Křemelina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
8.1.19 08:28

@quera Ahoj ☺️️, četla jsem to na stránce, kde to výrobce uvádí, že se to takto nejlépe osvědčilo a také od lidí, kteří ji užívají. tak se toho držím☺️️. Přijde mi to tak nejlepší. Já si opravdu nemyslím, že večer nebo v noci je to správné ☺️️☺️️, ne proto, že by Ti to ubližovalo, ale proto, že to vážně nakopne organismus a způsobuje nespavost ☝️️. I výrobce to uvádí, především na základě recenzí zákazníků. Což opravdu sedí ☺️️. Díky tomu Entizolu jak říkáš, ty účinky nabuzeni asi tak nepocitujes. Tak Ti to večer přijde stejné. Ta kolonoskopie musí být šílená, ale jak říkáš, ta Tě jen vyprázdní, ale necistií organismus. Já teď změnila dávku, poslechla jsem výrobce a změnila dávku na tu malou čajovou lžíci, jak se tím má začínat a už mohu na velkou normálně 😄 😄. Tak se prostě musí postupně noo 😁 😄, alespoň u mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.19 17:14

Ahoj holky chci se zeptat na kremelinu už ji mám doma ale nedošlo mi se poptat na to když beru léky na hypertenzi a antideptesiva jestli se to nějak netluce…všude píšou ráno do vody a vypít ale ja ráno beru právě ty léky tak nevím jestli to vůbec můžu máte někdo zkušenost…?děkuji

• Citovat
  • Upravit
24379
12.8.19 17:28

Aha tak to neporadim, chtela jsem jen napsat ze ji uzivam taky, vic jak pul roku. Osobne si myslim, ze se to tlouct nebude ale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
12.8.19 17:40

@wildcherry mam ji objednanou, můžete napsat, jak a jestli pomáhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.19 17:40

A co pomáhá?

• Citovat
  • Upravit
9770
12.8.19 18:04

Vzhledem k tomu, že křemelina má velký povrch a tendenci na sebe vázat látky ve střevě, tak není dobrý nápad užívat ji s léky, protože sníží jejich vstřebávání.

Příspěvek upraven 12.08.19 v 19:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.19 18:08

@Jahru tak třeba dvě hodiny po lécích myslíš že můžu…

• Citovat
  • Upravit
24379
12.8.19 18:09

Tak…Byla jsem do ni zapalena asi jak vy holky no, nastudovany recence, ktery jsou velmi kladny ze…Asi nedokazu presne rict, mam ji v koktejlu i s jinyma jeste srajdama, co piju(jako matcha, maca, Konopny protejn, chia atd).Takze tesko rict, co ucinkuje :lol:.Ale myslim, ze mi dost upravila stolici :mrgreen:.Kazdopadne jsem na ni prevedla mamku i kamosku a jsou spokojeny, ja se chystam koupit treti baleni urcite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
12.8.19 18:10
@Jahru píše:
Vzhledem k tomu, že křemelina má valý povrch a tendenci na sebe vázat látky ve střevě, tak není dobrý nápad užívat ji s léky, protože sníží jejich vstřebávání.

To mas asi pravdu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9770
12.8.19 21:13
@Anonymní píše:
@Jahru tak třeba dvě hodiny po lécích myslíš že můžu…

Radši bych dala větší odstup, záleží, jak dlouho se léky vstřebávají. Ideálně se poradit s lékařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2500
15.8.19 13:44

Ahojte, křemelinu jsem tedy užívala od půl lžičky do cca polévkové lžíce, postupně navyšovala. Jako neublížila, to určitě ne, ale že bych cítila markantní rozdíl…to také ne. Každopádně držím palce všem :)
Jinak s léky neužívám to, osobně bych dala aspoň 4-5 h odstup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
22.10.19 16:37

:think: taky o ní přemýšlím, ale v tyto výrobky už nemám moc velkou důvěru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.11.21 09:39

+1 Detoxyn - https://nuvialab.com Produkt ideální k jarní detoxikaci organismu. Po delším užívání se cítím lépe, imunita i zažívání funguje dobře. Je mi sympatické přírodní složení. Budu užívat i dále.

Příspěvek upraven 16.05.26 v 07:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.23 00:14

Křemelina pro džungarské křečky

Dobrý den, Tak dnes nám samice - jinak velmi hodná a nikdy nekousající - zlikvidovala už po druhé celý vrh křečků vždy po 8 dnech. Také dneska jsem našel čmelíky na mrtvých 8 mladých (také i na obou starých), tak asi proto. Čmelík způsobuje dost velké ztráty krve a strašlivé svědění, které dlouho trvá. No, oba křečky jsme opět vykoupali pod tekoucí teplou vodou, pak usušení papírovými utěrkami - zase to přežili a následovalo důkladné vyčištění všeho. Protože určitě nějaký čmelík očistu přežil, zkusím použít křemelinu. Jenom se jim to nemá dostat do očí a do čumáku. Už jsme tohle kdysi měli, ale tam jsme ale použili chemický posyp. Ta křemelina má prý tak ostré hrany, že rozruší i chitinovou skořápku parazitů. Vzhledem k tomu, že čmelík nemá ani milimetr, tak nemá ani moc pevnou skořápku. Mohlo by to pomoci. Také jsem o tom četl na mnoha poradnách, že to funguje. Tak zítra objednáme křemelinu a uvidíme. Nasypeme také trochu do jejich podestýlky, kurníky prý to zbaví čmelíků dokonale. Tak uvidíme. Pokud se to podaří, napíšu o tom příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
12.6.23 03:57

@rose81 zdravim, ďakujem za popisane skúsenosti. Ja dávam svojej fenke křemelinu asi aj 4 mesiace v kuse. Neviete, jak sa má užívať prosim? Lebo že jakykoliv liek či vitamin stratí ucinnost, keď sa bere nonstop.
A teda dávkovanie - moja fenka váži 10,5 kg, dávam jej zarovnanú KL. Je to OK myslíte? A človek kolko? 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková