Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Peave Jak budes zitra po kontrole, hned se ozvi juj. Moc na Tebe myslim
Ozvu se hned. Věřím v dobré zprávy. Doufám, že budeme odcházet s úsměvem a dalším obrázkem z ultrazvuku.
Jinou možnost nepřipouštím ![]()
@Peave Moc na Tebe myslim
Ja uz vcera skoro nekrvacela a dnes zase hruza. Zacalo to opet v noci. Tezke uverit, ze to neni menstruace…nechci psat to horsi…Brisko me dost boli, ale prsa taky
Tak verim, ze se cisti ten hematom. Je to hodne tmava krev. Uz aby byla streda a dr. mi zas rekl, ze je vse v poradku. V nedeli mame rodinou oslavu, chtela jsem prijet aspon na obed, ale takhle zustanu v pelechu.
Ahoj. Kontrola proběhla v pořádku, vše je jak má být. Mimi krásně porostlo, odpovídá vším prosperujícímu těhotenství. Už má 17,2mm. Viděli jsme srdíčko, ručičky i nožky. Z hematomu zbyl jen kousíček. Vstřebává se. Mám dál ležet. Aspoň do 10. týdne. Už jsme předána mému Mudr a do CAR už jezdit nebudeme. Bylo to veselé a zároveň smutné loučení. Chodili jsme tam 7 let. Věřím, že vše bude dobré a jednou se tam vrátíme pro sourozence, který čeká v mrazáku.
Dík za podporu. Věřím, že na ten hematom opravdu pomáhá poctivé ležení. Nic víc udělat nemůžeme. Opatruj se.
![]()
@Peave Jee, takto jsem za Tebe moc rada.
Tak pekne odpocivej. Ja uz se tesim na stredu, snad je u nas take vse ok. To krvaceni me desi. Ale je to snad normalni. Opatrujme se ![]()
@Katy Kate Ahoj, myslím na tebe, jak to vypadá s tvým krvácením, hematomem a mimi. Já jsem včera byla poprvé u svého gynekologa. Hematom už tam absolutně není, mimi krásně prospívá, už má 2,22cm. Takže vše ok. Co ty? Držím pěsti, ať je vše ok. ![]()
@Peave Ahoj, no tezko rict. V pondeli na utz mimco vubec nevidel. Jsem plna hematomu a krve. Ale od pondeli uz aspon nekrvacim, takze o vsem rozhodne utz v pondeli. A ja moc doufam, ze tam mimi nekde je. Mam furt tehu priznaky. A kdyby uz tam nebylo, tak bych mela stale krvacet, coz se nastesti nedeje. B pondeliv 9.00 budu chytrejsi. Dekuji, ze na me myslis. A jsem moc rada, ze uz tomas vse v poradku, uz si budes tehu jen uzivat ![]()
@Katy Kate Na zítřejší kontrolu držím pěsti, ať je výsledek co nejlepší. Mimi ať je v pořádku a hematom je menší!!! ![]()
@Peave Ahojky, tak hematom je pres celou delohu, ale mimisek se tam hezky drzi a roste
Doktor ho nazval zazrakem
Dekuji za podporu.
@Katy Kate Úplně jsem měla strach zprávu otevřít!!! Mám radost! Ať to jde pořád dobře a miminku se dobře daří!!! Je to bojovník. Držím pěsti. Hlavně lež a opravdu se moc šetři. Mě zakázali téměř vše…chodit, cokoliv zvedat a nosit, samozřejmě sex, kafe… A doporučili magnesium. Nechtěli té nechat v Nemocnici? Mě to nabízeli, ale kvůli velikosti hematomu říkala Mudr, že to není vážné. V kolikátém jsi týdnu a jak je mimi velké?
máš fotku z ultrazvuku?
@Katy Kate píše:
@Peave Ahojky, tak hematom je pres celou delohu, ale mimisek se tam hezky drzi a rosteDoktor ho nazval zazrakem
Dekuji za podporu.
No teeeda, to je skvela zprava!!! Drzim palce dal, davej na sebe pozor ![]()
@Peave Ja mela strach z kontroly. Zitra me jinak cekala revize. Do nemocnice me nehnal. Nijak mi tam stejne nepomuzou a nemam deti, takze doma mam opravdu klidovy rezim. Jen wc, najist se, zbytek musi zvladnout pritel. Beru acorustin a utrogestan. Magnesium poridim, diky za tip
Jinak nyni jsem dle utz 8+0 a mame 16mm. Moc dekuji za podporu
Jsem zvedava, jak bude ten hematom mizet, zatim spis roste. Dalsi kontrolu mam 31.10. A kdy ty? Mas uz fotku? Urco uz tam hematom nemas ![]()
Já jsem po IVF, chodila jsem na kontroly každý týden. Mám dvě fotky s hematomem… Na jedné jde vidět hematom jak dělí váček na dvě části, na druhé je vedle mimi bílý flíček, zbytek hematomu.