Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
M+M+S píše:madamecrazy píše:Ahoj, my teď byly u kožařky…teda lítáme k ní od malička. Teď je malé 7,5M a měla krupičku a červené flíčky na celém bříšku a zádíček a šlo jí to na ručičky…tak máme kapičky a namíchané masti,ale my jsme atopici,takže asi jiný problém. Pokud nemáte v rodině alergii,tak je asi vše v poho…
ona to má po celém těle zepředu i na celých zádech až k plence, takže to určitě nebude ze slintání apod…jedině mě napadá z pocení nebo tak něco…nebo to může být třeba i alergická reakce na nějaké jídlo?
jinak malá je lehký atopik už od 4 měsíce, teď tedy ekzém zrovna nemá, ale zase vylezlo tohle…a vzhledem k toum, že mám doma dvoutýdenní miminko, nechce se mi s ní lítat ke kožařce
promiň,čtu tvůj příspěvek až teď…malá mi tu stoupe na židli,tak jsem na půl u PC a na půl u ní ![]()
ona je take atopik, od 3 mesicu, ale jak rikam, ted ma ekzem v klidne fazi a je cista, ale zase ji vylezla tahle krupicka…
Ahoj, mala ma uz tyden krupicku na brise jakoby se stran, trosku na stehnech a na jedne pazi. Mazu niveou, ale zatim to nepomaha. Nic jineho ji neni, ani ji to nesvedi. K dr ji moc brat nechci, aby tam neco nechytla. Nevite, ze ceho by to mohlo byt, pripadne co s tim?
Pokud kojis a jis hodně čokolády tak je to tím. Já to mela u male když jsem kojila. Takže vyměnit mléčnou čokoládu třeba za bílou a je to ![]()
@Celestýna7 píše:
Pokud kojis a jis hodně čokolády tak je to tím. Já to mela u male když jsem kojila. Takže vyměnit mléčnou čokoládu třeba za bílou a je to
Nn, nekojim, uz jsou ji tri ![]()
@Celestýna7 píše:
@Lenca27 ahato jsem necetla
V pohode, jsem to zapomnela napsat ![]()
@Petrule78 píše:
U syna se takto projevila spála, jinak žádné jiné příznaky neměl…
Aha, ja jsem prave koukala, ze u ni jsou horecky atd., tak jsem ji vyloucila ![]()
@Petrule78 píše:
Kluk něměl absolutně nic, ani zarudlý krk, horečku, nic jen tu krupičku…až výtěr z krku ukázal hned bacila…a doktorka jak krupičku hned viděla, okamžitě to poznala…
Tak jsme nakonec byli u dr a pry alergie, ale nevi se na co. Spalu vyloucila.
@Petrule78 píše:
@Lenca27 Tak to je dobře…
Také jsem tam právě šla tenkrát s tím, že je to alergie, ale měli jsme smůlu
No snad se nespletla ![]()
Zkoušeli jste slunečnicový olejíček? Je volně prodejný v lékárně, cca 50Kč. Dcera jakmile měla jakékoliv pupínky tak po tomto zmizely…
@madamecrazy dobry den, nahodou si uz nevzpominate co to bylo za vyrazku?