Po laparoskopii jsem začala krvácet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12332
12.2.10 09:48

Ilen, tak to jo, do týdne bych to viděla jako normální :wink:, neboj,v lázních si tě pohlídají, ať se ti tam líbí :pankac:

petruš -já taky nevěděla, z kterého jsem otěhotněla při mimoděložním, nebyl čas to řešit, když jsem krvácela do břicha a LPS byla v poslední chvíli
na rozdíl od Evy jsem neměla štěstí, že ten druhý vejcovod by byl v pořádku :roll: - byl tam ta hnusná salpingitida, mě fungují oba vaječníky celkem stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
12.2.10 10:04

Ještě mám přecijen jeden dotaz…jak dlouho jste měly nafouklé břicho…mám ho stále ja v osmém měsíci těhotenství a nějak se mi nezdá, že by to chtělo splasknout… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
12.2.10 10:06

Illen - to jsou ty plyny, co do tebe dostali, aby dobře viděli…neboj, pomalu,ale jistě odejdou, čím více se budeš hýbat, tím rychleji by to mělo být
ps klasická hláška z nemocnice - tak co paní xx plyny odcházejí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
12.2.10 10:08

jj tak fajn…to myslim, že při mém pohybu to nebude trvat dlouho… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
12.2.10 10:09

boris ano ano..pokoj plný žesnkých..a plyny ucházejí :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
12.2.10 10:29

Ilen je to normální ležela jsem v nemocce asi po zákroku ještě týden a krvácela jsem celoudobu. Takže bych se toho nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
12.2.10 11:22

jj, na pokoji jsme byli tři a naše hlavní téma bylo prdění. Záviděly jsme si pomalu každý prd :-D doma jsem se snažila co nejvíce hýbat, i když jsem si připadala hrozně,ale je fakt,že jsem splaskla docela rychle. Když jsem po laparce viděla svoje břicho, taky jsem se té nafoukliny lekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
12.2.10 11:26

tak to já jsem měla štěstí, mudr mi hned po laparce řek,že ten levý co mi zůstal je v perfektním stavu. No a že ten pravý,ve kterém bylo embrio,tak byl v hrozném stavu a navíc už prasklý. Že to byl asi důvod,proč jsem půl roku před tím potratila,že šel do dělohy asi zánět. A je fakt, že když jsem teď v létě otěhotněla,tak je všechno v pořádku,rodit mám příští měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tyna87
10.3.10 21:49

Ja jsem 5 den po laparoskopii, odtsranili mi levy vajecnik a krvacim porad. Zvlast kdyz jdu na zachod. Dneska mi doktorka rikala ze muzu mit i menstruaci. Jak dlouho myslite ze jeste budu krvacet nekdo pry 14 dni :roll:

• Citovat
  • Upravit
24603
23.8.11 13:53

holky snad se nekdo ozve na obzineni diskuze.....mam stejny problem.. minule pondeli jsem byla na LSK,HSK…
zpuchodnily vajecniky nebo vejcovody… :oops: nevim co presne…
a bricho ze je v poradku…jenze od operace jsem 8 den porad stejnou intenzitou silne krvacim.. a uz nevim jestli je to normalne.. aj na cisteni mi to prijde dluho a muj gynekolog ma dovolenu takze nevim na koho se obratim :think: ..
snad tu bude nekdo se stejnym problemem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
23.8.11 14:35

Já jsem byla na Laparoskopii kvůli tomu že jsem měla cystu na vaječníku a metastáze v děloze a po operaci jsem krvácela 14 dní stejnou intenzitou a pak ještě 14 špinila . Ale je lepší si zajít kdyžtak na pohotovost gynekologie a nebo tvá dr bude mít určitě nějaký zástup když má dovču :-) :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
23.8.11 14:55
mysicka5 píše:
Já jsem byla na Laparoskopii kvůli tomu že jsem měla cystu na vaječníku a metastáze v děloze a po operaci jsem krvácela 14 dní stejnou intenzitou a pak ještě 14 špinila . Ale je lepší si zajít kdyžtak na pohotovost gynekologie a nebo tvá dr bude mít určitě nějaký zástup když má dovču :-) :palec: :palec:

to me mrzi co si mela a doufam ze uz si v poradku :hug:
jo asi si tam zajdu osobne a treba tam bude nejaky zastup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
23.8.11 14:57

Ahojky,já měla mimoděložní,vzali mi levý vaječní tým pádem i vejcovod.Já jsem krvácela od operace asi jen 5 dní.Nikdy jsem nezažila krvácet dva týdny:-( u každé je to asi jiné.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
23.8.11 15:01

Už je to 8 měsíců zpět,a stehy mi nejdou vidět,a břicho jsem měla splasklé,v té době jsem držela dietu,tak jsem ještě zhubla:-) ale už mám vše dvojnásob zpět.

• Citovat
  • Upravit
737
23.8.11 15:55
jj už jsem a mám doma ročního chlapečka :-)))
1simona1 píše:
mysicka5 píše:
Já jsem byla na Laparoskopii kvůli tomu že jsem měla cystu na vaječníku a metastáze v děloze a po operaci jsem krvácela 14 dní stejnou intenzitou a pak ještě 14 špinila . Ale je lepší si zajít kdyžtak na pohotovost gynekologie a nebo tvá dr bude mít určitě nějaký zástup když má dovču :-) :palec: :palec:
to me mrzi co si mela a doufam ze uz si v poradku :hug:
jo asi si tam zajdu osobne a treba tam bude nejaky zastup…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí