Jak moc se trápíte svým vzhledem?

14007
14.9.22 21:16

Co se ti na tobe nelibi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10952
14.9.22 21:34
@Anonymní píše: :mrgreen: :mrgreen: jdeš na to z ostra :lol: docela dost věcí, vlasy, nos, tvar lebky, zuby, postava, hlas.

Kolik ti je let?
Dřív mi vadilo kde co, dnes už mi je to jedno.
Mám jiné kvality ;) :jazyk:
Vzhled je o tom, co vyzařuješ zevnitř :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14007
14.9.22 21:35
@Anonymní píše: :mrgreen: :mrgreen: jdeš na to z ostra :lol: docela dost věcí, vlasy, nos, tvar lebky, zuby, postava, hlas.

Z ostra? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
14.9.22 21:36

Tak se sebou začni něco dělat. Uvědomuješ si konkrétní nedostatky, tak to už je první krok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.22 21:43

Nijak zvlast. Nikdo neni dokonaly. Ve svych nedostatcich jsem se nimrala cele mladi a bylo to k nicemu. Ve finale mi pomohlo, ze jsem zhubla 25 kilo a zacala jsem sportovat a svou hodnotu jsem prestala odvozovat od sveho vzhledu, respektive od nejakeho idealu, ktery jsem mela namysleny. Taky se moc nezabyvam tim, jak kdo vypada, a nepomeruju se s ostatnimi.

• Citovat
  • Upravit
14007
14.9.22 21:43
@Anonymní píše:
Copak, špatný dialekt :lol:

Premyslim, co je na tom ostryho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14007
14.9.22 21:44
@Anonymní píše:
s čím z toho uvedeného se dá něco dělat?

Vlasy kadeenice, zuby dentiska, postava sport..
Treba ti to po use se uvnitr citit lepe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
14.9.22 21:45
@Anonymní píše:
Je mi 30, vztah jsem měla naposled ve 24 a chlapi se za mnou zrovna neotáčí

30 let je super věk!
Chápu, že nechceš dát foto veřejně, ale chceš mi poslat soukromou zprávu?( Foto)
Neboj, nejsem žádný úchyl, jsem tu léta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
14.9.22 21:46
@Anonymní píše:
s čím z toho uvedeného se dá něco dělat?

Tak určitě vlasy a postava změnit jde a to bez nějakých velkých finančních výdajů… neříkám zadarmo… ale jde to
Pak záleží co dal… Co je špatné na tvých zubech … jestli jsou zkažené nebo třeba křivé nebo co konkrétně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14007
14.9.22 21:47
@Stevia píše:
30 let je super věk!
Chápu, že nechceš dát foto veřejně, ale chceš mi poslat soukromou zprávu?( Foto)
Neboj, nejsem žádný úchyl, jsem tu léta.

Přidávám se ke Stevii k případnému poslání SZ, taky uz tu na emimi jsem nejakej patek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
14.9.22 21:51

Vlasy - kadernice
Nos neres, kazdy mame nejaky
Tvar lebky??
Zuby - zubar
Postava - kaloricke tabulky
Ja mam plno nedostatku, tak se soustredim na ty dostatky: 😁 😁, ale pravda je, ze kdyz se fakt necitim dobre, tak se taky nerada s lidma bavim a jsem protivna. Tak se snazim vypadat dobre - pro sebe a pro me sebevedomi. Hezky se oblikam, chodim pravidelne na mani pedi, zubar, dentalni hygiena, kadernik, lehce se licim (ja fakt malo) a hlidam si vahu - miluji totiz dobre jidlo a je mi pres 40, takze uz opravdu musim…
Kdybych tyhle veci nedelala, vimala bych se taky jako nepekna (pro sebe!!!) a protivna (pro okoli)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.22 21:52

Začla bych se sebevědomím. Za sebe můžu říct, že vzhled není všechno. Mě dlouhé roky štvalo, že jsem drobná, se sportovní spíše chlapeckou postavou. Lehce aknézní pleť. V okamžiku, kdy jsem byla schopná se normálně bavit s opačným pohlavím a být přirozená, nebyl problém někoho sbalit. Kluci o mě třeba i měli zájem, ale báli se něco zkusit, protože jsem byla hodně uzavřená. Naučila jsem se mít ráda sama sebe takovou, jaká jsem. Chodím bez makeupu i líčidel, mám milujícího manžela i děti :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Tala20
14.9.22 21:53
@Anonymní píše: Mě to trápí … projevuje se to stydlivostí, nízkým sebevědomím, uzavřeností, na lidi jsem protivná, protože je mi nepříjemné s nimi mluvit, když se necítím vzhledově pro ostatní příjemná.

Je to přesně opačně. Tvůj problém je uvnitř hlavy, ve Tvém mozku. Stydlivost, nízké sebevědomí, uzařenost, protivné či nejisté reakce vůči lidem okolo Tebe. Tohle jsou ty důvody, proč Tě ostatní neberou.

Ty si ale obracíš celý problém naruby: Lžeš sama sobě. Usmyslela sis, že Tvůj hendikep je způsobený věcmi, které nemůžeš nijak ovlivnit:
… vlasy, nos, tvar lebky, zuby, postava, hlas …

Ty si sugeruješ, že za nic nemůžeš. Že nemá cenu se snažit na sobě pracovat, protože s tímhle genetickým vybavením nejde nic moc udělat. Tahle lež Ti vyhovuje: vyhýbáš se tím odpovědnosti za Tvé nesnesitelné chování. Ani se nechceš pokusit se zlepšit, protože za všechno přece může DNA, a zrcadlo a vlasy a nos a zuby a uši a kolena a piha vedle levého oka, atd.

Odmítáš si přiznat, že za vlastní život jsi odpovědná hlavně Ty sama, uvnitř Tvého mozku.

• Citovat
  • Upravit
LindenSkyHope
14.9.22 21:59
@Anonymní píše:
Dotaz se týká těch, co na sobě vidí nedostatky. Jak moc se tím zabýváte? Mě to trápí docela dost, projevuje se to stydlivostí, nízkým sebevědomím, uzavřeností, na lidi jsem protivná, protože je mi nepříjemné s nimi mluvit, když se necítím vzhledově pro ostatní příjemná. Jak to zvládáte a jak moc řešíte?

Chtěla bych mít tvoje starosti, pokud máš čas na sebepéči, tak máš vždycky možnost přestat fňukat a začít se sebou něco dělat. Jako první bych ti možná doporučila psychoterapii.
Já mám v péči 24/7 dítě s postižením a na podobné nesmysly naštěstí čas nemám. Kolikrát nemám čas si dojít normálně ani záchod.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.22 22:02

Ja dnes anonymně, bo jsem cosik požila, tak jsem od rany: včilek uz na to se. u, jsem jaka jsem a všichni me tak znají a vi. Klapate uši, Malo vlasu, ale manžela a deti mam :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková