Krepaté vlasy - podzim

161
15.9.22 10:25

Krepaté vlasy - podzim

Ahoj, holky co používáte na vlasy? Na uhlazení? Jakmile začíná takové období, kdy je venku vlhko, ani teplo ani zima, jsem úplně marná. Mám kudrnaté vlasy a žehlím si je, samozřejmě vyjdu ven s vyžehlenými a domů se vrátím s krepatými. Používám šampon, kondicionér, občas balzám, fixační sprej, lak… Jak kdy, ale nepomáhá nic 🙈. Máte něco osvědčeného co udrží vlasy hezké, jemné, a nebudou krepaté?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4890
15.9.22 10:34

Curly girl metoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
15.9.22 10:58

Nechat je kudrnaté, taky je mám kudrnaté a v tomhle počasí je marné úplně všechno, leda to svázat do drdolu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
15.9.22 11:18

@Kriss Tina já chci právě rovný, kudrnatý mi nesluší :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
15.9.22 11:20
@Kytickaruzova píše:
@Kriss Tina já chci právě rovný, kudrnatý mi nesluší :think: :mrgreen:

a krepaté jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
15.9.22 11:23

@Kytickaruzova jak je venku vlhko, tak to bude krepatet i kdyby ses na hlavu stavěla :D je to prostě struktura vlasu. Mě nevydrží rovné ani když je vyžehlim a není vlhko :D tak sem rezignovala a holt chodím jak ovce :mrgreen: ono se mi to časem i začlo líbit a rovné vlasy mi nechybí, chtělo si to zvyknout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
15.9.22 11:34

Taky se mi přirozeně vlní, foukám si je přes kartáč, ale přesně tohle vlhké počasí je na houby…jsem chvíli venku a úplně cítím, jak mi začínají bobtnat :-D
Ale teď přes léto jsem s nimi občas nedělala nic, po umytí je nechala jen proschnout a spoustu lidí mi překvapeně říkalo, jak mi ta vlnitá neuspořádaná hříva sluší a ať si to tak nechávám :-D
Jinak zkus ještě tužidlo, kombinace tužidlo + lak by mohla už nějakou tu vlhkost vydržet, a mám zkušenost že nechodit ven s čerstvě vyfoukanou hlavou, ale nechat ty vlasy fakt pořádně doma vychladnout. Ve velké krizi, když potřebuju někam dorazit s rovnými vlasy, tak třeba kapucu na hlavu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
15.9.22 11:55

@ivašot. S krepatými vypadám, jak kdybych proletěla keřem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
15.9.22 11:56

@Gina jo, kapuce to jistí. Ale to taky nejde pořád :mrgreen:
Moc jste mě, holky, nepotěšily 🙈 já doufala v nějaký zázračný přípravek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
15.9.22 12:35
@Kytickaruzova píše:
@Gina jo, kapuce to jistí. Ale to taky nejde pořád :mrgreen:
Moc jste mě, holky, nepotěšily 🙈 já doufala v nějaký zázračný přípravek

Mám dceru s kudrnatyma vlasama, roky s tím bojovala a dobře začaly vypadat fakt až ve chvíli, kdy se s nima smířila a najena na CG metodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
15.9.22 13:21

Gel na vlasy bez glycerinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
15.9.22 15:10

Vlasová kůra s keratinem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
15.9.22 20:09

@Kytickaruzova soucítím,mám to úplně stejně, přijdu si jak blb. Žehličky mám asi 4, to že jí mám i v práci v šuplíku je norma, ale sehnala jsem si i malou cestovní a baterku, takže dobijim a vozím v autě, dost pracovně cestují. Ve vlhku krom žehlení nepomáhá nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
15.9.22 21:41

Nejsem kudrnatá, ale vlasy žehlím kvůli ofině. Do aktuálního počasí mi dělá zázrak tohle. Nanáší se do vlhkých vlasů po umytí a poté klasicky upravit - vysušit, vyžehlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2966
15.9.22 21:45

@Kytickaruzova Ahoj, mam vlnite/krepate vlasy. Zrovna dnes jsem byla u kadernice a dala mi rady. Vlasy nezehlit, ale vyfoukat pres kartac. Pouzivat kondicioner a nejlepe sampon na vlnite a kudrnate vlasy, ktery vlas hydratuje. Nenechavat volne schnout, coz ja ale delam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková