Jak moc se trápíte svým vzhledem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
61141
14.9.22 22:10
@_.Emilyyy píše:
Z ostra? :think:

No, zakladatelka se ptá, jak moc se trápíme svým vzhledem a místo toho abysme ji tu napsaly nemám ráda svůj nos, svoje uši, jo a vlasy taky. Nos řeším tak, že uz vim, která strana je lepší a na tu se netačím :mrgreen:
Vlasy-mne třeba vadi, že si je musim žehlit, bez žehlení vypadaj děsně jak s kadeřnici, tak bez, to úplně není řešení.. Jestli se ji u zubů třeba nelíbí tvar, nebo velikost, těžko ji s tím pomůže zubař.
No a zpět na začátek, místo abyste ji tu napsaly jestli jaký máte nedostatky a jak moc se jima trapite, tak jen nipani se v zakladatelce, tak předpokládám, že to mysli zostra.. Hned její výslech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
14.9.22 22:12
@Anonymní píše:
Postava je váhově v pořádku, ale zadek tak 6× větší než prsa, ta mají opravdu nezvyklý tvar, tak mi narostla, bradavky směřují kolmo k zemi od prvopočátku a celá prsa visí dolů do špičky jakoby, nos je veliký s výrazným hrbolem a křivý a hlava oproti tomu splostela a malá, vejcovitého tvaru obličeje, vzadu hlava slezena už od miminka, takže od krku nahoru na hlavu je skoro rovná přímka a pak slezela placka a čelo vysoké a nahoře do špičky, částečně by to schovaly vlasy, ale ty jsou chumáče suchých ulámaných řídkých vlasů a padají a padají, navíc už z většiny šedivé, používám masky, zábaly, tabletky, efekt minimální. Na zubech mám pigmentové skvrny skoro všude (tmavě hnědá místa, nejsou to kazy) a rovnátka, 12 zubů - stoliček ze zdravotního důvodu nemám, ale to není moc vidět. Na postavě ještě vyhrbena křivá záda a jsem celkem vysoká, mám velká chodidla, hrubý výraz v obličeji. K tomu mám hlas který má opravdu hodně vysoký tón a většině lidí je to nesympatické, už jsem kvůli tomu byla i zamítnutá na povýšení v práci, kde mi bylo naznačené že s tím jak mluvím to místo nedostanu, opakovaně jsem upozorňována a poslouchám poznámky na tón mého hlasu, to je se mnou také od dětství

To fakt nezní nic moc. ALE záda lze srovnat fyzioterapií, hlas jde taky modulovat.
Máš na starosti jen sama sebe. Tak toho využij.
Prsa bych neřešila, podprsenka to vyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14069
14.9.22 22:16
@a12 píše:
No, zakladatelka se ptá, jak moc se trápíme svým vzhledem a místo toho abysme ji tu napsaly nemám ráda svůj nos, svoje uši, jo a vlasy taky. Nos řeším tak, že uz vim, která strana je lepší a na tu se netačím :mrgreen:
Vlasy-mne třeba vadi, že si je musim žehlit, bez žehlení vypadaj děsně jak s kadeřnici, tak bez, to úplně není řešení.. Jestli se ji u zubů třeba nelíbí tvar, nebo velikost, těžko ji s tím pomůže zubař.
No a zpět na začátek, místo abyste ji tu napsaly jestli jaký máte nedostatky a jak moc se jima trapite, tak jen nipani se v zakladatelce, tak předpokládám, že to mysli zostra.. Hned její výslech

Ja ve svých 45 jsem rada za to jaka jsem..
A tak pardon no :oops:. Zajímalo me co za tim je, kdyz kvuli tomu zakládá diskuzu :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
14.9.22 22:18
@brisco píše:
To fakt nezní nic moc. ALE záda lze srovnat fyzioterapií, hlas jde taky modulovat.
Máš na starosti jen sama sebe. Tak toho využij.
Prsa bych neřešila, podprsenka to vyřeší.

S tim hlasem me to zajima. Jak se da hlas ovlivnit, krome nemoci a dlouheho rvani nebo koureni?
Hodilo by se mi to. Ja hlasem vrazdim stenatka. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.22 22:25

Záda se dají řešit.
Vlasy také (prodloužení, kdy se i zahustí)
a tím ti také opadne ten stres z tvaru lebky. Snad lepší si koupit své vlasy a nechat si je naplést a nebo takové ty s klipy. Zuby - zubař, hygiena a pak udržovat, koupit si ústní sprchu, kvalitní kartáček a pastu.

Nos, neinvazivní plastika (7000), ale nevím, jak vypadá, já byla také na rihoplastice a nikdy nebudu litovat, ale já byla na „velké“ operaci a stalo mě to kolem 70 tisic.

Prsa, správná podprsenka. Postava sportem. Akné - zkusila si zařadit retinol? jaká je tvá rutina? Co se týče chodidel a postavy, tak zde bych si objednala slečnu, co stebou chodí nakupovat a sestaví ti šatník. A taky se malovat, líčení dokáže mnohé, např. zvětšit rty, zvětšit oči.

Všechno stojí bohužel peníze, ale věř, že to je k nezaplacení. Jakmile do sebe pár tisíc investujes, nebudeš litovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.22 22:27

Jinak mě vzhled trápil hodně, ale když jsem absolvovala vše, co jsem ti napsala výše, cítím se milionkrát líp. Dokonce si troufám říct, že jsem celkem pěkná. Ale stojí to čas i peníze, když ti není dáno no…

• Citovat
  • Upravit
613
14.9.22 22:29
@Anonymní píše:
Dotaz se týká těch, co na sobě vidí nedostatky. Jak moc se tím zabýváte? Mě to trápí docela dost, projevuje se to stydlivostí, nízkým sebevědomím, uzavřeností, na lidi jsem protivná, protože je mi nepříjemné s nimi mluvit, když se necítím vzhledově pro ostatní příjemná. Jak to zvládáte a jak moc řešíte?

Hmmm do teď jsem to neřešila, jenže po porodu mám furt 10kg nahoře. Muž mi sice furt říká jak jsem krásná atd ale spíš se zaměřuje na obličej no :D Táákže to chce shodit nu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
14.9.22 22:36
@Stevia píše:
Kolik ti je let?
Dřív mi vadilo kde co, dnes už mi je to jedno.
Mám jiné kvality ;) :jazyk:
Vzhled je o tom, co vyzařuješ zevnitř :hug:

Vzhled o vnitřní kráse úplně není. Tak jako je vzhledem směšná vytuněná Lela Vémolová, která duní hloupostí, tak umaštěná uhrovatá obézní Máňa s upoceným čpícím pralesem v podpaží taky není něco, čím by se dalo potěšit oko.
Ideální je vyváženost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
14.9.22 22:43

Ano protože ono i někdo kdo je fyzicky nepřitažlivý dokáže být sexy a přitažlivý i tak…stačí mít prostě charizma a vyzařovat energii, a né být jak chodící zombie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
14.9.22 22:46
@Burj Chalifa píše:
Vzhled o vnitřní kráse úplně není. Tak jako je vzhledem směšná vytuněná Lela Vémolová, která duní hloupostí, tak umaštěná uhrovatá obézní Máňa s upoceným čpícím pralesem v podpaží taky není něco, čím by se dalo potěšit oko.
Ideální je vyváženost.

Ano, to máš naprostou pravdu.
Myslela jsem to jinak.
Sebevědomí a vědomí svého… cokoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
14.9.22 22:47
@Xeronias píše:
Ano protože ono i někdo kdo je fyzicky nepřitažlivý dokáže být sexy a přitažlivý i tak…stačí mít prostě charizma a vyzařovat energii, a né být jak chodící zombie

ano, souhlasím, Dana Drábová je přesně ten případ. Je úžasná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
14.9.22 23:52
@zrnko píše:
S tim hlasem me to zajima. Jak se da hlas ovlivnit, krome nemoci a dlouheho rvani nebo koureni?
Hodilo by se mi to. Ja hlasem vrazdim stenatka. :D

S hlasem se samozřejmě dá pracovat. Politici, herečky, zpěvačky….ti všichni na tom pracuji.
Návod je třeba tady https://www.wikihow.cz/…at-dokonalý-hlas?amp=1

Znovu https://www.wikihow.cz/…at-dokonalý-hlas?amp=1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tala20
15.9.22 06:54
@Anonymní píše: Dotaz se týká těch, co na sobě vidí nedostatky. Jak moc se tím zabýváte? Mě to trápí docela dost,… když se necítím vzhledově pro ostatní příjemná. Jak to zvládáte a jak moc řešíte?

Zakladatelko, pojďme se podívat jak dvě mladé ženy řeší svůj fyzický hendikep. Možná Tě jejich postoj bude k něčemu motivovat?
Abby and Brittany Hensel: Conjoined Twins Tour London!
WE GOT A JOB! Abby and Britt, The Conjoined Teachers, Get Hired

A pro ty kdo nerozumí anglicky - přidávám pár citátů z příspěvků pod tím videem.

Moje vnučka měla to velké štěstí, že je loni měla jako učitelky. Měla je ráda jako učitele a ony na oplátku projevovaly velkou lásku všem svým studentům. Jsou to milí, milující, úžasní lidé.
(Max Gernand před 1 rokem)
Jsou drahé mému srdci. Dokážete si vůbec představit, co musí siamská dvojčata v tomto světě, který je už tak náročný pro mnohé zdatné, anatomicky „správné" lidi, překonat… A přesto z nich vyzařuje pozitivita, vřelost, laskavost. Sladkost, jemnost, zábavnost. Jejich rodiče jsou očividně skvělí [lidé]. A to je ten základ, ze kterého to všechno pramení: skvělí rodiče mají skvělé děti, bez ohledu na to jaké jsou okolnosti. Tyto dívky jsou toho důkazem.
(Stacy G před 2 měsíci)
Zrovna žiji poblíž těch dívek, párkrát jsem je viděl v [obchodě] Target. Naposledy jsem slyšel, že stále učí na [škole] Sunnyside. Jsou super milé a podle jejich energie poznáte, že jsou to lidi se kterými je zábavné se setkávat.
(Berklee R před 1 rokem)

Příspěvek upraven 15.09.22 v 07:19

• Citovat
  • Upravit
24995
15.9.22 06:57

Nedostatku mám hodně, netrápí mě nijak. Kdyby jo, tak v dnešní době jde skoro se vším něco dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
15.9.22 06:59
@Anonymní píše:
s čím z toho uvedeného se dá něco dělat?

Vlasy, nos, zuby, postava z toho cos psala ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková