Krvácení po kyretáži

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38
22.3.24 16:49

Já si myslím že po takovém zákroku je normální asi i do šestinedělí…čištění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.24 18:19

Dobrý den, je se chci zeptat jestli nemá náhodou někdo podobnou zkušenost.
Jsem necelé 2 týdny po interupci. Ze začátku jsem jen málo špinila, potom to na pár dní utichlo a teď poslední 3 dny mám hnědý zapáchající výtok. Je to nějak běžné? Mám docela strach a k doktorovi jsem objednaná až příští týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
15.10.24 16:30

Dobrý den, holky. Ráda bych obnovila diskusi a poprosila o rady. Zítra to bude přesně týden co jsem ve 20tt porodila (zhruba v 18tt přestalo tlouct srdíčko). Hned po porodu mě vezli na sál, kde mě „vyčistili“. V den propuštění jsem ještě byla na kontrolním ultrazvuku. Nějaké mini zbytky tam byli, ale sám primář řekl, že by jsi s tím tělo mělo poradit, popřípadě po šestinedělí bych znovu musela na čištění. Krvácela jsem tak nějak trošku, včera už vůbec ne. Dneska jsem zase začala krvácet, ne silně asi jako před tím, žádné bolestí nemám, občas jen zvláštní tlak v podbřišku. Kontrolu mám příští týden. Je to normální takhle s přestávkou krvácet? Moc všem děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty