze není určena pro tebe???? Myslím, že admin, to už dvakrát zdůraznili ![]()
Můžu přece vyjádřit svůj názor. Víte co, klidně si tady to své kouření obhajte a hlaďte si při tom pupíky, hodně zdaru, třeba budete mít štěstí a dítě se narodí zdravé, čauky ![]()
Nelluška píše:
Můžu přece vyjádřit svůj názor. Víte co, klidně si tady to své kouření obhajte a hlaďte si při tom pupíky, hodně zdaru, třeba budete mít štěstí a dítě se narodí zdravé, čauky
Svůj názor vyjádřit můžeš, ale jen na témata ke kterým máš co říct. Zakladatelka se ptala na něco jiného, než co tady ty propaguješ. Upřímě nechápu o co ti jde, to jsi si sem přišla zvyšovat ego? Máme te snad obdivovat za to, že 7 let nekouříš? Hele jak by ti bylo, kdyby jsi se na něco zeptala a někdo se do tebe začal navážet, že jsi špatná matka? ![]()
http://www.kurakovaplice.cz/…asledky.html
Myslím, že tady je to jasně vypsáno a každý, kdo má zdravý rozum ví, že kouřit v těhotenství je šílenost…
Ty jsi nová moderátorka? To by snad měla chtít zakladatelka, ne? Navíc je to reakce na její příspěvek…