Kritika mé výchovy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7211
15.7.24 15:32

Já se omlouvám ale zavolat mi moje matka že v noci nespí protože jezdím s dětmi na výlety a trávím s nimi čas tak ji doporučím psychiatra :nevim: to je úplně neadekvátní reakce. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
15.7.24 15:33
@Anonymní píše: Více

To mě napadlo taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
15.7.24 15:34

A nevadí mámě třeba to, že kvůli všem těm výletům nemáte čas na společný čas s ní? :think:

• Citovat
  • Upravit
17371
15.7.24 15:35

Mamka závidí, proto nespí… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartinL45
15.7.24 15:35

Matka bude asi psychicky nemocná. Doporuč ji návštěvu psychologa. Také ji řekni že to, jak vychováváš svoje děti, je jen tvoje věc a nemá se ti do toho motat. Pokud s tím má problém, je to jen její problém a musí si ho vyřešit sama.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.24 15:40

Do 10 kilometrů :think: 2× herna, koupaliště, pohádkový les, zoo, 2× zámecký park. Hřiště nepočítám a na vyhlídky si netroufnu s batoletem. :nevim: takže čekám. Zbytek je o víc jak 10 kilometrů. Například biotop, velká herna…
Sice docela vidět ale nic z toho fakt není na celý den. Teda je, když se jede MHD a to už bych asi klekla já. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.24 15:43
@Snorlaxik píše: Více

To si nemyslím, hodnekrat jsem ji nabídla, že může jet s námi, místo v autě máme, ale nikdy se jí to nehodilo, vždy něco důležitého měla a to je v důchodu..a na návštěvu může přijít kdykoliv, my si ten čas vždycky najdeme..

• Citovat
  • Upravit
Eva2610
15.7.24 15:44

No, moje zase nespí, protože jsme ještě nebyli s detma u moře (4 roky a 15 měsíců) a protože je vůbec nevychivavam - to znamená nemlatim. Neřeším to.

• Citovat
  • Upravit
122
15.7.24 15:45

Já bych asi s mámou promluvila a pátrala hlouběji. Co ji na tom tak děsí, že z toho nemůže spát? Že se vám cestou něco stane? Že budou děti „do světa“?
Zkus jí třeba navrhnout, ať jede jednou s vámi a vidí, jak jsou děti spokojené. :nevim:
Když jsi byla malá, tak s tebou na výlety nejezdili?
Připomíná mi trochu babičku, kterou jsme vždycky přemluvili na výlet jednou za uherský rok. I když se jí tam líbilo, tak když jsme se vrátili, vždycky řekla něco ve smyslu „Hurá, máme to za sebou.“ :D Holt na to nebyla. Ale nám výlety vždycky přála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.24 15:46

Když byly děti menší, tak jsme byli v zoo 2-3 hodiny, teď už pod 6 hodin nejdou, na koupališti se taky klidně baví až do zavíračky.. takže čekám, až zavelí k odchodu oni, nebo než se začne zavírat..a zábavné parky je baví celý den..

• Citovat
  • Upravit
7221
15.7.24 15:48

A řekla s čím má problém? Peníze, přehřátí, únava?
Kamarádce nedávno jedna babička vyčetla, že nevozí kočárek na výlety. No nevozí, dítko uz v něm být nechce a stejně odpoledne nespi. Přesto s tím má ta babička problém. Nemá se totiž chudinka kde vyspat. :nevim:

Neřešila bych to. Je všechny tyhle rozporu utnu tim, že je to moje věc a já si budu dělat co uznam za vhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
15.7.24 15:48

Různý vyhlídky, zříceniny, rozhledny, to batole strašně bavilo. Ale měla jsem klidný dítě. Různý výlety do přírody nám klidně taky zabraly celý den. Přišlo mi to lepší, než být doma nebo někde na nejbližším hřišti

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
15.7.24 15:49

Tak to je divný a nic bych si z toho nedělala.

• Citovat
  • Upravit
43035

bude si je muset casteji brat a drzet je doma.
To je tak absurdni, ze myslim, ze jsi trol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Lentilka135 píše: Více

My jsme jezdili, ale méně často.. na společný výlet zatím neměla čas, jen loni s námi byla v lesním parku, to se jí i líbilo, ale po 2 hodinách už chtěla domů a děti ještě ne, tak se to vyřešilo kompromisem.. ale asi pro ni takový výlet stačí jednou za měsíc nebo i méně často..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová