Křeč v břiše při orgasmu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13770
7.11.11 06:52

Ahoj holky, snažíme se o mimi, včera mě vyšel pidi duch na těh. testu, ale mám ještě 3 dny do očekávané MS. Jde o to, že včera jsme měli sex, a měla jsem několik orgasmů, no ale po tom na mě přišly hrozný bolesti, křeče. Něco jako silná mensrt. bolest. Po asi 5 min. to přešlo. Teď se tady dočítám, že by to mohlo souviset z těhu, takže mě to dalo zase naději :andel: Měly jste ty bolesti jen v těhu, nebo i normálně? Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
7.11.11 07:37

Možné je vše :) mě vyšly dva testíky „už“ dva tři dny před očekávanou ms, a to i z ranní, i z odpolední moči.
Ty křeče jsem dřív nemívala, ale nemám je pokaždé ani teď, jen někdy :) a ze začátku jsem je moc nezaznamenávala, až později, kolem 7tt, ale samozřejmě každá jsme jiná..
Udělej si znovu testík a uvidíš :) držím palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
8.11.11 20:59

No teda :-? , já jsem ve 12tt a když jsem se doktora ptala jestli vadí sex tak řikal, že ve správné míře ne ale nesmím mít vztahy do dělohy..tak jsem to pochopila tak,e orgasmus nepřipadá v úvahu-a tak jsem se ho radši vzdala, ale když čtu, že vy ho normálně máte tak nevim nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
9.11.11 11:50
lusy_yu píše:
No teda :-? , já jsem ve 12tt a když jsem se doktora ptala jestli vadí sex tak řikal, že ve správné míře ne ale nesmím mít vztahy do dělohy..tak jsem to pochopila tak,e orgasmus nepřipadá v úvahu-a tak jsem se ho radši vzdala, ale když čtu, že vy ho normálně máte tak nevim nevim :nevim:

No tak to jsi mě trošku postrašila, ale po pravdě slyším poprvé, že by to nějak vadilo. A navíc pozoruju čím dál víc, že co doktor, to originál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
9.11.11 12:11
panenka87 píše:
Ahoj holky, snažíme se o mimi, včera mě vyšel pidi duch na těh. testu, ale mám ještě 3 dny do očekávané MS. Jde o to, že včera jsme měli sex, a měla jsem několik orgasmů, no ale po tom na mě přišly hrozný bolesti, křeče. Něco jako silná mensrt. bolest. Po asi 5 min. to přešlo. Teď se tady dočítám, že by to mohlo souviset z těhu, takže mě to dalo zase naději :andel: Měly jste ty bolesti jen v těhu, nebo i normálně? Děkuji :hug:

Ahoj, hodně z kraje těhotenství mě tyhle křeče chytli také během sexu, myslela jsem že mám menstr., ale byl to počátek těhu, a test potvrdil, že ano, teď už se mi to neděje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí