Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Test bych udělala. Pokud bude slabé pozitivní, zašla bych k dr. Podle toho co popisuješ bych se bála mimoděložního těhotenství. ![]()
@Jessica4 jej toho se bojím
kéž by bylo normální těhu, snažíme se něco přes rok a nevychází to pořád. Ale už se tak nesnažíme jako dřív, až to přijde tak to přijde
Jen ať to není co píšete ![]()
@Anonymní píše:
@Jessica4 jej toho se bojímkéž by bylo normální těhu, snažíme se něco přes rok a nevychází to pořád. Ale už se tak nesnažíme jako dřív, až to přijde tak to přijde
Jen ať to není co píšete
Opravdu to co nejdříve řeš. Čím dřív tím líp. I já bych si přála ať se mýlím..hned zítra si zavolej k dr. Tohle je akutní a měl by tě vzít.
Ahoj, chtěla bych se zeptat poslední ms jsem měla teď 13 3. Trvala 3 dny a teď už jen špiním, je mi jen divné že většinou to mám i 5-6 dní ale teď to je prostě jinačí. Pichá mě v podbřišku i po ms je to taková bolest nevím kdy přijde a jednou bolí na pravo pak zase v levo a nejhorší je když to vystřelí do zadku ????
. Prsa mě pořád bolí, mám zvýšenou teplotu, zkoušela jsem i měřit bt i když odpoledne
37,4 a ráno jsem zvracela. Přemýšlela jsem nad tehu testem ale když jsem to dostala? Tak nevím
o mimi se až tak moc nesnažíme. Děkuju za odpověď co si o tom myslíte.