Kreativní hračka pro dvouleťačku

269
31.10.11 12:58

kreativní hračka pro dvouleťačku

ahoj, prosím nemáte tip na nějakou kreativní hračku pro dvouletou holčičku - ráda maluje, ale jen zatím čmáranice, přemýšlela jsem o tom vodním malování - jaké s tím máte zkušenosti? poradíte něco jiného/dalšího?díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17226
31.10.11 13:33

Co zkusit nějaké „prstové barvy“ :think: Já už se po nějakých koukala a možná přinese Ježíšek :-D . Mělo by to být zdravotně nezávadné a pro dvouleťáka možná lepší než tužka :think: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
31.10.11 13:35

my se synem třeba modelijeme, navlíká korálky, teď jsme dělali doma mýdla z mýdlové hmoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
31.10.11 14:00

tak určitě prstovky včera jsme dělali toto http://www.mimibazar.cz/navod.php?… já jí to jen vystřihla jinak vše dělala sama,ručičky jsou obtisklé těma prstovkama mamé to taky na dveřích a všem se vytahuje že to dělala ona sama, pak jsme třeba navlíkali těstoviny na šňůrku( obarvila jsem je v potravinářským batvivu,čevenou,zelenou,modrou a žlutou,krásně se podle toho učí barvy)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
31.10.11 14:36

Jj, jak píší holky, určitě bych zkusila barevné korálky(máme větší dřevěné) nebo obarvit duté těstoviny. Akorát Kubovi nejde navlékat na šňurku, tak má tenký ohebný drátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
31.10.11 15:00
zoubky píše:
Jj, jak píší holky, určitě bych zkusila barevné korálky(máme větší dřevěné) nebo obarvit duté těstoviny. Akorát Kubovi nejde navlékat na šňurku, tak má tenký ohebný drátek.

vidíš to mě nenapadlo ten drátek :palec: ,malé to taky na provázek nejde,většinou navlékam a říkám jí jakou obarvenou těstovinku mi má přinést

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
31.10.11 16:57
fufiiina píše:
zoubky píše:
vidíš to mě nenapadlo ten drátek :palec: ,malé to taky na provázek nejde,většinou navlékam a říkám jí jakou obarvenou těstovinku mi má přinést

No, nás to napdalo, když už se syn u provázku vztekal dost dlouho :oops:
Teda to je šikovná, když umí barvičky v jejím věku :palec: Kuba je přiřadí barevně k sobě, ale barvu dle slova nepodá…ale má času dost, zatím ho baví přiřazování 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí