Krvácení a hematom 6tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
358
10.10.19 17:26

@Peave Jak budes zitra po kontrole, hned se ozvi juj. Moc na Tebe myslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
10.10.19 19:41

Ozvu se hned. Věřím v dobré zprávy. Doufám, že budeme odcházet s úsměvem a dalším obrázkem z ultrazvuku. :srdce: Jinou možnost nepřipouštím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
10.10.19 20:15

@Peave To je spravny pristup, ja to citim uplne stejne :srdce: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
11.10.19 09:36

@Peave Moc na Tebe myslim :) Ja uz vcera skoro nekrvacela a dnes zase hruza. Zacalo to opet v noci. Tezke uverit, ze to neni menstruace…nechci psat to horsi…Brisko me dost boli, ale prsa taky :) Tak verim, ze se cisti ten hematom. Je to hodne tmava krev. Uz aby byla streda a dr. mi zas rekl, ze je vse v poradku. V nedeli mame rodinou oslavu, chtela jsem prijet aspon na obed, ale takhle zustanu v pelechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
11.10.19 11:48

Ahoj. Kontrola proběhla v pořádku, vše je jak má být. Mimi krásně porostlo, odpovídá vším prosperujícímu těhotenství. Už má 17,2mm. Viděli jsme srdíčko, ručičky i nožky. Z hematomu zbyl jen kousíček. Vstřebává se. Mám dál ležet. Aspoň do 10. týdne. Už jsme předána mému Mudr a do CAR už jezdit nebudeme. Bylo to veselé a zároveň smutné loučení. Chodili jsme tam 7 let. Věřím, že vše bude dobré a jednou se tam vrátíme pro sourozence, který čeká v mrazáku.

Dík za podporu. Věřím, že na ten hematom opravdu pomáhá poctivé ležení. Nic víc udělat nemůžeme. Opatruj se. :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
11.10.19 12:08

@Peave Jee, takto jsem za Tebe moc rada. :) Tak pekne odpocivej. Ja uz se tesim na stredu, snad je u nas take vse ok. To krvaceni me desi. Ale je to snad normalni. Opatrujme se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
17.10.19 07:31

@Katy Kate Ahoj, myslím na tebe, jak to vypadá s tvým krvácením, hematomem a mimi. Já jsem včera byla poprvé u svého gynekologa. Hematom už tam absolutně není, mimi krásně prospívá, už má 2,22cm. Takže vše ok. Co ty? Držím pěsti, ať je vše ok. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
17.10.19 14:26

@Peave Ahoj, no tezko rict. V pondeli na utz mimco vubec nevidel. Jsem plna hematomu a krve. Ale od pondeli uz aspon nekrvacim, takze o vsem rozhodne utz v pondeli. A ja moc doufam, ze tam mimi nekde je. Mam furt tehu priznaky. A kdyby uz tam nebylo, tak bych mela stale krvacet, coz se nastesti nedeje. B pondeliv 9.00 budu chytrejsi. Dekuji, ze na me myslis. A jsem moc rada, ze uz tomas vse v poradku, uz si budes tehu jen uzivat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
20.10.19 21:20

@Katy Kate Na zítřejší kontrolu držím pěsti, ať je výsledek co nejlepší. Mimi ať je v pořádku a hematom je menší!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
21.10.19 09:57

@Peave Ahojky, tak hematom je pres celou delohu, ale mimisek se tam hezky drzi a roste :srdce: Doktor ho nazval zazrakem :-) Dekuji za podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
21.10.19 10:45

@Katy Kate Úplně jsem měla strach zprávu otevřít!!! Mám radost! Ať to jde pořád dobře a miminku se dobře daří!!! Je to bojovník. Držím pěsti. Hlavně lež a opravdu se moc šetři. Mě zakázali téměř vše…chodit, cokoliv zvedat a nosit, samozřejmě sex, kafe… A doporučili magnesium. Nechtěli té nechat v Nemocnici? Mě to nabízeli, ale kvůli velikosti hematomu říkala Mudr, že to není vážné. V kolikátém jsi týdnu a jak je mimi velké? :mavam: máš fotku z ultrazvuku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
21.10.19 11:02
@Katy Kate píše:
@Peave Ahojky, tak hematom je pres celou delohu, ale mimisek se tam hezky drzi a roste :srdce: Doktor ho nazval zazrakem :-) Dekuji za podporu.

No teeeda, to je skvela zprava!!! Drzim palce dal, davej na sebe pozor :hug:

• Citovat
  • Upravit
358
21.10.19 11:14

@Peave Ja mela strach z kontroly. Zitra me jinak cekala revize. Do nemocnice me nehnal. Nijak mi tam stejne nepomuzou a nemam deti, takze doma mam opravdu klidovy rezim. Jen wc, najist se, zbytek musi zvladnout pritel. Beru acorustin a utrogestan. Magnesium poridim, diky za tip :-) Jinak nyni jsem dle utz 8+0 a mame 16mm. Moc dekuji za podporu :-) Jsem zvedava, jak bude ten hematom mizet, zatim spis roste. Dalsi kontrolu mam 31.10. A kdy ty? Mas uz fotku? Urco uz tam hematom nemas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
21.10.19 11:15

@PaníKadrnožková Moc dekujemeee :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
21.10.19 11:44

Já jsem po IVF, chodila jsem na kontroly každý týden. Mám dvě fotky s hematomem… Na jedné jde vidět hematom jak dělí váček na dvě části, na druhé je vedle mimi bílý flíček, zbytek hematomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí