Krvácení mimo cyklus - ovulace?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6661
1.12.20 10:17

@Denisah7 Několik měsíců doktor čekal, jestli se tělo samo srovná. Nesrovnalo. Říkal, že to špinění a někdy slabé krvácení je už problém, takže mi na 3 měsíce nasadil Norethisteron. Po jeho dobrání tělo naskočilo jak švýcarské hodinky a já byla do 3 měsíců těhotná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
1.12.20 10:19

@Denisah7 Doktorka Ti vezme krve na hormonalni profil a pokud Ti bude neco chybet, tak se to doplní :) Mně nic nechybelo a stejně jsem špinila, pry to tak některé zeny mívají spíš jde o ten „komfort“ a nelitat porad s vložkou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
1.12.20 10:21

On ne každý cyklus musí mít ovulaci, čas od času proběhne anovulační cyklus. To je úplně normální. Ale já je měla několik měsíců :think: Bylo to jasné i z BT, sliznice nízká. Když jsem i špinila a krvácela, tak to zarazil gynekolog léky, ty mi pomohly. Zkus si měřit bazální teplotu, z té hodně poznáš, jak funguje tvoje tělo. Kdy můžeš mít ovulaci, jak máš dlouhou luteální fázi atd. Jestli třeba nemáš málo progesteronu apod. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
1.12.20 10:24

Jinak ovulace je 12 - 16 dnů před koncem cyklu, hraniční je 10 dnů. U kratšího cyklu (26 dnů) ji můžeš klidně mít i 10 - 12DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
1.12.20 10:31

@bartsch Ja jsem vzdycky ze vseho hned vydesena. Kor kdyz jeste nemam deti a mam strach, ze tam bude nejaky problem a nebudu moct otehotnet. K doktorovi jdu pristi tyden ve stredu, driv nemohl. :? Asi si uz priste nebudu nic cist, ty clanky me akorat vynervovaly😞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
1.12.20 10:32

@bartsch jsi hodna, zkusim si teda merit tu BT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
1.12.20 10:35

@Denisah7 Jo jo, moc raději nečti ;) Na netu najdeš kdejaké tragédie, které tě budou zbytečně stresovat ;) Dopředu se neděs. To víš, tělo není stroj a tak někdy si tak trochu dělá co chce a mimo náš plán :D Ale nemusí to rozhodně znamenat nic hrozného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
1.12.20 10:35

@majdulacek no kez by to tak bylo i u me🌺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
2.12.20 12:49

Tak uz jsem doma od doktora, nakonec me vzal uz dnes. Krvaceni nevi z ceho je, protoze k ovulaci jeste nedoslo a pry mam 17cm vajecniky a mam mit 20cm, ze bude tezsi otehotnet. Bral mi vzorky na cytologii a jsem fakt nejaka vydesena z toho😞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
2.12.20 13:17
@Denisah7 píše:
Tak uz jsem doma od doktora, nakonec me vzal uz dnes. Krvaceni nevi z ceho je, protoze k ovulaci jeste nedoslo a pry mam 17cm vajecniky a mam mit 20cm, ze bude tezsi otehotnet. Bral mi vzorky na cytologii a jsem fakt nejaka vydesena z toho😞

Neboj, je dobře, že jsi šla. On tě když tak bude sledovat i během cyklu. V dalším cyklu zkus měřit BT, Teď je otázka, jestli teď opravdu nemáš anovulační cyklus, když se to k ovulaci zatím nechystá :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
2.12.20 14:05

@bartsch mam hlavne strach z te cytolky, ale rikam si, ze to krvaceni mimo ma hodne zen, ze to nemusi nic znamenat. Kazdopadne miminko uz by jsme chteli.. A mas pravdu, mam po menstruaci znovu prijit, ze se podiva jak to tam vypada, jestli se to vajicko odloucilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
2.12.20 14:24
@Denisah7 píše:
@bartsch mam hlavne strach z te cytolky, ale rikam si, ze to krvaceni mimo ma hodne zen, ze to nemusi nic znamenat. Kazdopadne miminko uz by jsme chteli.. A mas pravdu, mam po menstruaci znovu prijit, ze se podiva jak to tam vypada, jestli se to vajicko odloucilo

Ono u té cytologie se spíš odhalí problém ještě před tím, než nastanou problémy s krvácením apod. Nejčastěji t´ty problémy se špiněním a krvácením bývají spíš nějaká hormonální nerovnováha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
4.12.20 20:05

@bartsch dekuji za uklidneni, ja doufam, ze to bude jen ta nerovnovaha. Koupila jsem si caj na upravu menstruace a pupalku. Tak snad to bude v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
4.12.20 21:30
@Denisah7 píše:
@bartsch dekuji za uklidneni, ja doufam, ze to bude jen ta nerovnovaha. Koupila jsem si caj na upravu menstruace a pupalku. Tak snad to bude v pohode.

Přeji, ať je to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
6.6.24 17:39

Ahoj holky, chci se zeptat jestli se některé z vás dělo i krvácení po sexu po ovulaci? Včera mi musela proběhnout, dle hlenu i teploty to tak vypadá a dnes jsme měli sex a bezprostředně po něm jsem začala docela špinit a pak i trochu krvacet.. stalo se to poprvé. Je to v pohodě? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí