Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Anonymní píše:
Ahoj. Jsem teprve 2.5 mesice po porodu, plne a hodne kojim, mam zrave mimco a uz se mi pred tydnem mozna dvemi stalo, ze jsem objevila na kalhotkach krev, jednou pak uz zase nic. Ted se mi to stalo zas jednou a pak uz zas ne. Co to prosim muze byt? Priznaky nejakyho zacatku MS nemam, vubec to nechapu. Dr. rikala ze jsem uz v poradku.
Plné kojení nemusí nic znamenat, po obou porodech jsem dostala ms hned po skončení šestinedělí i přes to, že plně kojila. Ale nějakou dobu po porodu ještě budou hormony rozhozené, zkus ještě chvíli počkat, pokud by to přetrvávalo, tak bych to řešila.
Taky jsem 2apul mesice po porodu a stále obcas spinim. U doktora jsem jeste dostala docistovaci injekci, ale dle jeho slov jsem taky v poradku. Možná se to jeste proste vsechno neupravilo.
Ahoj. Jsem teprve 2.5 mesice po porodu, plne a hodne kojim, mam zrave mimco a uz se mi pred tydnem mozna dvemi stalo, ze jsem objevila na kalhotkach krev, jednou pak uz zase nic. Ted se mi to stalo zas jednou a pak uz zas ne. Co to prosim muze byt? Priznaky nejakyho zacatku MS nemam, vubec to nechapu. Dr. rikala ze jsem uz v poradku.