Krvácení a hematom 6tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
358
15.1.20 17:30
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem v 6tt a v pondělí jsem začala krvacet jela jsem na pohotovost a tam mi doktor řekl ze mám hematom 12×14mm napsal mi utrogestan 1-0-1 a ascorutin 2-2-2 včera jsem zacla znova krvacet a hematom se zvětšil na 40×50mm mám strašný strach ze o to prijdu na kontrole ještě neslo ani vidět srdíčko :( :( mám myšlenky úplně jinde :,(

Ahoj, snaz se hlavne hodne odpocivat. Lez jak to pujde, chod jen na wc, vic at se o tebe nekdo stara. Ja mela hematom v cele deloze, nesel ani zmerit. Krvacela jsem hodne, ale to je i dobre, protoze hematom odchazi. Ted ve 21tt uz je pryc. Bud pozitivni a ver mimcu. Na srdicko je brzy, tomu dej tak tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
15.1.20 20:03
@Katy Kate píše:
Ahoj, snaz se hlavne hodne odpocivat. Lez jak to pujde, chod jen na wc, vic at se o tebe nekdo stara. Ja mela hematom v cele deloze, nesel ani zmerit. Krvacela jsem hodne, ale to je i dobre, protoze hematom odchazi. Ted ve 21tt uz je pryc. Bud pozitivni a ver mimcu. Na srdicko je brzy, tomu dej tak tyden.

Za týden mám jít na kontrolu tak snad půjde už vidět :( zatím furt jen lezim nebo spím vstávám jen na wc nebo pro pití a jidlo. Já už nekrvacim ale jen spinim. Ale nevím co je dobrý na pohotovosti mi říkají něco jiného než u mého doktora. Nebo spis mi každej říká něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
15.1.20 21:44

@DNikolaD Tak se snaz nenervovat a verit, ze na dalsi kontrole uz vse bude lepsi. Sdoktory je to tezke. Me poslali i na revizi, ze uz mimi nebije srdicko a na kontrolnim utz uz zase bilo. Takze odpocivej a ver. Vic stejne nezmuzes. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
16.1.20 00:20
@Katy Kate
@Katy Kate píše:
@DNikolaD Tak se snaz nenervovat a verit, ze na dalsi kontrole uz vse bude lepsi. Sdoktory je to tezke. Me poslali i na revizi, ze uz mimi nebije srdicko a na kontrolnim utz uz zase bilo. Takze odpocivej a ver. Vic stejne nezmuzes. :srdce:

Děkuju za podporu, potom dam vědět 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
13.9.22 09:04

Jen pro uzavření, nakonec jsem rodila už v 32+4 a máme krásnou zdravou už dvou a půl letou holčičku. Neztrácejte nikdy naděje a věřte miminkum, maji-li tu být, všechno zvládnou! :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
13.9.22 12:09

Tak moc gratuluji😍 nám to bohužel nevyšlo ale za dva roky jsem otěhotněla znova a teď máme měsíční rozarku❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
13.9.22 18:20
@DNikolaD píše:
Tak moc gratuluji😍 nám to bohužel nevyšlo ale za dva roky jsem otěhotněla znova a teď máme měsíční rozarku❤️️
:srdce: gratuluji moc! My ID Te doby jedno další ztratili. Ve 20tt, děs. Cesta k miminku je náročná, vážně si jich :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.23 22:42

Ahoj holky, taky mě vydesili s hematomem. Trochu mě. povoliba podbřišek, jinak nic moc extra. Dneska jsem.mela.jen trošičku svetle hnědé na toaletním papíře, ale jen jednou. Můžete mi prosím poradit, co je ten hematom na utz? Zapomněla jsem se zeptat, byla jsem úplně mimo, páč jsem viděla pohyby miminka :D jsem v 10tt. Mám vcelku strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí