kousnutí do prsu

2923
20.5.05 14:18

kousnutí do prsu

Pred par dny me nas ulicnik pri kojeni pekne kousnul. Driv to udelal parkrat a jen jakoby „na zkousku“, tentokrat to ale bylo fakt do krve. Az vcera jsem si vsimla, ze tam mam ranku,ktera se nechce nejak hojit. Mazu Bepanthenem, ale zda se mi,ze zatim nezabira. Nemate nekdo lepsi tip?
auau Vera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
354
20.5.05 14:30

Ahoj Vero,
urcite zkus gencianku - takovej ten fialovej hnusik, ale zabira, koupis v kazde lekarne.
At Te to neboli!
 Sarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
20.5.05 14:58

Ahoj,
taky existuje kalciová mast-kamarádka jí měla doporučenou na trhliny bradavek při kojení. Osobní zkušenost ale bohužel, teda spíš bohudík :D nemám.

Jana + Kačenka 5m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
20.5.05 15:07

Ahojka, jen vlezlá poznámka, genciánka už se nepoužívá (neměla by), neb je mikrokarcinogenní. Samozřejmě při jednorázovém použití se nic nestane, ale už je to překonaný medikament:-)
Buď tu kalciovku a nebo jsem teď měla vzorek krému na popraskané bradavky od Aventu - bohužel dražší záležitost, ale taky jsem měla krvavou ragádu a do druhého dne téměř bez potíží.
Pak ještě existuje mast Purelan 100 (nejsem si tím názvem jistá), osobní zkušenost ale nemám.

Přeju bezbolestné kojení:-)

Jazzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
21.5.05 09:13

Tak to je fakt „super“. Tu gencianku predpisal pediater mojej priatelke pre maleho na kutiky ust (mal tam nejaku pliesen alebo nieco-vraj z nedostatocnej hygieny prsnikov) Maly ma 3 tyzdne. tak to je novinka, ze sa to uz nepouziva. Hned jej to oznamim :wink: To by snaz mal vediet :cry: a este ked to naordinuje takemu mrnouskovi :cry: Diky Jazzi

Ayrinka a Noe 39tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.5.05 16:54

POZOR.
TAKY JSEM POUŽÍVALA CALCIUM PANTHOTENICUM. PRÍBALOVÉM LETÁKU PÍŠÍ, ŽE SE NEMÁ UŽÍVAT PŘI KOJENÍ.

• Citovat
  • Upravit
932
22.5.05 19:05

kousnutí do bradavky

Ahoj,

já v porodnici problém neměla, ale těm, co mimi způsobilo trhliny, přinesli genciánku taky, takže byly fialové jednak ony, jednak pusa miminka. A pediatr na kurzu nám říkal, že moučnivka v ústech dítěte se léčí právě genciánkou.

Světlana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
22.5.05 21:49

Ahojky,
taky používám genciálku na opruzený zadeček. Na doporučení pediatričky…
To je možné, že je něco byť mikrokarcinogenního ke koupi?:-(
 A+A

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.5.05 22:29

Ahojky, mě pomohla mast na popraskané bradavky od Aventu. Zkoušela jsem před tím všechno možné, ale nic nepomohlo, až tahle mastička.
 Lucka

• Citovat
  • Upravit
11529
27.3.10 12:08

kousnutí

tak bohužel, taky jsem se dočkala, malý v noci u kojení usnul, já si nevšimla a pak jsem myslela, že porodím…až do krve mě ten malý upír kousl, pak jsem při každém kojení myslela, že si bolestí crbnu, tak jsem mazala bepanthenem, pak mi někde zapadl, tak jsem to nechala tak, a za tři dny se to zacelilo pořádně a už to nebolí…
ale můžu říci, že jsem tak dva dny měla strach a strašně blbý pocit, když jsem viděla, jak se toník přibližuje a než se přisaje…ale teď už je to zase dobrý a naštěstí nekouše úmyslně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí