Kousnutí čmelákem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
byron
10.7.12 23:39
@Eemii píše:
A vcela stipe stipadlama?

no tak to nebyla ironie, včela neštípe, má žihadlo, ne? čmelák nemá žihadlo

• Citovat
  • Upravit
21905
10.7.12 23:51

Trocha humoru by nezaskodila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
10.7.12 23:53
@Eemii píše:
Trocha humoru by nezaskodila ;)

jj, už se směju

• Citovat
  • Upravit
8996
11.7.12 05:54
@Eemii píše:
Linette no nekecej :think:,mohlo by pomoct, kdyz se na nej budu preventivne usmivat, az poleti kolem?

No nevím hele. Moje máma se usmívala a ten prevít přiletěl, kousnul jí a zase odletěl. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
11.7.12 05:56
@Lynette píše:
No nevím hele. Moje máma se usmívala a ten prevít přiletěl, kousnul jí a zase odletěl. :think:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2355
11.7.12 11:07

To sa mi stalo pred rokom :zed: poriadne to bolelo, kludne mi vliezol zo spodu do nohavíc a kusol si. Nevedela som ani, ako ho odtial vybrat. Na ulici som sa nemohla vyzliect :mrgreen: no hrůza :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
11.7.12 21:43

No, já mužu bejt ráda, že mě hryznul jen jednou, měla jsem šaty přes šňůru a když jsem vylezla z bazénu a vzala je na sebe, tak mi lezl pod šatama. Skoro jsem se skalpovala zaživa, jak rychle jsem je svlékla…
@Lynette Dík za radu, netřesk asi zabral…
Ale díky za rady všem, příště alespoň budu už mít na výběr, až mě zase něco hryzne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
11.7.12 21:45

@ivodička Není nad přírodní zázraky, že? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
12.7.12 09:46

@Lynette a nejzajímavější na tom je, že já skalku na zahradě nikdy neměla a nikdy jsem tomu nerozuměla. Letos jsem se rozhodla, že si ji udělam, tak jsem v pondělí vyrazila do zahradnictví, ať mi poradí nějaké trvalky a ten den, co jsi mi netřesk poradila, jsem ho zasadila do země…do té doby jsem ani nevěděla, že vůbec existuje…
Tak až syna zase poštípají komáři, tak vím, co na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ŠárkaFr
23.4.13 22:00

čmelák

Mě taky dnes kousl čmelák, do prstu u nohy bolelo to šíleně ale žádný flek ani opuchnutí…:)) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3361
23.4.13 22:02
@ŠárkaFr píše:
Mě taky dnes kousl čmelák, do prstu u nohy bolelo to šíleně ale žádný flek ani opuchnutí…:)) :mavam:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.8.13 13:07
@byron píše:
no tak to nebyla ironie, včela neštípe, má žihadlo, ne? čmelák nemá žihadlo

Tady článek pro informace: Čmeláci mají také žihadla, tedy jejich samičky. Navíc používají i kusadla, mohou tedy bodnout i kousnout. V přírodě však na člověka útočí jen vzácně. Bodnutí není bolestivější než od vosy či včely a žihadlo stejně jako u vosy v ráně nezůstává. Ti, kteří otékají po bodnutí včelou, mívají potíže také po štípnutí čmelákem.

Zdroj: http://hobby.idnes.cz/…zahrada.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JakubVitu
19.8.13 09:29

Kousnutí čmelákem

Mě kousnul včera navečer, byl to takoví veliký Pučmeloun, zůstal ně na kotníku a pořád kousal, než sem ho odtrhnul, do rána mě kotník natekl a nemůžu došlápnout na nohu (zlatá vosa) bolí to jak čert, dávám si na to ocet a nic moc, musím sehnat ten netřesk nebo uříznout nohu, tenhle čmelák co mě pokousal měl asi i vzteklinu :,(

• Citovat
  • Upravit
3361
19.8.13 12:36
@JakubVitu píše:
Mě kousnul včera navečer, byl to takoví veliký Pučmeloun, zůstal ně na kotníku a pořád kousal, než sem ho odtrhnul, do rána mě kotník natekl a nemůžu došlápnout na nohu (zlatá vosa) bolí to jak čert, dávám si na to ocet a nic moc, musím sehnat ten netřesk nebo uříznout nohu, tenhle čmelák co mě pokousal měl asi i vzteklinu :,(

Zkus ten netřesk, mě pomohl…a a vím, jak ti je. Přesně, jak píšeš…zlatá vosa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
18.10.15 11:45

Me bodnul včera cmekak do prstenicku levé ruky, boli to tak cert, myslela jsem, ze mi upadne ruka az k zapesti, pres noc mi natekla pul ruky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák