Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, holky co používáte na vlasy? Na uhlazení? Jakmile začíná takové období, kdy je venku vlhko, ani teplo ani zima, jsem úplně marná. Mám kudrnaté vlasy a žehlím si je, samozřejmě vyjdu ven s vyžehlenými a domů se vrátím s krepatými. Používám šampon, kondicionér, občas balzám, fixační sprej, lak… Jak kdy, ale nepomáhá nic 🙈. Máte něco osvědčeného co udrží vlasy hezké, jemné, a nebudou krepaté?
Nechat je kudrnaté, taky je mám kudrnaté a v tomhle počasí je marné úplně všechno, leda to svázat do drdolu ![]()
@Kytickaruzova píše:
@Kriss Tina já chci právě rovný, kudrnatý mi nesluší![]()
a krepaté jo?
@Kytickaruzova jak je venku vlhko, tak to bude krepatet i kdyby ses na hlavu stavěla
je to prostě struktura vlasu. Mě nevydrží rovné ani když je vyžehlim a není vlhko
tak sem rezignovala a holt chodím jak ovce
ono se mi to časem i začlo líbit a rovné vlasy mi nechybí, chtělo si to zvyknout ![]()
Taky se mi přirozeně vlní, foukám si je přes kartáč, ale přesně tohle vlhké počasí je na houby…jsem chvíli venku a úplně cítím, jak mi začínají bobtnat ![]()
Ale teď přes léto jsem s nimi občas nedělala nic, po umytí je nechala jen proschnout a spoustu lidí mi překvapeně říkalo, jak mi ta vlnitá neuspořádaná hříva sluší a ať si to tak nechávám ![]()
Jinak zkus ještě tužidlo, kombinace tužidlo + lak by mohla už nějakou tu vlhkost vydržet, a mám zkušenost že nechodit ven s čerstvě vyfoukanou hlavou, ale nechat ty vlasy fakt pořádně doma vychladnout. Ve velké krizi, když potřebuju někam dorazit s rovnými vlasy, tak třeba kapucu na hlavu ![]()
@Gina jo, kapuce to jistí. Ale to taky nejde pořád ![]()
Moc jste mě, holky, nepotěšily 🙈 já doufala v nějaký zázračný přípravek
@Kytickaruzova píše:
@Gina jo, kapuce to jistí. Ale to taky nejde pořád
Moc jste mě, holky, nepotěšily 🙈 já doufala v nějaký zázračný přípravek
Mám dceru s kudrnatyma vlasama, roky s tím bojovala a dobře začaly vypadat fakt až ve chvíli, kdy se s nima smířila a najena na CG metodu
@Kytickaruzova soucítím,mám to úplně stejně, přijdu si jak blb. Žehličky mám asi 4, to že jí mám i v práci v šuplíku je norma, ale sehnala jsem si i malou cestovní a baterku, takže dobijim a vozím v autě, dost pracovně cestují. Ve vlhku krom žehlení nepomáhá nic.
Nejsem kudrnatá, ale vlasy žehlím kvůli ofině. Do aktuálního počasí mi dělá zázrak tohle. Nanáší se do vlhkých vlasů po umytí a poté klasicky upravit - vysušit, vyžehlit.
@Kytickaruzova Ahoj, mam vlnite/krepate vlasy. Zrovna dnes jsem byla u kadernice a dala mi rady. Vlasy nezehlit, ale vyfoukat pres kartac. Pouzivat kondicioner a nejlepe sampon na vlnite a kudrnate vlasy, ktery vlas hydratuje. Nenechavat volne schnout, coz ja ale delam.