Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
tak mě to teda nikdy nezabralo ![]()
nejsou nějaké rychlo ampule na plet? ![]()
@jizvíková píše:
tak mě to teda nikdy nezabralo
nejsou nějaké rychlo ampule na plet?
Studeny pytliky? Nezabraly? A jaky to byl caj? Jestli Pigi, tak se nedivim ![]()
Jinak je to teda cim dal horsi…vcera jsem si zapla bily svetlo v koupelne (nikdy to nedelam) a usoudila, ze uz mi pomuzou jenom kolicky na pradlo. A to jsem si rikala, jak budu starnout s gracii…
Ja teda nehledam zadny zazracny chemicky elixir, o necem prirodnim (ale uz hotovym, nemam cas na jogurtovy masky) nekdo nevite?
Já jsem momentálně spokojená s tímto http://www.kosmin.cz/…-namaze-oci/ Ráno pro probdělé noci je to super.
@asha píše:
Jinak je to teda cim dal horsi…vcera jsem si zapla bily svetlo v koupelne (nikdy to nedelam) a usoudila, ze uz mi pomuzou jenom kolicky na pradlo. A to jsem si rikala, jak budu starnout s gracii…Ja teda nehledam zadny zazracny chemicky elixir, o necem prirodnim (ale uz hotovym, nemam cas na jogurtovy masky) nekdo nevite?
taky jsem si rikala, e mi starnuti nebude vadit
![]()
@asha píše:
Studeny pytliky? Nezabraly? A jaky to byl caj? Jestli Pigi, tak se nedivim
mozna i jo, fakt nevim
@jizvíková píše:
mozna i jo, fakt nevim
Ja si davala Yellow Label. Zkousela jsem to ale jenom snad dvakrat, protoze na to vzdycky zapomenu…
Ale teda mne se delaji fakt tmavy pytle pod ocima, jak jsi na ty fotce, to je muj normalni lepsi stav
![]()
a lze se nejak zbavit tech vrasek? jsou to takove ty vrasky unavy ![]()
@jizvíková píše:
a lze se nejak zbavit tech vrasek? jsou to takove ty vrasky unavy
No jedine asi plastika… Jak se to jednou zarizne, je to marny. Sice jsou vselijaky zazracny kremy, ale moc tomu nedavam. Muzou to maximalne trochu zredukovat.