Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem, beru 2 měsíce utrogestan na srovnání cyklu protože se snažíme o mimi, prvni mesic přišla ms po dobrání tabletek a vše ok..no ale druhý měsíc jsem po dobrání začala špinit nejdřív růžově, postupně do hněda a po 3 tydnech špineni, obcas boleni břicha bolest prsou, tak přišla menstruace, dnes 6. Den skončila a zase ruzové špinění, napada vas co by to mohlo bejt? Napadlo mě mimoděložní těhu ale to bych měla větší bolesti asi, nebo cysta já nevím každopádně nevím jestli můžu jít k doktorce když ze mě jde světlá krev… těhu testy negativní všechny, sex jsme neměly měsíc takže by těhu na testech už bylo vidět ale těhu to určitě není. Děkuji za rady.
Tak asi spinis jeste po ms. Po ultrogestanu jsem spinila pred ms i po ms..
@Safrik píše:
Tak asi spinis jeste po ms. Po ultrogestanu jsem spinila pred ms i po ms..
No a je normální ze po dobrani posledni tabletky tak 3 tydny jen spineni a po trech tydnech az menstruace? Při braní utrogestanu by se po dobrani prasku mela MS dostavit do několiká dnů a ne skoro po mesici :/
A není možné že ti to třeba nesedí?
Každopádně bych zavolala dr.. kdyžtak konzultace a UZ aspoň přes břicho..
Při mimodelozni by si měla asi větší bolesti ale každopádně pozitivní test…a cysta u ní jsem nikdy nesplnila ba naopak oddalila se mi ms většinou ![]()
Já brala dupaston za 4 měsíce vysadila a mám cyklus jako hodinky
@Safrik píše:
@Terezkaterezka Proc si nezasla k lekari?
No protože stále krvácím tak čekám jestli to třeba nepřestane ale zdřejme asi ne..
@Anonymní píše:
A není možné že ti to třeba nesedí?
Každopádně bych zavolala dr.. kdyžtak konzultace a UZ aspoň přes břicho..
Při mimodelozni by si měla asi větší bolesti ale každopádně pozitivní test…a cysta u ní jsem nikdy nesplnila ba naopak oddalila se mi ms většinou
Já brala dupaston za 4 měsíce vysadila a mám cyklus jako hodinky
Děkuji za odpověď, asi bude nejlepší fakt zavolat doktorce ať to mam z krku.
Ahoj, jak jsi tehdy dopadla zakladatelko? @Terezkaterezka případně máte některá zkušenost?
mám teď téměř to samé, akorát bez utrogestanu. Už skoro měsíc vkuse buď krvácím nebo silně špínim a gynekolog mi akorát minulý týden na kontrole řekl, že mám vysokou děložní sliznici a je to buď těhotenství nebo stav před MS a ať přijdu po MS
jenomže já krvácím pořád a už neroreznam co je ms
těhu test negativni a sex nebyl měsíc právě kvůli tomuto.
poslední normálni ms jsem měla v dubnu, pak až v červnu (v květnu nedorazila) a v červnu jedna slabší 5 denní a za 10 dní to začalo spinenim a to krvácím vkuse do teď. Chceme se snažit o miminko a jsem už z toho zoufalá ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, jak jsi tehdy dopadla zakladatelko? @Terezkaterezka případně máte některá zkušenost?
mám teď téměř to samé, akorát bez utrogestanu. Už skoro měsíc vkuse buď krvácím nebo silně špínim a gynekolog mi akorát minulý týden na kontrole řekl, že mám vysokou děložní sliznici a je to buď těhotenství nebo stav před MS a ať přijdu po MSjenomže já krvácím pořád a už neroreznam co je ms
těhu test negativni a sex nebyl měsíc právě kvůli tomuto.
poslední normálni ms jsem měla v dubnu, pak až v červnu (v květnu nedorazila) a v červnu jedna slabší 5 denní a za 10 dní to začalo spinenim a to krvácím vkuse do teď. Chceme se snažit o miminko a jsem už z toho zoufalá
Já jsem takto jednou taky krvácela asi měsíc v kuse, doktorka mě prohlédla, nic ohledně zvýšené sliznice nebo další MS nebo něco takového neřekla, rovnou mi předepsala prášky na zastavení a do dvou týdnů jsem měla pokoj…další MS pak přišla za dva týdny po zastavení krvácení a už byla normální, podle doktorky tehdy nějaký hormonální výkyv