Kouřily jste někdo v těhotenství?

Anibas55
21.2.12 12:48

Kouření v těhotenství

Ahoj všechny budoucí maminy, chci se zeptat kouříte nebo kouřily jste v těhotenství?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
21.2.12 12:53

ahoj,stydím se ale ano,a kouřim ještě ted a to už je male rok,ale važně chci přestat :think:

• Citovat
  • Upravit
Holma
21.2.12 12:53

Ne. Poslední cigaretu jsem si dala těsně před tím, než jsem si udělala test, který vyšel pozitivní. Od té doby ani práska. Nedokázala bych to. Teď se mi pomalu vrací chuť (jsem ve 32tt) a jednou jsem si přiložila dva prsty k ústům a jakoby potáhla a zase vyfoukla vzduch (no bylo to úžasný). Ale rozhodně v těhotenství a během kojení nebudu, vím, že to vydržím a doufám, že po kojení už na to nebudu mít chuť a nebo mi to nebude chutnat.

• Citovat
  • Upravit
4200
21.2.12 12:54

Já jsem nekuřák, takže ne. Sestra dost kouřila a kouří, ale v těhotenství taky přestala. Říká, a já s tím souhlasím, že je jen její věc, když kouří a její zdraví, ale dcerkám by záměrně nikdy neublížila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
21.2.12 12:55

Já se za to teda děsně stydím, ale jsem budu začínat 15 týden a stále kouřím, sice ne tak jako před těhotenstvím, ale těch 6 cigaret to za den udělám :oops:

• Citovat
  • Upravit
2041
21.2.12 12:58

Vlastně neznám nikoho ze svého okolí, kdo by v těhu kouřil. To je fakt strašný, když jsem jezdila do porodnice, byly tam venku pacientky s pupkama a hulili, fuj blé, nikdo nemá právo dítěti záměrně ubližovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
21.2.12 13:01

Znala jsem holčinu,co kouřila jak fabrika,mimi se narodilo na hranici životaschopnosti.Ani nevím,jestli přežilo,už jsem jí léta neviděla.
Těžko říci,jestli to bylo kouřením,nechci moralizovat,ať si každý rozhodne sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
21.2.12 13:03

Jo, taky jsem viděla jednu těhuli před porodnicí s cigárem. Pravděpodobně jí poslali domů, kvůli dlouhým intervalům mezi kontrakcemi. Stála v hloučku svých kamarádů a bafala!! Fůůůj. A co se mi příčí a příčilo i za dob, kdy jsem kouřila, jsou maminky co jsou s kočárem a v jedný ruce cigáro!!

Ale jak se říká, je to každého věc. Moje děti a moje zdraví to není.

A sousedka (důchodkyně) mi vyprávěla, že v každém těhu chodila tajně kouřit do lesa. Sice jen jedno denně, ale zbavit se toho nemohla. Porodila 4 děti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.2.12 13:04

Kouřila jsem před těhu.Když jsem zjistila,že čekáme tak jsem přestala.Ani mě to nechutnalo,ale někdy v půlce mi to zas zavonělo :oops: Ale drželela jsem se.Až do porodu jsem vykouřila 10cigaret dohromady.Pak jsem se na to vyprdla.Až včera po 10měsících zas jednu.

• Citovat
  • Upravit
2041
21.2.12 13:06

tak nezačínej, fakt je hnusný, když jde ženská s cigaretou a ještě hůř s dítětem a cigaretou, sama jsem přestala před šesti lety a beru to(kromě dětí) za největší výhru svýho života. Bože kouřící těhotná, to není ani možný, jak to někdo může dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
21.2.12 13:09

nic proti, ale pokud je clovek kurak. Tim myslim nekolik let a 10 a vic cigaret dene, tak se ani nedoporucuje prestat hned kourit v tehotenstvi. Musite si taky uvedomit ze abstakem trpi matka tim padem i dite. Spi se doporucuje kdyz uz neprestanes, tak to zmirnit na mensi davku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
21.2.12 13:13
EWELINES píše:
nic proti, ale pokud je clovek kurak. Tim myslim nekolik let a 10 a vic cigaret dene, tak se ani nedoporucuje prestat hned kourit v tehotenstvi. Musite si taky uvedomit ze abstakem trpi matka tim padem i dite. Spi se doporucuje kdyz uz neprestanes, tak to zmirnit na mensi davku.

úplně souhlasím! Já kouřim několik let,mé děti to nijak nepoznamenalo. Mudr mi řekla ať to omezím ale nepřestávám abych nebyla ve stresu,tím bych ublížila dítěti mnohem víc. A mělo by se přestat s kouřením půl roku před početím a ne ze dne na den! To je hloupost! Každého věc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
21.2.12 13:14

mch,ještě edit-byla jsem v těhotenství na prohlídce porodnice,a před porodnicí stály příslušnice jistého etnika,měly na sobě porodnickou košili od krve :poblion: :poblion: a blafaly o 106 8o :poblion: :poblion:
jinak pro ostatní,kdo by mě rády osočily z rasizmu-toto není rasismus,jen popis toho,co jsem viděla.
Já sama jsem odnaučený kuřák,nikoho za to neodsuzuju.A jak jsem psala,nemoralizuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.12 13:15

Ahoj, píši radši anonymně, snad to každý pochopí :*
Ano kouřila jsem v těhu, nedokázala jsem se toho prostě vzdát, kouřila jsem max. 6× denně. Malý se narodil o 14 dní dřív, měl žloutenku a nízkou váhu jen 2970 g. Zjistili mu alergii na bílkovinu kravského mléka, tu už teda nemá, pak měl tříselnou kýlu a byl velice plačtivý. Myslím, že spoustu z toho spoustu věcí zapříčinilo moje kouření. Ted když na to koukám zpětně, nejradši bych si urazila ruce. :(

• Citovat
  • Upravit
2041
21.2.12 13:15

tak to bych chtěla vidět, jak ti doktorka řekla, ať nepřestáváš:-):-) chacha, tomu se fakt musím zasmát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí