Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ilen, tak to jo, do týdne bych to viděla jako normální
, neboj,v lázních si tě pohlídají, ať se ti tam líbí ![]()
petruš -já taky nevěděla, z kterého jsem otěhotněla při mimoděložním, nebyl čas to řešit, když jsem krvácela do břicha a LPS byla v poslední chvíli
na rozdíl od Evy jsem neměla štěstí, že ten druhý vejcovod by byl v pořádku
- byl tam ta hnusná salpingitida, mě fungují oba vaječníky celkem stejně
Ještě mám přecijen jeden dotaz…jak dlouho jste měly nafouklé břicho…mám ho stále ja v osmém měsíci těhotenství a nějak se mi nezdá, že by to chtělo splasknout… ![]()
Illen - to jsou ty plyny, co do tebe dostali, aby dobře viděli…neboj, pomalu,ale jistě odejdou, čím více se budeš hýbat, tím rychleji by to mělo být
ps klasická hláška z nemocnice - tak co paní xx plyny odcházejí?
jj tak fajn…to myslim, že při mém pohybu to nebude trvat dlouho… ![]()
Ilen je to normální ležela jsem v nemocce asi po zákroku ještě týden a krvácela jsem celoudobu. Takže bych se toho nebála.
jj, na pokoji jsme byli tři a naše hlavní téma bylo prdění. Záviděly jsme si pomalu každý prd
doma jsem se snažila co nejvíce hýbat, i když jsem si připadala hrozně,ale je fakt,že jsem splaskla docela rychle. Když jsem po laparce viděla svoje břicho, taky jsem se té nafoukliny lekla.
tak to já jsem měla štěstí, mudr mi hned po laparce řek,že ten levý co mi zůstal je v perfektním stavu. No a že ten pravý,ve kterém bylo embrio,tak byl v hrozném stavu a navíc už prasklý. Že to byl asi důvod,proč jsem půl roku před tím potratila,že šel do dělohy asi zánět. A je fakt, že když jsem teď v létě otěhotněla,tak je všechno v pořádku,rodit mám příští měsíc.
Ja jsem 5 den po laparoskopii, odtsranili mi levy vajecnik a krvacim porad. Zvlast kdyz jdu na zachod. Dneska mi doktorka rikala ze muzu mit i menstruaci. Jak dlouho myslite ze jeste budu krvacet nekdo pry 14 dni ![]()
holky snad se nekdo ozve na obzineni diskuze.....mam stejny problem.. minule pondeli jsem byla na LSK,HSK…
zpuchodnily vajecniky nebo vejcovody…
nevim co presne…
a bricho ze je v poradku…jenze od operace jsem 8 den porad stejnou intenzitou silne krvacim.. a uz nevim jestli je to normalne.. aj na cisteni mi to prijde dluho a muj gynekolog ma dovolenu takze nevim na koho se obratim
..
snad tu bude nekdo se stejnym problemem…
Já jsem byla na Laparoskopii kvůli tomu že jsem měla cystu na vaječníku a metastáze v děloze a po operaci jsem krvácela 14 dní stejnou intenzitou a pak ještě 14 špinila . Ale je lepší si zajít kdyžtak na pohotovost gynekologie a nebo tvá dr bude mít určitě nějaký zástup když má dovču
![]()
mysicka5 píše:
Já jsem byla na Laparoskopii kvůli tomu že jsem měla cystu na vaječníku a metastáze v děloze a po operaci jsem krvácela 14 dní stejnou intenzitou a pak ještě 14 špinila . Ale je lepší si zajít kdyžtak na pohotovost gynekologie a nebo tvá dr bude mít určitě nějaký zástup když má dovču![]()
![]()
to me mrzi co si mela a doufam ze uz si v poradku ![]()
jo asi si tam zajdu osobne a treba tam bude nejaky zastup…
Ahojky,já měla mimoděložní,vzali mi levý vaječní tým pádem i vejcovod.Já jsem krvácela od operace asi jen 5 dní.Nikdy jsem nezažila krvácet dva týdny:-( u každé je to asi jiné.
Už je to 8 měsíců zpět,a stehy mi nejdou vidět,a břicho jsem měla splasklé,v té době jsem držela dietu,tak jsem ještě zhubla:-) ale už mám vše dvojnásob zpět.
1simona1 píše:mysicka5 píše:to me mrzi co si mela a doufam ze uz si v poradku
Já jsem byla na Laparoskopii kvůli tomu že jsem měla cystu na vaječníku a metastáze v děloze a po operaci jsem krvácela 14 dní stejnou intenzitou a pak ještě 14 špinila . Ale je lepší si zajít kdyžtak na pohotovost gynekologie a nebo tvá dr bude mít určitě nějaký zástup když má dovču![]()
![]()
jo asi si tam zajdu osobne a treba tam bude nejaky zastup…