Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anička2000 silná Ms a cysty právě ukazují na endometriozu na vašem místě to řeším právě endo centrem vysetrenim lékaři tomu více rozumí a věnují se ženy čekají 7/10 let na diagnózu jelikož gynekolog řekne cysta a silná Ms je ok není
@Lenca118 dekuji, zmenim gynekologa a kouknu ss po Endo cetru, pomohli jste mi, dekuji 😊
@Anička2000 Obvodní gynekolog většinou endometriozu či podezření na ni nemá snahu řešit a spíše ji ani sám neumí diagnostikovat, většinou. Na to je potřeba expertní ultrazvuk atd. a to mají právě v endo centrech. Hodně štěstí ![]()
@sojka20 diky moc krat, kdyz jsem se ho ptala jestli to nemuze byt tohle tak me odbyl s tim ze to urcite tohle nebude ze mam jen krecaky, cysty, brat prasky a nemam to resit.
@Anička2000 Bohužel mám podobnou zkušenost, musela jsem se k odborníkům dostat sama. Je mi stejně jako tobě a už mám za sebou 3 operace té endo. Jinak nevím, odkud jsi, ale pokud z Moravy, doporučuji Nový Jičín prim. Trhlíka nebo si moc chválí MUDr. Davida v Olomouci. ![]()
@sojka20 jsem z Hradce a nemyslim si ze tu mame Endo centrum. Muj nejvetsi strasak je ze nebudu moct mi druhe dite a nebo ze prijdu o delohu.