Křičíte na dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1758
30.11.12 20:50

Ja taky rvu mam deti 4.Kluk holka 16 a13 let a dalsi dva holka 3 a miminko 14dni. Bohuzel na ty tri rvu hlavne na holky a to dost. Prvni se jde schovat pes a pak mozna poslechne dite.me to mrzi na tu tri letou, protoze mi bohuzel ujede i to sproste slovo a to me teda stve, mam chut si naliskat.Ale nejak si nedovedu predstavit neco male vysvetlovat, navic ted kdyz se me za kazdou vetou pta,,cos rikala?,,Tak to by me kleplo. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.12 09:52

Tak tenhle prispevek me smichem sejmul ze zidle. Mame dva psy, dve kocky a kralicka a vypichovani oci, pripadne skrceni, tahani za ocas se u nas objevuje prakticky denne. Jeste stesti, ze nase zvirata jsou hodne mazliva a radeji se odklidi nez aby mu to vysvetlili jinak. Diky za Vase prispevky, ze i vy mate problem s tim, ze ackoliv to svoje mazlatko milujete, ztracite taky nervy.
Nejlepsi je, kdyz pak prijde tatinek domu a dava mi rady. To jsem na rozvod. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
santapetra
18.12.12 15:36

Přesně tohle jsem si potřebovala dnes přečíst, taky si vyčítám, že jsem na nic matka, hlavně jak vydím mou pohodovou kamarádku, která je snad pořád usmátá a v pohodě a má taky dvě děti, které jsdou pohodové, to mě pak fakt se.. Protože ti mí dva čertíci 3r se pořád uráží a křičí a druhý půl roku by se pořád jen nosil, jinak brečí. :cert:

• Citovat
  • Upravit
4706
18.12.12 18:17

Taky řvu, někdy to nejde jinak..připadá mi že mě dcera kolikrát neslyší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
20.12.12 00:33

Přidávám se. Od přírody jsem kliďas, spíš flegmouš, ale když popadesáté opakuji, ať to nedělá a ona se na mě podívá a jde to udělat, řvu jak tur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.13 20:07

Řvát na dítě a bít ho

Maminky, přijde Vám normální den co den křičet na dítě, tak, že je to slyšet na chodbě i do ostatních bytů a ve vzteku ho i,,seřezat"?
Je mi toho dítěte fakt líto.
Chápu, že občas ujedou nervy, ale co je moc…
Máte takovou zkušenost se sousedy???

• Citovat
  • Upravit
1800
16.4.13 13:41

a od teď budu radši počítat do deseti !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
16.4.13 14:01

@Yamyna : Ber to trochu s rezervou ;). Myslim, že ta psycholožka snad ani nemá děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
16.4.13 14:07

@teta 278 mě ten článek oslovil :think: :andel:
Hlavně mám „důkaz“ v podobě svého dítěte… ;)
Když jsem v pohodě, mám čas a trpělivost, tak ona téměř celý den ani nepípne…jakmile zvyšuju hlas, což u nás je hlavně kvůli tomu, že si ještě neumí moc hrát sama a nenechá mě třeba v klidu najíst (když mám hlad - vraždila bych ;) ), tak je kňouraná a zlobí víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
16.4.13 14:17

@Yamyna : To já mám důkazy dva :mrgreen:. Jasně, že se to na děti všechno předává. Ale abych se hroutila z toho, že na ně zakřičim, nebo přemýšlela nad tím jaký z toho bude mít trauma, to fakt nee.

Napřed domluva 1 2 3,zařvu a pokud ani to nepomůže, tak ví, že dostanou jednu po zadku.

Ale každý podle svého. Nejde to vše paušalizovat na všechny děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
16.4.13 14:19

No já taky řvu a možná někdy by měl už dostat na zadek :think: což mi bylo řečeno z více sran…
Jednou, řeknu v klidu, podruhé,.. pak zvýším hlas slovem slyšíš a pak zařvu..
Okolo 90% mamin by dalo na zadek.
Jednou řeknou, pak zařvou a pak dostanou na zadek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
16.4.13 14:21

@teta 278 však já se nehroutím :lol: a hlavně to nikomu nevnucuju ;)
Jen s tím prostě souhlasím a vím, že tím, že JÁ změním přístup, minimalizuju konflikty a uleví se tak oběma :mavam: ne-li všem třem :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
16.4.13 19:37

@Yamyna Moc hezký článek:) Taky si myslím, že je to tak správně a zatím to u nás funguje:)
Přeju pevné nervy všem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
11.12.14 13:06

Tuto diskuzi jsem si opravdu potřebovala pročíst! Mám dva měsíce před porodem a nervy mi pracují tak, že ať dělám co dělám, někdy se prostě neudržím. Nejde o dlouhé křičení, ale někdy ten hlas tak ujede, že překvapím i sama sebe. Dneska syn dokonce poskočil leknutím :oops: Má skoro dva a je to moc hodné dítě, ale dlouhé kňourání a podobné pokusy mě vytáčí.. Nekřičím dlouho, vždy jen třeba zařvu: Tondo! nebo Nech toho! (poté, co není schopen reagovat na jinou domluvu a vysvětlení) ale i to mě stejně dost mrzí, protože většinou začne natahovat a je z toho pláč. On je takovej cíťa :( :,(

• Citovat
  • Upravit
zrzana2
11.12.14 13:08

Take se ucim ovladat :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení