Krvácení a hematom 6tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4381
9.10.19 14:22

@Katy Kate bude to v poradku, ver miminku. Preju hodne stesti at ti to hezky utika…ja uz bezim 30tt. Setri se a udrzuj si zdravou mysl…zmaknete to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
9.10.19 14:30

@Katy Kate Srdíčko máme taky od 6+1tt. Snažím se nestresovat, ale to víš, miminko po 12.pokusech IVF, ještě k tomu z darovaného vajíčka, je hodně vymodlené. A když jsem viděla tu krev, tak jsem myslela, že to je můj konec. Manžel se o mě vzorně stará, pracuje většinou z domu, tak opravdu ležím 20 hodin denně. Nic nedělám. Dnes ráno jel do práce a mě popadl strašný strach, co budu dělat, když zase začnu krvácet. Bez auta, nemocnice kus cesty a o mém těhotenství ví jen zlomek lidí, kteří by mi nepomohli. Naštěstí manžel za 2 hodiny už z práce přijede, tak to už vydržím a zase bude dobře. A bez stresu. Jsem ráda, že jsem vás objevila a už v tom nejsem sama. Opatruj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
9.10.19 14:33

Jo a já utrogestan zavádím od dne oplodnění 4-0-4 a ještě jeden večer polykám. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
9.10.19 14:51
@PaníKadrnožková píše:
Diky, píše: Více

Mlada kocka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
9.10.19 14:53

@Katy Kate to bylo v roce 2011 ;) Výsledek jak to dopadlo vidíš v profilovce ;) Bylo to náročné, hodně rizikové. Ale hematom od 12tt už nikdo víc neřešil, prý jak plod je větší než hematom je to už mnohem lepší ;). ležela jsem poctivě, max na wc a zase lehnout. Manžel byl velký hlídač, jak jsem se zvedla tak hned kam jdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
9.10.19 14:54

@Peave Ja mam utrogestan take od zacatku. Tak ted budem obe verit, ze uz to bude jak ma. Musime verit sobe o miminkum. V kolik zitra jdes na ko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
9.10.19 14:55

@Markéta80 Tak ty nam davas super nadeji! Moc diky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
9.10.19 14:56

@Payus Tak to uzmas za par. Drzim pesticky amoc diky za podporu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
9.10.19 15:07

@Katy Kate :* já měla fakt obří a doktoři říkali že to šanci nemá ;) Ale fakt ležet a nic nezvedat. Pak se může utrhnout a vezme vše co má v cestě :( Víc udělat nemůžeš než ležet. Pokud není extra velký tak třeba zmizí za pár týdnů, ale i tak už se šetřit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
9.10.19 15:22
@Katy Kate píše:
@Peave Ja mam utrogestan take od zacatku. Tak ted budem obe verit, ze uz to bude jak ma. Musime verit sobe o miminkum. V kolik zitra jdes na ko?

Jdu v pátek ráno…pokud bude vše v pořádku, tak naposledy do CAR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
9.10.19 15:28

@Peave Budu na Tebe moooc myslet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
9.10.19 15:29

@Markéta80 Setrim se jiz od zacatku, ale aspon jsem uvarila, pouklidi atd. Odted nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
10.10.19 12:55

Ahoj, zítra jdu na kontrolu. Dnes od brzkého rána mě zase dost bolí břicho. Magnosolv pomohl na cca hodinu. Jsem slabá a strašně se bojím, co zítra bude. Modlím se a věřím, že břicho bolí proto, že mimi dohání co nestihlo. Pořád ležím, vstávám opravdu jen na WC a jídlo. Co ty @Katy Kate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
10.10.19 13:06

@Peave Brisko boli, pac se roztahuje deloha, neboj. Ja v noci opet krvacela, ale o hodne mene, nez vcera. A ted uz zase nic. Ale brisko taky neustale citim. Jinak stejne jako ty, jen lezim, vstavam jen pro jidlo na wc. Neboj se a ver, vse bude v poradku. Sila myslenky udela hodne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
10.10.19 14:23

@Katy Kate @Peave moc vám držím palce, holky! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie