Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Zdravím, chtěla bych se zeptat, krmím umělým mlékem značky Nutrilon a jednou za dva týdny se mi malá začne kroutit s tím že se nemůže vykadit, je to tím umělým mlékem nebo je to tak normální???
@Marie803 dávala jsem chvilku nutrilon 1 jako dokrm a měli jsme to taky tak, pomohlo přejít na nutrilon profutura. Pak už měl syn stolici pravidelně a hlavně se u toho tak nenadřel. Přišlo mi, že ten obyč nutrilon ho úplně zabetonoval. A to jsem dávala jen 1× denně 90 ml, jinak kojení.
@ALIPELI kadí mi každý den úplně normálně ale jednou za dva týdny je den kdy jí to nejde a potom zase kadí normálně
@Marie803 píše: Více
Tak to není mlékem, jinak by to bylo furt. Kolik je malé? Až do 3 měsíců je trávicí ústrojí nedovyvynute, bude to asi tím.
@Marie803 píše: Více
Jestli je to jenom jednou za čas, tak bych to neřešila. Až se začne pořádně vybrat, tak nebude mít problém.
Dobrý den prosím vás potřebovala bych poradit mám 3 měsíčního syna
A 2 měsíce jsem mu dávala Sunar nutrilon 125 ml vody a 4 a půl odměrek Sunaru
Ale nekakal mi po něm, tak jsem mu ho změnila a začala jsem dávat sunar bebivita a sestra mi řekla že už mu jsou 3 měsíce že mu mám dávat 150ml a 5 odměrek ale on mi furt brečí jak kdyby mu to nestačilo furt otvírá pusu hledá, kouše si ruku brečí a nevím právě jak mu to mám dělat aby mu to stačilo, prosím poraďte
@Izabela123344 píše: Více
Vždy dodržuj poměr 1 dávka na 30ml, ne jinak. Nemusel kakat z toho důvodu. Když jsi měla správný poměr, tak ti kakal? Na 120ml jsou 4 odměrky. Na 4 1/2 bys měla mít 135ml vody. Nebo ses upsala?
Pokud má stále hlad, tak udělej o dávku víc, neřiď se tabulkou, že by měl podle měsíce vypít tolik a tolik. Pokud množství 150ml+5× odměrka ti vypije, tak udělej rovnou o dávku víc, uvidíš, jestli je to tím, že má hlad. Určitě ho o hladu nenechávej. Může mít spurt.
Syn na UM vyrostl, teď má 9m. Kdybys měla ještě nějaké dotazy, tak mi klidně napiš zprávu ![]()