Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojky všem,
poslední cca 2-3 týdny se potýkám s “bolestmi”. Píšu uvozovky, protože bolest není silná, ba jen otravná. Jde o to, že se teď každé ráno probouzím s tupými bolestmi/tlaky hlavy (hlavně tlak na temeni, čele a jakoby po obvodu hlavy). Když otevřu oči a cítím že už to bolí, tak z toho i psychicky blázním. Ono by to asi nebylo nic neobvyklého, kdyby mi to nedělalo až do doby než usnu. Podotýkám že taky cítím jakoby tuhost kolem krku, ramen. Mám za sebou 2 masáže, rozmasíroval mi trigger pointy kolem lopatek (úleva), ale jinak nic. Snažím se hýbat, chodím na procházky … problém je i ten, že mám lordózu KP a akorát mě loni poslali na RHB, toť vše. Mám špatné držení těla, tímto se chci i zeptat jestli má někdo zkušenosti s těmi popruhy na držení těla? Od prosince 2023 máme tvrdou matraci, může i tohle dělat takové peklo? Koupila jsem si anatomicky tvarovaný polštář na krk, ale manžel říkal že ho mám stejně hozený večer bokem a že spím jak idiot.
Do toho samozřejmě hází i psychika … vtíravé myšlenky na nádory, stres, úzkost, závratě, bušení srdce, neustálá napjatost a podle strýčka googla mi zbývá měsíc života
![]()
Najde se nějaká dobrá duše s podobnými problémy a poradí mi jak z toho ven, nebo alespoň zklidnit tu hlavu?
Předem děkuji.
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!