krev ve stolici

139
23.11.07 13:21

krev ve stolici

Ahoj holky, prosím poraďte! Náš skoro 4-měsíční Adam měl dnes takové nitky krve ve stolici. Má rýmu a trochu kašle, ale jinak se mi zdá v pohodě. Ale nevím, jestli to nenaznačuje nějaký větší problém?? Nemáte někdo zkušenost? Podotýkám, že plně kojím a s tím on problém rozhodně nemá. Je to velký jedlík. Díky za vaše rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68
23.11.07 13:29

Ahoj, urcite bych cinkla pediatricce - za to nic nedas. Hodim Ti sem odkaz z jedne diskuse kde se toto probiralo.

Preji hodne stesti a at je vse v poradku. E.

http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
23.11.07 13:54

ahoj, těch diskuzí na tohle téma je tady spoustu, stačí zapátrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
23.11.07 13:54

Dcera měla to samé asi ve 2m. Ojbevilo se ji to při zánětu průdušek a brala ATB. Tak jsem si to spojila s oslabenou mikroflorou. MUDr. nic nenapadalo, ale pak jsem to viděla ještě několikrát později - bez atb. Někde to tu je i v diskuzi - MUDr. se nejdříve ptala, jestli je to opravdu krev a ne jen spíš do oranžova - to se prý může do moče vylučovat nějaká sůl. Tak jsem ji musela přinést posrajděnou plínku s krví, aby věřila, že je to ve stolici a krev to je. Nic mi na to ale neřekla a v nemocnici, tak na to nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4618
23.11.07 14:57

Určitě bych zašla i s plínou k Dr. Může jít o nějakou banalitu např. prasklou cévku v konečníku, ale klidně i o nějakou poruchu vstřebávání. U nás se z toho v 6. měsíci vyklubala salmonela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí