Kritika mé výchovy

Anonymní
15.7.24 14:48

Kritika me vychovy

Přeji hezký den. Mamka mi dnes po telefonu řekla, že se hodně trápí kvůli mým dětem, že kvůli tomu ani v noci nespí a není spokojená s jejich výchovou. Jako důvod uvedla, že s nimi pořád jezdím někam na výlety. To je pravda, snažím se s nimi trávit maximum času a pořád něco vymyslíme a někam jezdíme. Vnímáte to taky jako problém? Děkuji za názory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12885
15.7.24 14:50

Tak, nespokojená být může. To je tak všecko, co s tím nadělá :mrgreen:

A aby nám svojí nespokojeností zbytečně nekazila pěkné léto, omezila bych kontakt. Ať se pohledem na naší nevhodnou výchovou zbytečně nestresuje 8)

Příspěvek upraven 15.07.24 v 14:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19811
15.7.24 14:51
@Anonymní píše: Více

Nevnímám to jako problém, naopak. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
15.7.24 14:55

Mamka asi bude mit jiny problem, nez ty vylety. Ale je to ciste jeji problem, ty jsi za deti zodpovedna. Co je to za blbost, ze by mely vylety jakkoli vadit - pokud je teda netahas z jednoho konce planety na druhy a nesedi porad v aute nebo letadle :)

Jinak nase deti (2 a 6 let) jsou casto fakt radi jen doma. Vidim to, jak se tesi domu, kdyz nekde dele jsme. Ale tesi se i na vylety. To musis ty poznat, co by delaly radsi.

Příspěvek upraven 16.07.24 v 14:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
15.7.24 15:01

Nam byl vytknout opak. Jsme málo aktivní a tím pádem máme málo zážitků. :nevim: já to zase tak nevnímám. Jednou za čas vyrážíme na kratší výlet, nám to stačí. Nepatříme mezi dobrodruhy co musí vylist každou skálu :nevim:.
Každý podle svých potřeb a možností :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34389
15.7.24 15:03

Nějak nechápu, ona nespí, protože bereš svoje děti na výlety? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.24 15:12
@arinecka píše: Více

Ano, taky mě to právě překvapilo.. Děti jsou šťastné, užívají si to, ale máma to vidí jinak..

• Citovat
  • Upravit
7221
15.7.24 15:16

A co máte teda dělat? Skládat uhlí doma a u sousedů? Zavařovat, vařit marmeládu :nevim: :nevim:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
15.7.24 15:19
@arinecka píše: Více

Asi tak. Problem bude mit maminka. Neni ani prvni ani posledni, ktera cely noci nespí, přemýšlí až vymyslí nejakou bejkarnu.
Mamu bych usadila, ze nevidis problém ve své výchově, a že jestli blbe spi, at si vecer místo přemýšlení zajde zaběhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.24 15:20
@Petra Star píše: Více

Ne, jednou týdně máme celodenní vylet - ráno hodina autem tam, večer hodina zpátky, jinak se pohybujeme do 10 km od domova. Občas jsme samozřejmě taky celý den doma, podle toho, jak děti chtějí, vzdy se domlouváme společně..

• Citovat
  • Upravit
2200
15.7.24 15:22

Tak to je problém tvoji mámy. Ať si najde odborníka a řeší to. A neobětuje tě tím. Beztak se to nezmění.
Nebo budeš doma sedět na zadečku a říkat si: Taaak a teď je maminka asi šťastná.

Jo a ještě by mě zajímalo, jak často jezdíte na výlety?
A kolik je mamce.
Tchýně by taky byla nejraději, abych byla s dětma jen na zahradě. :roll:
Což je taky její problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
15.7.24 15:23

10 kilometrů je pořád kolem komína. :potlesk: :potlesk: jestli máte tolik možností do 10 kilometrů na celý boží den, tak to trochu závidím :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.24 15:25
@Ťarbík01 píše: Více

Většinou tak 5-6 týdně, neděle obvykle vynecháváme.. máma má 63

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.24 15:28
@Atisia píše: Více

Jo, je tady toho hodně, zoo, koupaliště, akvaparky, lesoparky, zábavné parky, různá hřiště, lesy, rybníky, cyklostezky apod.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.24 15:29

Já myslela, že jsi třeba příliš benevolentní, děláš jim sluhu aneb vše, co si nadiktují. Ale výlety jsem opravdu nečekala
Nevěřím tomu, že by někdo mohl mít problém, že jezdí s dětmi na výlety?? Nebo mamka byla a je zvyklá pouze sedět doma na zadku? Jestli ano, může to pramenit z toho. Jako malé dítě jsi nikam s rodiči nejezdila? Třeba žárli, že ona nejezdila a ty ano…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová