Krvácení a hematom 6tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
358
9.10.19 10:10

@PaníKadrnožková Jsem na rizikovce od zacatku, v druhym trimestru jsem chtelajeste do prace, ale kdo vi. Moc Ti dekuji, ja vydrzim hodne, tak snad i mimisek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
9.10.19 10:14
@Katy Kate píše:
@PaníKadrnožková A od te doby uz vse ok? Drzim pesticky, at si tehu uz jen uzivas :srdce:

Jo, krome brutalni unavy a vcera me na. srala zastupujici doktorka, ktera mi rekla nizsi papp-a na screeningu, ze to je marker na Downa a ze udelame utz a kdesi cosi, ale v podstate nic konkretniho. Kdybych nebyla zkusena uz odrodena starena, tak si odtamtud vezmu taxika rovnou do Bohnic, takhle jsem ji rekla, ze se nemuzu zbavit pocitu, ze je to uplne normalni zdrave mimino a ze na utz samozrejme dojdu a uvidime. Sranda byla, ze me tam strasila zatimco mi jesdila po brise a mimino si zjevne vklidu hralo s rucickama a spokojene si protahovalo nozicky :mrgreen: toz tak, chce to pevne nervy :hug:

Sorry za spam, ale muselo to ven :oops:

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
9.10.19 10:18
@Katy Kate píše:
@PaníKadrnožková Jsem na rizikovce od zacatku, v druhym trimestru jsem chtelajeste do prace, ale kdo vi. Moc Ti dekuji, ja vydrzim hodne, tak snad i mimisek.

Jestli jsi uz 2× potratila a ted mas takove problemy a muzes si to dovolit, tak bych se nezinyrovala a nedelala hrdinku. Jenom za podminky, ze bych mela super, klidnou praci v dobrem prostredi a citila bych se dobre, bych uvazovala. Ja nebyt porad tak unavena, tak bych taky uvazovala, ale staci mi 3 hodinova aktivita a musim do pelechu si dachnout :oops:

• Citovat
  • Upravit
358
9.10.19 10:26

@PaníKadrnožková Vubec nevadi, spamuj. Je fajn vedet, ze to cele muze dopadnout i dobre ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
9.10.19 10:35
@Katy Kate píše:
@PaníKadrnožková Vubec nevadi, spamuj. Je fajn vedet, ze to cele muze dopadnout i dobre ;)

Jsem si taky nemyslela. Prvni tehotenstvi cele super, az na nevolnost, a ted furt něco. A jaky z toho mas ty pocit?

• Citovat
  • Upravit
4381
9.10.19 10:44

@Katy Kate jj svagrova takhle krvacela cca do 13tt, plod byl chvilemi mensi nez srazenina a holcicka to dala, ceke kazdou chvili kdy se Viktorka narodi. Brala hodne utrose, klid a netahat nic tezkeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
9.10.19 13:44

Ahoj, já jsem po IVF a tohle je první těhotenství po 7 letech snažení a podstupovali léčby. Minulý týden, to jsem byla 6+5tt mě hodně bolelo břicho jako na MS a pozdě večer mě také překvapilo krvácení. Barva jak červené víno. Hned jsme jeli do nemocnice. Mudr na pohotovosti mě vyšetřila a našla hematom 9×4mm pod plodovým vejcem. Miminko bylo v pořádku. Na kontrole v CAR, to jsem byla 7+1 tam hematom pořád byl, Mudr naměřil 8×5mm, ale miminko za ty tři dny neporostlo. Dnes jsem 7+6tt a břicho mě zase trochu bolí. Špinila jsem jen ten jeden den po návštěvě pohotovosti. Od té doby ze mě teče jen ušpiněný utrogestan, který zavádím od začátku stimulace. V pátek jdu zase na kontrolu do CAR a bojím se co Mudr uvidí. Jestli Mimi poporostlo, jestli neporostl hematom. Jak velký hematom jste měly vy? Klidový režim dodržuju velmi poctivě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59388
9.10.19 13:56

@Katy Kate jo zažila a byl to masakr :,( Tolik krve jsme nikdy neviděla, strašně to lilo, jasně červená krev :( To bylo ve 2 ráno, po 7h jsme jela ke svému lékaři že jsme potratila a on že jsme nepotratila ale vypadá to blbě. Kolem gestačního váčku ze 2/3 velký hematom. Cca 3× tak velký než gestační váček :?. Poslal mne do nemocnice a že to nejspíš je na ukončení. Tam udělali utz a že srdíčko bije ale jinak je to špatné. hematom na nejblbějším místě a s dalším krvácením odejde vše nebo hematom začne tlačit na gestační váček a začne ho deformovat :? Ale ukončit to jsme nemohla když jsme viděla srdíčko. šla jsem domů že ležet můžu i doma. Manžel mne hlídal a jen jsem ležela a každý týden utz s tím že šance je minimální. Od té doby ani kapka krve, ale hematom tam byl furt, občas se trošku posunul. Po screeningu ve 12tt už hematom moc neřešili, musela jsme furt ležet a rozpadat se začal až kolem 22tt :jazyk:. Nervy to byly, šílená nejistota co se vše může stát. Doktoři od začátku že to bude asi holka když se udržela :lol: Tak lež, nic nezvedej a čekej. Já už pak nekrvácela což bylo dobře. Vůbec nechápu kolik toho ze mne šlo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
9.10.19 14:05

@PaníKadrnožková Tak jsem ted prisla od sveho doktora. Ten me hodne uklidnil, ze videl i vetsi hematomy a tehotenstvi se uspesne ukoncilo porodem. Navic i videl srdicko, takze jsem o hodne klidnejsi. Dle utz jsme 6+1. Mam byt v klidu a za tyden kontrola. moc dekuji za podporu. Vnitrne verim, ze to bude v poradku. Ale strach samoze mam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
9.10.19 14:10

@Peave Ahoj, tak to jsme na tom stejne. Jen utrogestan od spineni uzivam ustne. 2-2-2. Velikost hematomu neznam. Ale je podel jedne strany celeho gestacniho vacku. Nemam se stresovat a verit. Dulezita je srdecni cinnost. V tomto obdobi je narust videt spis tydne nez denne, tak neboj, urco to bude ok. Hlavne mej viru ;) Srdicko je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
9.10.19 14:11
@Katy Kate píše:
@PaníKadrnožková Tak jsem ted prisla od sveho doktora. Ten me hodne uklidnil, ze videl i vetsi hematomy a tehotenstvi se uspesne ukoncilo porodem. Navic i videl srdicko, takze jsem o hodne klidnejsi. Dle utz jsme 6+1. Mam byt v klidu a za tyden kontrola. moc dekuji za podporu. Vnitrne verim, ze to bude v poradku. Ale strach samoze mam.

Tak jupiiii. Gratuluju a dal drzim palce :hug:

• Citovat
  • Upravit
358
9.10.19 14:14

@Markéta80 Tak to sis taky uzila. Ale je fajn vedet, ze to muze skoncit dobre. A jsl jsi na tom ted?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
9.10.19 14:15

@Payus Tak to je skvela zprava! Predem gratuluji, teto :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
9.10.19 14:16
@PaníKadrnožková píše:
Tak jupiiii. Gratuluju a dal drzim palce :hug:

Moc dekuji. A Tobe take drzim pesticky. A muzu se zeptat, kolik Ti je? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
9.10.19 14:17
@Katy Kate píše:
Moc dekuji. A Tobe take drzim pesticky. A muzu se zeptat, kolik Ti je? ;)

Diky, 37

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí