Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj omlouvám se že píšu, zase jen mám celkem obavy, krajela sem kureci maso, a nevšimla jsem si že mám krvavou zaderu na prstu, takže celkem panikarim, co vy stoho mohlo být, mám strach z otravy krve nebo toxiplasmosa salmonela atd nevím, hned jak sem si toho všimla tak sem ránu omylu mýdlem a vydenzifikovala septonexem, rana není hluboká jen trochu zadera, sem četla na internetu že stoho může být i otrava krve atd, má některá podobnou zkušenost a bylo to vpihode pitrebuji uklidnit trochu mám fakt strach, prosím hlavně mi nenadavejte ATd.
@Saly594 píše: Více
Podle tvých ostatních diskusi drobet hypochondr, ne.
To bude dobrý, desinfekce staci. Taky se mi to stalo a žiju.🙂
Tohle nemyslíš vážně, že ne? Protože jestli ano, měli by tě ze světa radši izolovat, tvl.
Zavolej si záchranku a nech se akutně hospitalizovat na psychiatrii…protože tohle není normální…
Kdyby taková otrava/nákaza byla častá, tak by byl můj manžel kuchař už milionkrát mrtvej…
No já si myslím, že ten prst ti minimálně zčerná a upadne. ![]()
Ne, teď vážně. Přestaň panikařit, ošetřila jsi to, nic se nestane. Ty máš asi celkem složitý život. Zvaž psychoterapii, dalo by se s těmi úzkostmi něco dělat.
Záděry mám bohužel prakticky neustále a maso krájím dost často a ve zdraví jsem se dožila 50. A vlastně mě ani nikdy nenapadlo, že bych to nemusela přežít ![]()
Moje mama, kdyz kraji jakekoli syroe maso tak ho ujida, dela to cely zivot a je ji skoro 70 a nikdy nemela salmonelu, coz bych povazovala skoro za zazrak. Sw zaderou bych byla v klidu. Ja cekala, ze tu obava obava z kontaminace jidla a ne opacne
@Dahlia0409 píše: Více
Jo to je ta praštěná plastovým deklem na záchodě?