Krev ve stolici ve 37tt

Anonymní
16.6.20 08:26

Krev ve stolici ve 37tt

Zdravím,
Dnes ráno jsem se probudila s bolestí břicha a tak jsem si šla tedy ulevit.
Na záchodě proběhlo vše bez velkého snažení a když jsem se utírala všimla jsem si že mám na papíře dost čerstvé krve, i v samotné míse. ( Jako kdybych měla silnější menstruaci vč. menších sraženin)
Strašně jsem se vylekala, jsem nyní ve 37tt bezproblémového těhotenství a včera ještě proběhl sex, o malého však nešlo.
Na hemeroidy a zácpu netrpim, dost jídlo hlídám. Teprve včera jsem byla na wc cca 10× i když jsem šla na malou tak to šlo..
Omlouvám se za takové téma ihned po ránu, ale vzhledem k tomu, že se blíží porod bych nerada řešila jiné starosti se mnou…
Nemáte zkušenost? Nemusí jít pouze o podrážděné střeva?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
16.6.20 08:34

No určitě bych aspoň zavolala doktorovi a poradila se..muzenti být nějaká prasklinka v konečníku, ale když bylo krve víc, tak to je méně pravděpodobne.. Určitě to šlo z konečníku?

• Citovat
  • Upravit
11733
16.6.20 08:41

Pokud tam byly sraženiny, tak mi nepřijde, že by to šlo z konečníku. :nevim: Pro jistotu bych zavolala k Dr. a poradila se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.20 08:41

@mackA159 Šlo to z konečníku, to byla první věc na kterou jsem se hned zasoustředila.
Když jsem to objevila, začala jsem utirat důkladně pouze přední část a vůbec nic, u konečníku byli ještě stopy krve.
Mě nic nebolí, netrápí, pouze včera jsem si zašla častěji, ale bez žádného náznaku běhavky, když jsem šla na wc tak to pouze šlo, ale bez bolesti, návalů.
Počkám ještě jestli zítra se to nebude opakovat a kdyžtak to raději začnu řešit.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.20 08:51
@kotaska91 píše:
Pokud tam byly sraženiny, tak mi nepřijde, že by to šlo z konečníku. :nevim: Pro jistotu bych zavolala k Dr. a poradila se.

Zkusila jsem se pro jistotu zkontrolovat prsty a ani stopa po krvi. Vzhledem k množství by tam určitě něco zůstalo, nebo by to šlo vidět aspoň na papíře po utreni :think:

• Citovat
  • Upravit
11733
16.6.20 09:26
@Anonymní píše:
Zkusila jsem se pro jistotu zkontrolovat prsty a ani stopa po krvi. Vzhledem k množství by tam určitě něco zůstalo, nebo by to šlo vidět aspoň na papíře po utreni :think:

tak se více sleduj a když tak volej Dr., já jednou měla taky takový problém, ale jestli tam byli sraženiny to nevím, ale bylo té krve taky moc, prý to může být i prasklým žaludečním vředem nebo vnitřním hemeroidem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí