Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, snažíme se o mimi, včera mě vyšel pidi duch na těh. testu, ale mám ještě 3 dny do očekávané MS. Jde o to, že včera jsme měli sex, a měla jsem několik orgasmů, no ale po tom na mě přišly hrozný bolesti, křeče. Něco jako silná mensrt. bolest. Po asi 5 min. to přešlo. Teď se tady dočítám, že by to mohlo souviset z těhu, takže mě to dalo zase naději
Měly jste ty bolesti jen v těhu, nebo i normálně? Děkuji ![]()
Možné je vše
mě vyšly dva testíky „už“ dva tři dny před očekávanou ms, a to i z ranní, i z odpolední moči.
Ty křeče jsem dřív nemívala, ale nemám je pokaždé ani teď, jen někdy
a ze začátku jsem je moc nezaznamenávala, až později, kolem 7tt, ale samozřejmě každá jsme jiná..
Udělej si znovu testík a uvidíš
držím palečky!
No teda
, já jsem ve 12tt a když jsem se doktora ptala jestli vadí sex tak řikal, že ve správné míře ne ale nesmím mít vztahy do dělohy..tak jsem to pochopila tak,e orgasmus nepřipadá v úvahu-a tak jsem se ho radši vzdala, ale když čtu, že vy ho normálně máte tak nevim nevim ![]()
lusy_yu píše:
No teda, já jsem ve 12tt a když jsem se doktora ptala jestli vadí sex tak řikal, že ve správné míře ne ale nesmím mít vztahy do dělohy..tak jsem to pochopila tak,e orgasmus nepřipadá v úvahu-a tak jsem se ho radši vzdala, ale když čtu, že vy ho normálně máte tak nevim nevim
No tak to jsi mě trošku postrašila, ale po pravdě slyším poprvé, že by to nějak vadilo. A navíc pozoruju čím dál víc, že co doktor, to originál ![]()
panenka87 píše:
Ahoj holky, snažíme se o mimi, včera mě vyšel pidi duch na těh. testu, ale mám ještě 3 dny do očekávané MS. Jde o to, že včera jsme měli sex, a měla jsem několik orgasmů, no ale po tom na mě přišly hrozný bolesti, křeče. Něco jako silná mensrt. bolest. Po asi 5 min. to přešlo. Teď se tady dočítám, že by to mohlo souviset z těhu, takže mě to dalo zase nadějiMěly jste ty bolesti jen v těhu, nebo i normálně? Děkuji
Ahoj, hodně z kraje těhotenství mě tyhle křeče chytli také během sexu, myslela jsem že mám menstr., ale byl to počátek těhu, a test potvrdil, že ano, teď už se mi to neděje ![]()