Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Peave Tak to ti pekne zmizel. Verim, ze i nam zmizi nebo ho mimco vytlaci. Tak uz aby byli ty kontroly za nami
Je to super pocit mit prtouska v sobe
Premyslim, ze si koupim ten pristroj na poslech srdicka ![]()
@Katy Kate Já zrovna včera o tom přemýšlela…pořád váhám. Bojím se, aby mě to ještě víc nestresovalo, když bych třeba někdy nemohla srdíčko najít.
@Katy Kate Včera jsem to studovala celý den. Už jsem psala i jedné holcine na inzerát a taky jsem jeden měla vyhlidnuty na e-shopu. A po přečtení všemožných diskuzí, kde půlka tvrdí, jak to strašně škodí a druhá, jak určitě ne. Půlka tvrdí, jak je to uklidňuje a druhá, jak je to šíleně stresovalo, když se mimi otočilo a srdíčko nešlo slyšet, ale vše bylo ok a jak litaly na pohotovost a vymýšlely si báchorky o krvácení a bolestech, aby zjistily, co a jak. Bojím se děsně…ale stejně tomu nijak nepomůžu.
@Peave Doufam, ze v druhem triestru budu trochu klidnejsi. Uprimne, uz se tesim, az prijde cas porodu a ja budu mit mimiska v ruce ![]()
@Peave Ahojky mamco, myslim na Tebe na zitrejsi kontrolu. A tesim se na dalsi fotecku. Verim, ze vse je jak ma byt a miminko krasne roste. Jak Ti jinak je?
@Katy Kate Ahoj, právě se chystám. Ultrazvuk mi dělal minulý týden, byla jsem tam pro jistotu, bolelo mě hodně břicho, tak jsem se bála zase hematomu. Vše bylo v pořádku. Teď jdu na odběr krve před 1. screeningem. Teď mi ultrazvuk nejspíš dělat nebude, to až 6.11. se to posunulo. Dík, že na mě myslíš. Já na tebe taky. Co tvé krvácení? Kdy jdeš na kontrolu?
@Peave Pani, zak to je super, ze uz mas vse v poradku. A uz Te ceka screening, super.
Ja spinim stale, ale uz nekrvacim, tak uvidim zitra na kontrole. Doufam, ze se aspon zmensil.
Ahoj, tak mi dnes při odběrech Mudr udělal i ultrazvuk, mimi krásně roste, už má 4cm. Vše v pořádku. Další kontrolu posunul až na 20.11. před tím mám screening (11.11.) Doufám, že bude vše ok i u tebe. Dej vědět. ![]()
Cauky, tak vse je v poradku, mimco ma uz 3,5 cm. Jen hematom je stale obri. Ale mimi to da. Kazdopadne delohu mam 2× tak velkou, nez by mela byt a dnes poridim uz tehu gatky
Pupik mi moc schovavat nejde
Dalsi ko 11.11. bude mi brat krev a objednavat na screening ![]()
@Katy Kate To jsem ráda, že to ten tvůj bojovník zvládá. Je to zázrak. Hematomu se moc nechce se zmenšovat? Ach jo. Vůbec nevím, jak bych to přežila, kdyby ten můj tak rychle nezmizel. Není tam a přesto mě pořád straší ta představa. Já jdu 11.11. na screening. Tak to budeme mít zprávy ve stejný den. Opatruj se! ![]()